71

постигна своето

преди 6 години

Критиките които ни управляват постигат своето. Сега всеки , с основание негодува срещу циганоромите. Но никой не се замисля, че пак дъържавата е виновна за всичко, защото : 1. Не действа веднага при нарушение 2. Допуска с години, да се настаняват лица, и така да претендират при разрушаване на незаконните постройки- на ново жилище. 3.Когато на кмета, който е допуснал да узакони незаконното му се бръкне в джоба, само тогава ще има оправия. Но кликата която ни управлява не иска закони, а ежби.

70

Анонимен

преди 6 години

Еххх малко го биха тоя от БХК. Още много трябва...

69

Анонимен

преди 6 години

Да им го набухам на Стразбург

68

Анонимен

преди 6 години

А къщата ви законна ли е? На чия земя е построена тая бидон вила? Колко данъци и такси сте платили досега? Ако Европа осъди България, значи не еб..ва никакви закони в името на "европейските" ценности. Но няма да се учудим, нали?

67

ТАКА ДЕ

преди 6 години

До Анонимен 83Откакто се преименува на СУБсидеров,трудно се показва на светло.

66

Али Реза от Банкя

преди 6 години

Не събаряйте,даже им построете нещо по така!

65

Анонимен

преди 6 години

Абе... къде е Волен - великият националист?Не го виждам нещо напоследък...

64

Анонимен

преди 6 години

Така е, когато е позволено на международния закон да е над националния. Заплаха и унищожение за суверенитета на страната.

63

сиромах

преди 6 години

Имам предложение тия защитници от Българският Хелзинкски комитет да вземат да приберат мангустерите в домовете си и след 2 само месеца да си кажат публично мнението за хигиената културата и цялостното поведение и живот на питомците си!

62

адвокат

преди 6 години

Нека си съдят!Шведите да покажат нотариален акт за собственост на терена и къщата.Платени данъци и разрешение за строителство и строителен контрол!

61

па,

преди 6 години

То малко по-умните роми се изнесоха към западните държави-Германия,Испания,Швеция защото разбраха че там се живее много по-добре.Тук останаха хептен задръстеняците неграмотни наивници които все чакат някой нещо да им даде. И разни НПОта само ги заблуждават че се грижат за тях а всъщност ги използват за лични цели и ги заблуждават да остават в България за да са марионетка в ръцете им.

60

-

преди 6 години

да осигурят фургони с елементарни жилищни условия и готово, на тях повече не им и трябва. И следващия път общинарите да не чакат закононорушителите да издигат цели многохилядни квартали, та чак тогава да се сещат че законите са за всички.

59

Анонимен

преди 6 години

ИМАТ ПАРИ ЗА АДВОКАТИТЕ В СТРАСБУРГ??? И КОЙ ИМ ПЛАЩА И ГИ НАСОЧВА ??? ДА НЕ БИ ТЕЗИ ОТ ТЯХ ЧИИТО ДЕЦА ВЕЧЕ ЖИВЕЯТ И УЧАТ В АНГЛИЯ НАПРИМЕР ИЛИ ОЩЕ НЯКЪДЕ???

58

Анонимен

преди 6 години

....... не знаят български език, какво остава за молба на английски. А гнусните им адвокати трябва да къртят камъни на кариерата поне 25 години

57

Анонимен

преди 6 години

В Освиенцим няма ли свободни жилища без наем,без такси за ток и вода.Настанете ги там безплатно.

56

Анонимен

преди 6 години

Големитеи малките ромчета да ходят в Страсбург не да съдят Бългаия а да живеят там -европейски граждани са.Страсбург приема ромчета от цяла България на драго сърце и им осигурява удобни жилища и прекрасни условия за живот.Бъдещето им е в Западна Европа.Тук само колиби могат да си позволят.

55

Анонимен

преди 6 години

Awe OWSI,хелзинкските и sinганорски банди ви поздравяват!!!Спете още и работете,за да може да си отглеждате безброй шорошковски и синганорски банди!!!Егати т***пият планктон!!!Убре стадо-о-о!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72A ZAQSHTO DA SE PROTESTIRA,SRESHTU KAKVO.ZNACI SPORED TEBE DA SABARYASH DOMOVETE NA SEMEISTVA S MALKI DEZA BEZ DA SI IM OSIGURIL DRUGO GILISHTE,KOETO E I NARUSHENIE NA VSYAKAKVI MORALNI NORMI E PRAVILNO.

53

Анонимен

преди 6 години

Неща*тници, само се пенявите по форумите, но сте се на***** от страх.Защо никой не протестира? Защото сте роби!

52

Анонимен

преди 6 години

не е редно *** да имат повече права от който и да е друг български гражданин,това е явна несправедливост и дискриминация спрямо всички останали , а е неоспорим факт виждан от всички