40

Жоро

преди 6 години

Тази макаронена слуга на банкерските олигарси - ротшилд, не го искаме във Варна!!!

39

шменти капели

преди 6 години

Румен Радев призова....статист-турист със заучена една единствена фраза...да призовава.

38

Анонимен

преди 6 години

До Го4оГоляма работа, не можел да търпи. Ами недей търпя, кой те кара.

37

Анонимен

преди 6 години

Тя Цецка че е мъж, мъж е, ама не я харесват дори и в ГЕРБ. На парламентарните избори дори гербарите в Плевен и биха дузпата.

36

Анонимен

преди 6 години

САЩ са подписали Ньойския договор, заедно с Франция и АНГЛИЯ. Отрязали са Беломорието и здападните покрайнини, демилитаризирали са България, наложили са огромни репарации.Твоят Уилсън си е вдигнал чуковете и си заминал и не е участвал в преговорите, а премиерът Теодоро е водил преговорите основно с Клемансо, Някакъв генерал е представлявал САЩ и пет пари не е давал за България.Пък за руснацитне, за които пишеш ТИ, те хал хабер си нямат, излезли са от войната много по-рано.

35

Руски лъжи

преди 6 години

До Анонимен..................Американски самолетоносач не може да влезе в Черно море, според Договора от Монтрьо..............Прочети първо договора преди да пишеш глупости. Аман от руски зомбита пропагандисти. чакат руснаците със свалени *** и надупени.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Американски самолетоносач не може да влезе в Черно море, според Договора от Монтрьо. А ако влезе, най-много да нахранят рибите с 4-5000 маринъри, барабар с куковете. Срещу него има крайцерът "Москва", 7 свръхтихи нови подводници, ракетоносните "Бора" и "Самум" на въздушна възгламница и скорост 104 км/ч, малките ракетоносни катери с по 4 "Калибр", бреговите батареи, самолетите Ту-22 М3, Су-34.Руснаците чакат с кола на дупката!

33

Анонимен

преди 6 години

До Го4оЩе търпиш, мухъл, и хоро ще играеш! Помниш ли с колко гласа го избрахме?

32

Един от Северозапада

преди 6 години

До Го4о А баш *** министър-председател, как се изразява?

31

Анонимен

преди 6 години

До Бива..............добре, че народа не избра мама Цецка за Президент!..Цецка е повече мъж от Пухльо. Изкомавдваха го да се ожени за любовницата си, козирува в движение и и слофжи пръстена. И не трийте. това е истината.

30

Pilot ili Morqk

преди 6 години

Mai ot NSS sa si zagubeli gaigera shtom e stignal do Varna. Drugiq prezident nqma nishto za smenqne v garederoba. Ot naroda za naroda i taka bez nishto kato horata.

29

Го4о

преди 6 години

***-зомби се изразява само с лозунги! Ха ха ха....докога ще го търпим?

28

Анонимен

преди 6 години

До НЕ СА РУСКИТЕ,ПЛОНЧети ти бе руско зомби, САЩ са били против Ньойския договол и лично Уудро Уилсън се е застъпил за България, която ако не е бил той е щяла до Пловдив да е гръцка. Аман от руско мракобесие и ненавист към запада!

27

Анонимен

преди 6 години

Уважавам българските моряци.Те са честни и достойни мъже.Много хубаво е и че президентът Радев изразява своето уважение към тях.Но мисля,че един американски самолетоносач в Черно море ,ще е доста по добра защита на отечеството ни.

26

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ - ОТ АРМИЯТА, НЕ Е ГЕНЕРАЛ - МЕНТЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА.

25

НЕ СА РУСКИТЕ,ПЛОНДИ

преди 6 години

ДОСатаНАТОГолемите врагове на България (и до сега) Англия, Франция и САЩ в 1919 г. ни наложиха убийствения Ньойски договор, с който се оряза територията на България.Същите врагове на България - Англия и САЩ бомбардираха в 1943 - 44 г. София, сринаха града и избиха хиляди невинни граждани.Чети повечко.

24

Месяц восмий

преди 6 години

Щит срещу кого? Така както не се доизказва, като едното нищо ще си помислим, че говори срещу Русия или Турция.

23

Анонимен

преди 6 години

Най-обикновен ***.

22

наблюдател

преди 6 години

Много ни е малко щитчето, предвид броя на моряците и армията ни.

21

wer

преди 6 години

На кой??? На кой да заприлича??? хахахахаха!!! На Асфалт Паша, на Винету, на пощенски гълъб, На суджук, на кой каза, че не разбрах.......на Будаааааа????