171

Анонимен

преди 6 години

90% ОТ ПЪЛНОЛЕТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ , Е ГОТОВО ДА СЕ ЗАПИШЕ В АРМИЯТА , ЗАЩОТО ПРЕДПОЧИТА ДА ЯДЕ ВОЙНИШКАТА ЧОРБА , А НЕ ДА ПАСАТ ТРЕВА И ДА УМИРА ОТ ГЛАД!

170

Анонимен

преди 6 години

90% ОТ ПЪЛНОЛЕТНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ГОТОВО ДА СЕ ЗАПИШЕ В АРМИЯТА , ЗАЩОТО ПРЕДПОЧИТАТ ДА УМРАТ ОТКОЛКОТО СА ЖИВЕЯТ БЕДНИ КАТ ПЛЪХОВЕ :)

169

Анонимен

преди 6 години

90% ОТ СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ СА С 5 СМ ПО-НИСКИ ОТ ТЕЗИ В ЮЖНА КОРЕЯ!! ДЪЛЖИ СЕ НА СИСТЕМНО НЕДОХРАНВАМЕ!!1БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ Е 40 МИЛИАРДА НО ТОЙ НЕДОСТИГА ДО ГРАЖДАНИТЕ КОИТО СА НА ФИКСИРАНИ ЗАПЛАТИ И СРЕДНАТА ИМ ЗАПЛАТА Е 40 ДОЛАРА МЕСЕЧНО НО И ТОВА СИГУРНО Е ПРЕУВЕЛИЧЕНО ТЪЙ КАТО Е ОБЯВЕНО ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ!С 40$ МЕСЕЧНО ЖИВЕЯТ ПРИВИЛЕГИРОВАНИТЕ ТАМ :D

168

Поле

преди 6 години

Страна със зомбита.Нищо няма да стане толко се писа са Иран,за Турция и Крим се някой трябва да печели ...

167

Анонимен

преди 6 години

Ако не са краварският фащ няма да имате емоции и ще вие голяма скука.

166

ГОУМ ГОВАДИ КИМ !

преди 6 години

СЕВ.КОРЕЙСКОТО ПРАСЕ , АКО НЕ НАПАДНЕ САЩ....ШЕ СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ...ХА,ХА,ХААААААА

165

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото сащ, този път са си поставили за цел да унищожат света.Но този път може да си строшат главите.

164

u4en

преди 6 години

Ясно като бял ден ! Ким-чо иска обединение с батковците от юга и си вдига акцийте при преговорите ! Само наще родоотстъпници - русофили ...червени кратуни чугунени войни искат ! Няма война а санкций до дупка ...високотехнол. въоръжение ...ниски цени на петрола и Раша при СССР...Корея обединена....Сибир на Китай ..Курилс.о-ви на Япония. и благоденствие в цивилизованият свят !

163

Анонимен

преди 6 години

До БГДа бяха чели руснаците Булгаков, сцената в театъра с Воланд от "Майстора и Маргарита", Сталин го беше чел и разбираше за какво става дума, но руснаците не го разбраха и после след Сталин сами си смъкнаха гащите на запада.

162

Анонимен

преди 6 години

ПОРКИ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ГРЪМНЕ ЯДРЕНАТА ИМ ЦЕНТРАЛА И ЗАВОДА ЗА УРАН АКО ГО НАПАДНАТ И ПОЧНE ДА ГУБИ ;DНАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ СИ ЗАМИНЕ РЕДОМ С ВОЖДА СИ :DНО ПРЕДИ ПОРКИ ДА ЗАЛИЧИ СЕВЕРНА КОРЕЯ Е ОБЕЩАЛ ДА ЗАЛИЧИ ЮЖНА КОРЕЯ :DДАНО САЩ ИЗФАБРИКУВАТ НЯКОЕ ФАЛШИВО НАПАДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА СЕВЕРНА КОРЕЯ И ДА СЕ ПОЧВАТ ВЕЧЕ :D

161

Анонимен

преди 6 години

И за какво е всичко това, а? Не живеем ли всички на една планета? Технологии, 21 век.... И в същото време диващина все едно сме във времето на Чингиз хан. Тези, които управляват света хора ли са или нещо друго? Как живеят с чувството, че с едно свое решение съзнателно убиват милиони хора. Нормалният човек случайно ако отнеме човешки живот, после съвестта го гризе цял живот. А тези ... Дано има Господ!

160

Анонимен

преди 6 години

Нашенските дебилорусофили вече станаха фенове и на психопата ким, браво товарищи. Доказахте че сте без мозък. И се къпете, че миришете на комунистически мумии.

159

ха ха хаааааа

преди 6 години

"Не смятаме САЩ за нещо повече от бучка, която можем да победим и превърнем в желе по всяко време", казаха от Пхенян.

158

БГ

преди 6 години

Тези дето сега ги наричате кравари преди 35 години често изпада ха в състояние на божи кавички ако в столицата на могъщата червена държава някой скръб не със зъби.Сега обаче каубоите си правят каквото пожелаят със Света и вина за това имат руснаците които не само съсипана супер държавата създадена от Сталин но и дискредитираха комунизма.Все пак все още има комунисти които пречат на краварите да превърнат света в Див Запад.

157

Анонимен

преди 6 години

Руснаците пият боярашник, а Ким ще пие директно от крана на чичо Сам.

156

Анонимен

преди 6 години

Краварите станаха за резил пред целия свят. Една страна която е под санкции и икономическа изолация повече от 60 години им се подиграва и им се смее в очите, а те се гърчат от безсилие и оранжевият пуяк постоянно си изпуска нервите и бращолеви небивалици какво щели да направят.

155

Анонимен

преди 6 години

Руските *** да внимават с приказките срещу Тръмп защото може и да не си получат копейките. Да не забравят кой си избра Тръмп.

154

Анонимен

преди 6 години

СК удари добър ритник по мордата на Вашингтон.

153

байхейс

преди 6 години

от края на 2-рата световна до сега еврейската лихварска империя на злото е бомбардирала 67 независими държави !!!Света най-сетне е на път да се обедини и да смаже тези гадове !

152

Анонимен

преди 6 години

Защо в Русия се напиват до смърт с лосион за баня?