54

Митака

преди 6 години

Абе нетърпимо е вече с тия музики, но не се прави така пред туристите ...

53

Ганчо

преди 6 години

Г-н Вице премиер, това не Ви е работа. Вие не сте слънце да огреете всичко. Ако няма хора да вършат тази работа, след като си заминете вакханалията ще бъде още по-голяма. Нивото на власт не Ви позволява да се превръщате в пъдар и да вършите работата на тези лежачи от Слънчев бряг.

52

Анонимен

преди 6 години

Всчко направено от Валери Иддиота е правилно.Жалко че преди това нецсе случваше. И сега ще заглъхне.Щом народа гоне избрал в Парламента ... значи народа е мнооого ***, не е виновен Валери ;)Данчо Ментата е още по-зле, но е парламентарист мнооого години.2 млн лева всяка година се плащат на НСО за да пази Доган - това го забравихте, нали ?!

51

Анонимен

преди 6 години

който не плащана Бойко го изземват ..който дава суджуци си свири

50

Анонимен

преди 6 години

Koy go puska tozi psihopat v razgara na turizma da pravi akcii,s tozi udar toy otkaza nay malko 10 hilqdi turisti da posetqt bg kurorti

49

Анонимен

преди 6 години

а суджуци раздавалили са или са изземвали

48

Анонимен

преди 6 години

Но кой изобщо каза, че в Слънчев бряг няма възможност за спокойна почивка - пълно е със семейства от всички краища на Европа, които очевидно са много щастливи там. На плажа има хора до 22чс Единствено у нас мнението за курорта е лошо, тъй като хората изглежда са лесно манипулируеми. Това го създадоха журналистите, а такива като Симеонов трупат дивиденти. Кой ще спре музиката в махалите на хъхрещите?! Повечето изобщо не сте ходили там, а говорите против наизуст, което показва колко ви е мозъка.

47

Minuvach

преди 6 години

Отново за пореден път разсейват стадото с глупости.В България изглежда няма проблеми с корупцията на високите етажи и за това по цял ден занимават народа с такъв сорт новини, или с "ремонти".Или другата любима тема *** и мигранти.

46

Кукурукуку

преди 6 години

Забравих ,камери,знаци,кслиакри,перки,казарми...и т н..Най страшния бич,простотията ,безхаберието и маршируващата агресивна посредственост шуробаджанащина и комплексарщина.

45

Анонимен

преди 6 години

Сега очаквам ББ да сингнализира комисята по храните за развалена бира.В тази държава всеки изпълнява на другите задачите и не остава време за неговите.

44

Кукурукуку

преди 6 години

Компоти,толове,диджеи....сънувам някакъв абсурден сън.

43

Анонимен

преди 6 години

Имам доста колеги с високи заплати, които искат лятото да си починат от стреса. Точно такива хора сега пълнят гръцките курорти заради пиянските изпълнения ня нашите курорти. Време е да се върне спокойствието и нашите плажове, за да спрем да пълним гушите на гърчолята. А за *** и алкохолиците - да си търсят някоя друга изостанала държава, която толкова е закъсала, че си е разтворила *** за такива ***.

42

Гюнтер

преди 6 години

ПЪЛНА ИДИОТИЯ ДО ШИЯ

41

Анонимен

преди 6 години

Има блокове където съседите надуват чалга с години.

40

СатаНАТО™

преди 6 години

До do 38Може пък ако се превърне в тих курорт да стане по доходпносен слънчака--------------Не може би, а със сигурност ще стане.И въобще нивото трябва да се вдига, а не да се превръщаме в място за събиране на различна ***.Сганта трябва да си знае мястото - под масата.

39

Замислен

преди 6 години

Арестувахте DJ-я ?!?! Уникално! Баси заплахата за държавата! Некакъв, който пуска музика в курорт на който това му е целта! Да не е пускал музика в някое тихо селце бе ***?!

38

до 33

преди 6 години

Това за празни столове е една, единствена случка, която така или иначе няма да се повтори, а и ме съмнява някой да си плати подобна глупост. Сл. бряг дава възможност за всичко - който както си го направи, а генерализирането е създадено от журналистите и отмества погледа от реалните проблеми на България. Заради 1 улица и няколко часа купон развалиха имиджа. Курорти с много клубове има в Римини (Италия), Ибиза (Испания), Закинтос (Гърция), Майорка, в Португалия, хърватски острови като Хвар и т.н.

37

Анонимен

преди 6 години

SRAMOTA SRAMOTA ZA POLITICITE. SRAM ME HVASHTA.

36

do 38

преди 6 години

Аз пък може да съм пълен с пачки и да искам да почивам на спокойствие гледайки красиеата и дълга плажна ивоца на слънчев бряг, а не кекавите плажчета на Равда. Не забравяй, че хората търсещи спокойствие обикновено са олегнали и имащи добри доходи, а не келешчета дошли на евтина пиячка! Може пък ако се превърне в тих курорт да стане по доходпносен слънчака

35

Пазарджиклия

преди 6 години

Але тези са напълно ненормални. Егаси и идеотите и се хвали. Слънчев бряг е купонджийски курорт, популярен сред младежите над 21 години. Какво лошо има? Ако иска спокойствие да иде в Равда. Не, не няма такави ***. Вместо да следят за наркотици той отишъл като пенсионер от 4тия етаж да вика полиция и да спира музиката. Ей това ли е най големия проблем в Държавицата ни. Няма оправия.