76

Анонимен

преди 6 години

Тая за какво лае?! За една година бяха на власт и веднага източиха банка и назначиха мутра за шеф на ДАНС. Народът ги замеряше с тоалетна хртия. Животни гнусни смръдливи!!! ГЕРБ може и да не са стока, но тия червени фашисти и мутри могат да разграбят държавата за броени месеци ако ги допуснем пак на власт. Правили са го няколко пъти преди, но няма кой да помни: Луканов, Виденов, КТБ...

75

бааа го

преди 6 години

Боцмана е превел парички, и безумни ГРОБарчета пишат и възхваляват макака от Банкя!

74

НЕМА СТРАШНО!

преди 6 години

РУСИЯ ---САМА СЕ УНИЩОЖАВА !!!!!ВСЯКО "САМОУНИЩОЖЕНИЕ"-------започва с "комунизъм" ....или някакъв вид -"социализъм"!ДА ТИ ГИ ИЗБРОЯВАМ ЛИ...??!!!!!

73

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

72

Анонимен

преди 6 години

Лельо КАКВА ВИНА ИМА "БАЦЕТО" за управлението на страната ДО 2009 ГОДИНА и после ОТ 2013-2014 ГОДИНА,тогава нали ТВОЯТА "НОВА"ПАРТИЯ БЕШЕ НА ВЛАСТ,А И ТИ сАмата беше министерка при СЕР-ГЕЙ,Е ВЕРНО ПОИЗГОНИХА ТЕ ЗА КОРУПЦИЯ ама комунярското племе не страда от добра памет та затова сега си вирнала глава!!ОТ НОЕМВРИ НАСАМ ТОВА СЪЩЕСТВО НА СНИМКАТА ПОЩРЪКЛЕ ТОТАЛНО!!Пресконференции,пленуми,конгреси,сборища НА КОИТО СЕ ВЕЯТ РУСКИ ЗНАМЕНА,прескофренции,пленуми,конгреси,сборища и така ДО КРАЯ НА СВЕТА!

71

Лев Троцки

преди 6 години

До за Л.БЕРИЯ...Бил,небил,евреите не го признават.За тях има само Стария завет,който ги учи,че само те са хора,а останалите-гои.Колкото до Хитлер,юдеомасоните от сащ го подпомагаха да унищожи Русия,а те да се възползват от печалбата.Не се получи.

70

за Л.БЕРИЯ...

преди 6 години

АБЕ, ....ТОЙ И ХИТЛЕР ,БЕШЕ ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ ......АМА , НАЛИ ЗНАЕШ КАК СВЪРШИ...??!ТАКА СВЪРШВАТ ВСИЧКИ ---КОМУНИСТИ , СОЦИАЛИСТИ.... И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ!!!ИСУС---И ТОЙ Е БИЛ ЕВРЕИН!!!

69

Анонимен

преди 6 години

и тя и той са едни дол дренки, да си заминават от политиката и да дадат път на младите дано най после се промени в положителна посока !

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен заслужаващЕ не всички "заслужават" да крадат като теб,но обикновенно на печалбите от тотото не се радват дълго.

67

Лаврентий Берия

преди 6 години

До ЧЕТИ БИБЛИЯТА!Чета,Моисей е евреин,а кои привнесоха комунизма в Русия,убиха царя и разсипаха държавата?Направи справка какви са по произход ВСИЧКИ съветници на бай Тошо.

66

Анонимен

преди 6 години

Боко и лентите на голф игрището и перките на Цветелинка и Суджука на Калиакра резна тържествено, за който сега плащаме по 20 000 евро всеки ден от парите на данъкоплатците, но той чак сега разбрал.

65

Анонимен

преди 6 години

Обе вие комунистите не заслужавате нито апартаменти, нито зъби, нито храни.

64

Анонимен

преди 6 години

PREZ KOMUNIZMA AKO NE SI KOMUNIST ,NE DAVAHA SOFISKO JITELSVO

63

ЧЕТИ БИБЛИЯТА!

преди 6 години

ПРАВ Е БИЛ МОЙСЕЙ И ...РАН ЪТ-----40-ГОД. СА НУЖНИ ЗА ДА СЕ ОЗДРАВИ НАЦИЯТА ОТ КОМУНИЗМА И ИЗМРАТ И ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕРВЕНИ ОВЧАРСКИ АЙДУЦИ НА ТАТО....!500-ГОД .ПОД ВЛАСТТА НА СУЛТАНА ---НИЩО НЕ СА ПРЕД 50-г.РУСКИ КОМУНИЗЪМ!!!

62

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Да,но за сметка на това сега имаме такива мислители,които провеждат най-зловещ социален експеримент-отровни и скъпи храни от чужбина,няма лечение,защото всичко се плаща и да те пази господ,да купиш жилище значи да си отровиш живото защото ипотеката е с най-висока лихва в света,ходиш без зъби,защото е лукс да ги паовиш...Назрял е момента за нов експеримент,но без Пиночет няма на стане.На стадиона и кой откъде е...

61

Анонимен

преди 6 години

Защо всеки ден дразните хората с бръщолевенията на тази капиталистка?

60

Анонимен

преди 6 години

Тук Корнелия е абсолютно права. Това е единственият човек в България, който се осмелява да говори открито и директно на некадър,, ка, който ни управлява. Все някой му виновен, все нещо му пречи. Това са 8 години, еййй мушм, *ок. Заби ни за тези години в блатото на немотията и заемите. Ама народът като е *рост кат теб........

59

Да

преди 6 години

Ленторезов отново е забравИл какви ги е плещил. Тоя ще закрие България и ще обвини за това някой друг.

58

Анонимен

преди 6 години

Социализмът нанесе мното тежки щети на България. *** мисленето на хората, направи ги доносници, мързеливци, крадци и кариеристи. Всички днешни мутри са научени на кражби в соца. Тогава се крадеше на дребно, но масово. Крадеше се бензин, чистачки, хранителни продукти... всичко, което може да се открадне. НРБ беше ограден концлагер, в който комунистите провеждаха най-зловещия социален експеримент в историята. Вижда се, че много хора са били трайно увредени и никога няма да могат да мислят.

57

Свибанк

преди 6 години

До Анонимен 60Това ще го променим.Бутаме панелките,а вие,роби ще живеете под наем в наши кооперации,строени с парите,откраднати от вас.