51

Абсурд

преди 6 години

"Джей незнам си кой"да не се жалва.Законите са за всички!"отнели му лаптопа и зарядното,та не можел да си свърши задълженията".Ей *** законите са закони!Животът не е само партита,алкохол и дрога....осъзнайте се,защото иначе не ни чака нищо по-различно от олигофренията на Запада.

50

чико

преди 6 години

Сигурен съм ,че този диджей едва ли е декларирал повече от 100 лв приходи,а иначе орева държавността,към която той се направи на интересен и непукист...само че има закони в тая държава и някой от слънчака все пак трябва да ги спазва,както всички останали!

49

БГ

преди 6 години

ГОЛЯМ СМЯХ......СИМЕОНОВ СИ "ВЕРВА",А ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО И НЕМИТЕ ЗНАЯТ СА НА СВОБОДА....

48

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя Фейсбук няма ли да го забранят ?! Какво са ревнали и психясали почти всички в него ?! Откачалки.

47

Анонимен

преди 6 години

Някаъв селянин се отваря на полицаите. Хахахаха. Знате ли другари,какво щеше да му се случи в любимиат ви САЩ,ако се прави на интерсен на полицаите?

46

.

преди 6 години

Тоя па, орева орталъка, че му взели зарядното и лаптопа. Ако е наредено конфискуване на озвучителните уредби - лаптопа е към тях. 100% е пълен с пиратска музика, дръпната от Интернет, а иначе на кафенетата им търсят пари за авторски права, че са си пуснали радиото. Аре у лево, като се прави на отворен да спи в ареста и да си тегли наново музиката.

45

Анонимен

преди 6 години

Конфискували са му "мекото на хляба", сега само салам трябва да яде

44

Анонимен

преди 6 години

Никой не те унижил просто си решил да се направиш на тежък, искаме да бъдем нормална държава но не спазваме законите.Щом оторизирани органи и полиция са ти искали лаптопа ще го дадеш, нали тук много подкрепяме Американския модел на живот.Ако беше същия случай в Америка освен че както смяташ че си бил унижен, щеше да идядеш и няколко юмрука.

43

Анонимен

преди 6 години

Варели С-име-о-Нов е арестувал DJ, а довечера ще арестува JD-джедай.Империята отвръща на удара))

42

Анонимен

преди 6 години

Този DJ да не реве,ами да си плаща данъците и да си декларира доходите

41

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов не е виновен...Така гласува българския народ, щото е мнооого умен ;)Волен, Марешки... още по-големи смоотаняци.Но умния народ ги избира, тогава ще ги търпите ;)

40

В СемИоноф Фатмак

преди 6 години

Терайвас ина Жулайморняяянг...Ас съм патриод,и помага на митко очити да си оправи бучизнеса на сънту!Да живй Балгария на осем морета,пет океана и шиснайси галактики!!!а,забараих,Бог да пази България!а тъй!Свободнооо

39

Епа така е

преди 6 години

Валерии, евала! Тоя диЖей и оная турска бабичка са най-големите проблеми на държавата.Сингахяците в Асвновградаа които нападат ДЕЦА с ТОЯГИ на групи от по 50 души НЕ СА ПРОБЛЕМ,бе Валери.Правилно си приоритизирал,евала пУтреоте.

38

DJ =СВЕЩЕНА КРАВА

преди 6 години

Едно време Кви Диджеи имаше с МЪЖКИ имена ... а сега ПИКЛЬОВЦИ = Станчо , *** , Кратунчо :) и се лигньосва че му взели ЗАРЯДНОТО ..... СМЕХ ,,, СМЕХ

37

Анонимен

преди 6 години

Диджея отказва да му проверят крадената стока, дрогата и музиката!И после пак другите били виновни ...

36

Анонимен

преди 6 години

За да се опьлчи тиджей джиджи на полицаите явно е бил доста наквасан!

35

Анонимен

преди 6 години

Аз незнам каква е логиката да обвиняват диджея , а не собственика на заведението.Нещо не мога да схвана.

34

Анонимен

преди 6 години

До Андрешко 37Говори се че Маджо имал интерес към заведението.С Пашата на партия щели да го вземат.

33

УКАЗ

преди 6 години

От утре ДЖейте да се разстрелват на място. подпис: В. Симеонов

32

Андрешко

преди 6 години

В кой закон пише,че заради шум могат да ти конфискуват оборота??? Бухалката-държава обслужва нечии интереси. Може би не се отчитат на правилния човек нали Тиквуне?