13

Кривондел

преди 6 години

Ако не се самоунищожим, до 20 години ще сбъднем фантастиката от детството ни. Изкуствен интелект, квантови компютри, органи от животни, киборги... И на този фон - минимална еволюция в ценностите. Тази диспропорция е заплаха за нас. Маймуни с огромни възможности за бели...

12

Анонимен

преди 6 години

Учените: Хората не обичат ГМО... хм... как да вкараме малко ГМО в ДНК-то им без да ги питаме? Аха! С донорство. ПП. В ДНК се записва абсолютно всичко. Малко или много, при нас има мутации в ДНК непрекъснато. А какво ще се случи, като вкараме ГМО в ДНК? Мутации. Резултат? Неясен.

11

Ники

преди 6 години

От Турция до Суадитска Арабия ще има голяма клиентела!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката, не са ли потенциални суджуци?

9

Аз

преди 6 години

Дивата *** има продължителност 10-12 години рядко 15 години, което предполага, че отглежданите за подобно цел животни биха имали по-голяма продължителност на живот. Все пак е надежда за крайно нуждаещите и дано да са по-малко.

8

Голямата глава

преди 6 години

Буахахахаха! Сега вече ще знаем какъв ще бъде най-големия страх на мюзлюманите- да им бъде присадено сърце от cвиня! Аааай, че то това серсемска работа ще се окаже!

7

Мохамммед

преди 6 години

Въхх!!! Какво викаш?!? Свински работи...таковата.. ще обидите Аллаха бря!

6

Ангел

преди 6 години

Прасе на 1 година вече е достигнало зряла възраст.Живеят много по малко от човека което ще рече че оганите им много по бързо се изхабяват от човешките.Дори и да присадиш на човек свинско сърце то няма да изкара повече от 2-3 години.Освен ако неса създали прасета които могат да живеят до 70-80 години.Но ако са успели да го направят могат да направят така че и човек да живее до 150 години на пример!

5

zeus

преди 6 години

Най-накрая знам откъде се е появил Пеевски.

4

Анонимен

преди 6 години

Най- накрая прасетата да се ползват за нещо полезно!

3

Анонимен

преди 6 години

Веднага едно сърце от С.В.И.Н.Я. за Бойко Методиев Борисов че неговото се скапа по времето когато му конфискуваха половината кинти в ливанската банка.

2

онбашията

преди 6 години

а останалите органи на жар с лук и чушки

1

Бау

преди 6 години

С орган от прасе, ако не си вегетарианец после ставаш канибал ...