14

абсурдистан

преди 6 години

и 18 милиона за трева около ндк !

13

Теди

преди 6 години

Моят даскал е млад и...редовно с издути отпред ***! Идва един такъв,засилен, със светнали очи и с кутийка от енергийните. Иначе си върши работата ама... много възбуден горкия,по два три часа ,нагона е на макс!

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Интересно на колко квадрата се ширят прассетата алкохолици нашмъркани на Сънито ?!Явно не им стигат и политат от високо към басейните всяко Лято !

11

Анонимен

преди 6 години

Подобни стандарти в квадратни метри са пълен абсурд и за децата, да не говорим за някакви ходещи пържоли. Няма да се учудя скоро от Брюксел да измислят стандарт и колко пъти може да се ходи до тоалетна. Смешна брюкрократска история.

10

Анонимен

преди 6 години

Всичко вече е измислено кръндаци проклети. Само трябва да се огледате и да се адаптирате. Политически трупове. ГРОБ

9

Анонимен

преди 6 години

Явно при демокрацията ,прасетата са по важни от децата .

8

Аз

преди 6 години

И ще малко. Конкурираме, не консурираме. А как да живеят пенсионерите? Отделно от това, в големите градове е едно, в малките-друго, в селата-трето. Има и четвърто, пето и т. н.

7

Аз

преди 6 години

Аз съм си простоляв, хич не ги разбирам тези работи, но бих казал следното:Ние сме създадени от Господ. Спазваме ли Неговите заповеди? Или се извиняваме, че вече било 21 век и разни такива. Учат ни на остра конкуренция и то само за да оцелеем. Разбирам да се консурираме за преуспяване, без да сме "жадни за гнусна печалба", а оцеляването да е обезпечено от държавата. Чува се, че безработните в нормалните държави могат да живеят сравнително достойно. Тук това е трудно и за наемните работници.

6

Анонимен

преди 6 години

Агресията сред децата е смесеца от много захар , евтин редбул , липсата на физическа активност и примера , който им даваме, всеки път като напсуваме пресичащ неправилно или някой който ни сече пътя, също неосъзнатата грубост с която се обръщаме към най-близки.

5

ss-wafen

преди 6 години

Ако се премахнат делегираните бюджети директорите няма да бъдат "Принудени" да правят такива паралелки. А после всичко ще си дойде по местата. Тези бюджети направиха само едно, а именно делегираха неограничени права на директорите.

4

Бандит

преди 6 години

Държава, която не се грижи за децата си,не ги заслужава

3

Анонимен

преди 6 години

А, колко са Европейските норми за м2 на дете?

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя говори пълни глупости.

1

Анонимен

преди 6 години

Еххх колко са хитри чиновниците ни дето ги мислят тия наредби !!! Пък колко са умммнии ммм думи нямам, но пък за сметка на това са корумпирани.