90

Малко история

преди 6 години

През 1885 г. Аксаков пише в статия във вестник Русь думите: Всяко тържество на българите е смърт за Русия. Балканските държави не трябва да имат нищо свое. Те трябва да бъдат притежание на русите или, по-ясно казано, те трябва да бъдат погълнати от русите

89

До 95

преди 6 години

Смешен си. Китай до скоро беше по-слаб от Ирак във военно отношение, преди САЩ да ги нападнат и превземат. Точно това накара Китай да се замисли сериозно колко е слаб, но нещата в това отношение не се изменят бързоРусия - винаги е била сила във военно отношение и това никой освен теб не го отрича.

88

:):)

преди 6 години

до многито едениципич чудно покяци, прибалтийци що пидсйачат от страх пред Русия, дето била джудже с ядрено оръжие.Май щото едно зелено човече е еквивалебт на десет напудрени поляка или каквито си избереш...нещо забрави 5000 украинеца как се прибраха разоръжени от Донецк, смях...

87

1111

преди 6 години

Русия е едно икономическо и военно джудже което е заседнало в 50-те години на миналия век и няма мърдане братко.Единственото нещо което ги крепи живи е че имат ядрени оръжия.При една неядрена война между САЩ и Русия ,руснаците ще бъдат заличени за една седмица.В момента има две сили на тоя свят и това са САЩ и Китай.Русия е равна на Нигерия ,но с ядрен арсенал.

86

Анонимен

преди 6 години

Edva li radarite sa satrite Zuk-M. Veroiatno sa s novite Zuk-A/E(FGA35). Kakva im e polzata da testvat testvani radari :-)?Taka, che SMT ne oznachava syshtoto :-). Radara pokriva nad 200km pri RCS-3m2.

85

Анонимен

преди 6 години

Русия може да закрива зониза полети, кораби и подводниции никакви самолетоносачии стелтове не могат да ги нарушаватосвен ако не искат да проверятдали ще бъдат унищожени.Америгуанската стратегия дадържи в подчинение по-слабистрани със заплаха от военниудари е мъртва.

84

Анонимен

преди 6 години

Вашингтонският покойникрязко не е съгласен с диагнозата.

83

Анонимен

преди 6 години

Русия прати 4 от най-новите МиГ-ове на бойното поле в Сирия......значи са останали само 4 терористи !!!

82

Анонимен

преди 6 години

ДО 71:"До Военен бюджеттака е като на американците 1 болт излиза 7$, а руснаците 7копейки"......но само като "Груз 200" !

81

Боби

преди 6 години

До Анонимен 78Само за миналата 2016 година Порошенко изведнъж установи че най-големия доставчик и купувач на Украинска Спец продукция(военна) е Русия. Най-големия инвеститор пак е Русия. С други думи Каравана си Върви а Кучетата си Лаят

80

Анонимен

преди 6 години

Русия вече контролира света.Българските мрънковци никойне ги брои за сливи.

79

Боби

преди 6 години

До Анонимен 80Ано Умни Двигателя на Грипен е модифициран двигател от Ф/А-18. Наследил е антикорозионното покритие което е задължително за двигателя на палубен самолет и също така е устойчив на "БОЙ" - при кацане на самолетоносач има доста претоварвания на целия корпус и вътрешности на палубния самолет. Някои го охарактеризират като управляема катастрофа която не се случва в последния момент когато въжето те спира.

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкобрата на Пугачов ? - циркаджии

77

До Анонимен

преди 6 години

Така е товарищ, човешкия фактор в раССия е безценен, като се почне от чукчитата, та се стигне монголоидните предци на ленин и путин, както и тези с тюбетейките, чеченците, наследниците на Тарас Булба и другите твари от мъртвите сибирски полета. Това е нацията обогатила човешката цивилизация с откритието, че препарата за вана и антифриза стават и за пиене .... !!!

76

Анонимен

преди 6 години

"Руснаците вече контролират света..."Да, ама само в пиянските си мечти ;)Като гледам и ти почнал с водката от сутринта, по руски модел.

75

Анонимен

преди 6 години

В Русия болта е 7 копеек, а никой не иска да живее там ;)Всички бягат в ЕС и САЩ, Канада и Австралия. Но задължително далеч от Русия!

74

Анонимен

преди 6 години

VELIKA E RUSKATA SILA,KOYATO E V SASTOYANIE DA POBEDI SAMA ZELIAT SVYAT

73

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече контролиратсвета.

72

Анонимен

преди 6 години

До Бобиизобщо не ме убеждавай ! Грипен е смотан самолет ! с двигател на автомобил

71

Анонимен

преди 6 години

Военният бюджет не отразява реално, защото в Русия човешкият фактор няма стойност, докато в Щатите за т.н. "жива сила" разходите са огромни.