138

анонимен

преди 6 години

Англосаксонската мафия иска да краде нефта на Венецуела.САЩ е една умираща империя.Змията, когато умира, хапе най-лошо.

137

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ са като психопат избягал от лудницата на такива само контролният в черепа и това е няма какво да се мота света да се изреже този тумор веднага!

136

Анонимен

преди 6 години

Венецуела е от най-големите производители на петрол, а Чавес и след това Мадуро разкараха чуждите петролни компании. Това обяснява всичко.

135

Анонимен

преди 6 години

"за разлика от Италия, която се е била на фронтовете в Европа и Африка срещу съюзниците и в Русия, но е призната за съвоюваща страна. Това е руската благодарност за окупацията на България."Лично Сталин в Постам се е застъпил България да получи статут на съвоюваща страна като Италия, мойто момче, но САЩ и Великобритания отхвърлят предложението. Като американска подметка дължиш благодарност на янките и британците за бомбардировките на България и прецакването й да получи статут като на Италия.

134

Анонимен

преди 6 години

До анонимен..............Русия е велика с Путин, Медведев и Лавров.............Никога от времето на Ленин по-големи *** и глухаци не са управлявали руските алкаши! какво величие, какви пет лева. ПълнИ бездария и социопати!

133

Анонимен

преди 6 години

Кого още смятат да нападат Щатите? Да направят списък, че вече губим нишката. Тези май не могат да дишат без агресия срещу някого. Това им дава смисъл на съществуването.

132

анонимен

преди 6 години

Русия е велика с Путин, Медведев и Лавров.Крим е руски, фашистите в Киев скоро ще бъдат наказани.Асад е законен президент на Сирия.Мадуро е законен президент на Венесуела.Има ли нещо неясно???

131

Анонимен

преди 6 години

Интересно как САЩ винаги виждат жителите на богати на петрол държави, като "страдащи" и желаещи американска намеса в държавата им?

130

анонимен

преди 6 години

Русия е велика,Крим е руски.Асад е законен президент на Сирия.Мадуро е законен президент на Венецуела.Край с ваште цветни революции, крадци на нефт, западни гадини!Кое не разбрахте?

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен............Цар Борис 3 и Германия губят ВСВ................не цар борис, а България е победена страна във ВСВ въпреки дадените над 30 000 жертви във военните действия срещу Германия. за разлика от Италия, която се е била на фронтовете в Европа и Африка срещу съюзниците и в Русия, но е призната за съвоюваща страна. Това е руската благодарност за окупацията на България.

128

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

127

Анонимен

преди 6 години

Американските шизоиди надминаха нацистите. Война по всички фронтове, на 3-4 континента.

126

карина

преди 6 години

Който не е с нас и като нас е против нас. Голяма уста са отворили, ама да видим дали няма да им приседне.

125

криста

преди 6 години

Както са тръгнали - ще завладяват света....

124

Русофилски лъжи

преди 6 години

До Анонимен 1946През 1941 година цар борис НЕ НАПАДА Югославия и Гърция а навлиза в завзетите от германците земи, които преди това са отнети от сърби и гърци през Първата световна война. Не е хубаво руските еничари да лъжете толкова много. И ако не бяха се влошили отношенията между Тито и Сталин русофилите щяхте да подарите и Пиринския гкрай на Тито. Няма по-тголеми *** и предатели в българската история от руските еничари! Посочи ми един русофил, който да е напривл добро за България.

123

анонимен

преди 6 години

Венецуела е на трето място в света по износ на нефт, янките искат да крадат нефт, не се спират пред нищо заради кражба на "черното злато".

122

анонимен

преди 6 години

Англосаксонската мафия иска да краде нефт от суверенна държава - Венецуела.

121

анонимен

преди 6 години

Поредният опит за цветна революция в суверенна държава, явно има много нефт там, янките са го закъсали.

120

Партизанката

преди 6 години

Тръмпчо още си мисли, че Латинска Америка е задният двор на Щатите... Да има да взема...

119

Анонимен

преди 6 години

Изва края на САщ..