17

Анонимен

преди 6 години

Аз и така не гласувам за това пълно псевдо политическо фалшименто в България но ще ми е любопитно какаво ще стане ??

16

Анонимен

преди 6 години

Както ми каза веднъж Емел Етем-Борисова-ВАЖНОТО Е ДА ГЛАСУВАШ НЕ Е ВАЖНО ЗА КОГО! и СЕ ЗАСМЯ-сещайте се !?!?!?

15

ААА

преди 6 години

Браво! Честито! Сега вече резултатите от изборите ще са готови още преди началото на изборите! Дистанционното гласуване е ВРЕДНО за демокрацията, и благословенно за плутокрацията! Сега тия от напр. Столипиново, ще могат да гласуват "дистанционно" от Северния полюс :)

14

Най-лесният

преди 6 години

Начин за манипулация на изборите,ще беде Е- гласуването. Всички гениални хакери ще се задействат. А,приемем ли еврото,ще се удавим в мизерия.За тази цел,трябва да имаме европейски доходи,които никога няма да имаме.

13

ПЪЛЕН КЕФ !

преди 6 години

Трябва да се погледнат и дабрите и лошите страни на Е- гласуване. Гласуването няма да ми попречи да отида за риба и да гласувам едновремено, достатъчно е да имам интернет край язовира. Въпроса е какво ще правим с ромите този трън в българското общество

12

Шаран-БГ

преди 6 години

Среща и разговор - и то с кого....... с ЦИК !?!? Ами цикаджийките кой ги курдиса там? Нали тези, които им казват как да броят! Политиците ни са пълни безсрамници !! Добре- ще въведат еврото. И това ще остави по-вече от половината население с по 100-тина евро месечен доход ....?!? Да не говорим за робите из РБ - работещи без заплати или за жълти стотинки. И Вие ли, Господин Президент, ще се биете в гърдите, като Б.Борисов пред Парламента на Чехия, че Ви е най-сиромашки народа ? Ашколсун !

11

Манолски

преди 6 години

Манипулациите ще са на един клик разстояние...хвърлят ви поредния прах в очите

10

до 19

преди 6 години

Пич,ти не си добре!

9

до 14

преди 6 години

Ти навярно се казваш Нигъ Ейнъл

8

Гюнтер

преди 6 години

Еми,това няма такова значение за резултатите от изборите,които у нас се фалшифицират така или иначе.Просто ще се улеснят в тази своя"благородна"дейност.Особенно е важно Е-гласуването за еврото,защото там вече ще се,сложи и последния камък на гроба ни.Затова грешка не трябва да се допусне,и те мнооого добре го знаят.Мантрата за "демокрацията"че не била съваршенна,но по добро нямало,вече явно е компрометирана от всякъде,и навсякъде.Видяхме Франция..Правилните хора и Правилното гласуване!..

7

Анонимен

преди 6 години

Мошеници! Сървърите сигурно ще са някъде на ,,Козяк''!

6

Цв.Цв.

преди 6 години

АЗ гласувам, не вие!

5

Анонимен

преди 6 години

Хмм, не е лоша идея, особено ако преди гласуването им пуснат един тест с три въпроса от таблицата за умножение за 10 сек, няма да е лошо. На ГЕРБ избирателите отпадат автоматично....

4

Българина

преди 6 години

Може, но без турция, без хора с двойно гражданство, без тези които нямат 11 клас

3

Програмист

преди 6 години

Това може да стане, само ако всички гласоподаватели разполагат с електронен подпис.И пак няма гаранции, че ще е честно, защото мога да взема електронния подпис на баба си и да гласувам от нейно име

2

Je ne suis pas Dinko

преди 6 години

При три милиона мислещи емигранти, дистанционното гласуване е харакири за ГЕРБ и подобни безродни икономически структури. Бойко най-нагло затвори посолствата за референдума за мажоритарната система при все, че имаше опашки от чакащи, манипулира броя на избирателите и накрая заяви, че 12 000 гласа не достигали, после направи едно театро със внесен законопроект, които беше ясно, че няма да мине и заметоха прекия вот на народа...а сега като им свирна ЕК на ЕС и веднага щели да гласуват електронно..

1

Анонимен

преди 6 години

Гласуването трябва да е пред изборни комисии, които проверяват документите и самоличността и тайната на вота. Всякакви други гласувания са противоконституционни и незаконни. Може да са на машини, касови апарати, плейстейшъни или други технически средства, заместващи хартията и улесняващи броенето.