12

Един от Северозапада

преди 6 години

до 13 Не бъди толкова сигурен. За това вият на умряло от Щатите, всеки път, когато от Корея изстрелват ракета.По тяхни анализи, които изтекоха тук там из сайтовете, и четейки между редовете, тяхните специалисти, анализирайки скорост, траектория и други параметри на полета, са стигнали до извода, че вече могат да ударят и континенталната част на САЩ. Аконямаше такава опасност, просто шръмп щеше да го премести в другия крачол, образно казано. Да не мислиш, че му пука за някакъв местен диктатор?

11

Анонимен

преди 6 години

Прав е. Гуам е на 3500 км от Северна Корея. Те никога не са изстрелвали ракета на такова разстояние и никога няма да могат. В Гуам е напълно сигурно. Психопатът Ким бълнува и плаши гаргите.

10

Един от Северозапада

преди 6 години

До ****Приятелю, повярвай, докато е удобен за бизнеса и мафията там, ще го търпят, каквото и да прави.Ще ги залъгва, ще им пее песнички колко велика ще е пак Америка, а ще действа , както е действал като бизнесмен-безскруполно и от позиция на силата.Но, няма какво да се чудиш. Неговия аналог у нас го "преизбират" за 3-ти път.

9

****

преди 6 години

Стига сте ни занимавали вече с този де...л,те вече самите американци го намразиха с неговите шашави решения,няма дс се очудя ако скоро поискат отсраняването му,нека го пратят на психиатър,и той дс си каже тежката дума дали този човек,е адекватен,и дали може да заема тази длъжност.

8

Един от Северозапада

преди 6 години

До :D Интересно, на напреднала технологично и демократична България, какви са и ракетите, според теб? Тези, които сама си произведе, не останалите все още тук-там от времето на "Варшавския договор"?

7

Анонимен

преди 6 години

В многохилядолетната човешка история едва ли е имало по-гнусна, човеконенвистна империя от САЩ.

6

СПОКО ,БЕ...ха,хаааа

преди 6 години

КИМЧО САМО ПЛАШИ И ИЗНУДВА САЩ ЗА ПАРИ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААА...ТОВА ПРАВЕХА ,ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ , ЗАЩОТО ТЕ ИНАЧЕ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ !!КОМУНИСТА---НЕ ОБИЧА ТРУДА ......ОБИЧА ДРУГИТЕ ДА СЕ ТРУДЯТ , А ТОЙ ДА ПЕЕ ПЕСНИ И ДА ВЕЕ ЗНАМЕНАТА ...ХА,ХА,ХААААААААААААКИМЧО , Е СЪЩИЯ------ИСКА ДА ИМА "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА" , за да си живее живота!!!

5

Един от Северозапада

преди 6 години

Нещо не разбирам? Туристи, в район , в койтопотенциално може да избухне война????Май Тръмп е не по -малко чалнат от Ким.....

4

Осман

преди 6 години

Хлопа му дъската на този.

3

Анонимен

преди 6 години

я па тоа... съвсем изперка вече

2

:D

преди 6 години

На изостаналата комунистическа *** С.Корея ракетите й са толкова калпави, че с този си коментар Тръмп потвърждава 100% мнението на военните експерти, че няма северокорейските ракети не могат да стигнат дори Гуам!

1

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е прав,ще му целунат долара