52

1234

преди 6 години

А такса климатик,такса стол,такса оливерник,такса ароматизатор,покривка,закачалка,тоалетна и т.н ей за това аз пари на бг собственици мутрагенти ..разни коча,кравата,козела,бидона,руснака,каратиста,кауня, и т.н пари не давам!!! На шведи също!

51

Анонимен

преди 6 години

За вас морето е 5-10 дена, а за кръчмарите е 4-5 месеца и са принудени да приемат и обслужват всякакви тарикати, всеки отива с идеята че го цакат и гледа да *** нещо. И един слънчев ден, преди години, на шефчето му е дошло в повече да го терорят клиенти, полиция, дилъри, данъчни, здравни и всякакви и започва да си го изкарва на по-слабите. Това е Бг ине само на морето

50

Анонимен

преди 6 години

до 55 Брат, кой ти е казал в статията, че са си внесли домашно вино, а не купешко бутилирано вино с коркови тапи?

49

Анонимен

преди 6 години

52 Мизерника си ти, дето даваш 8 лева за тирбушон...или за подобна такса на тия каввали! Докато има такива мизерници като теб с такова мизерно мислене, ще има и тарикати като тоя с тирбушона. Ясно ли е, папагал?

48

м даа

преди 6 години

!? Домашното вино се разнася в дамаджани и тирбушон не ти трябва, ако и ракията се е оказала 12-годишно виски - как да не се разсърдят сервитьорите.

47

емил

преди 6 години

елате в созопол на такса бариера ще се очаровате и олекнете с 15 лева елате не се дърпайте

46

Анонимен

преди 6 години

Да влезеш в българско заведение- простотия до откат!За всичко друго си има природа!

45

Анонимен

преди 6 години

Mизepници,като не ви харесва не ходете бе!!!!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Не се иска изобщо интелигентност за да се убедим, че на Кафявото море, с много малки изключения, не трябва да се ходи!!! От години, десетилетия, там е само далавера, измами, кражби, наглост, от които се хранят политици, местни велможи, полицаи, съдии, прокурори и общинари. Факта, че Митьо Очото вилнее от години и докато не го простреляха, не миряса. Веднага други заеха мястото му. Има цяло министерство което се занимава с туризма, нали? Да сте усетили подобрение в нещо, поне в едно? Няма такова!

43

Анонимен

преди 6 години

до 47 Напълно си прав...игнориране на заведенията....Ти не можеш за едни 200 грама миди да ми искаш 8 лева бе. И това в обикновено заведение на плажа в Бургас. Дето 1 кило изчистени струва 10 лева.

42

Анонимен

преди 6 години

Така за секунди заведението спечелило 28 лв. ей така, от въздуха....то и останалите 400 лв дефакто са "от въздуха", щото това което са яли, ако вземеш да си го сготвиш сам, няма да излезе и 50 лв, като цена за продукти и трудще трябва да платят 8 лв., за да получат пособието за отваряне на бутилките....те пък какви свтабари са, ако нямат едно швейцарско ножче в джоба.извода: бегайте от тия т.н. "заведения" от типа -"ден година храни"! няма нищо по-хубаво и евтин от дивото къмпингуване

41

Анонимен

преди 6 години

до 45 В случая колко авера и аверки са били в това заведение, че говориш за цифри, брато?

40

Анонимен

преди 6 години

да, ти може да си разправяш с авера ти квоо искате, ама на моята сватба бЕхме Аз, авера ми и още двеста авера и аверки......та не ми се е налагало да се обЕснявам на никого на кво съм дошЕл, сватб ли, романтична среща ли.

39

Анонимен

преди 6 години

до 43Муахахахах...Че то ако е така и аз мога днес да отида с аверите долу на плажа в някое заведение с една дамаджана домашна ракия и да кажа на собсвеника че празнуваме сватба и затова нека бъде така любезен да ни разреши да си внесем ракията у заведението му? М? Муахаахахахха

38

до разбирачите

преди 6 години

това на СВАТБА да се "лее" ДОМАШНО вино и ракия, е обичай и няма нищо общо с внасяне на храна (сватбенаТА торта, за която няма да се доверя на първия кръчмар) и всякакви напитки!

37

Анонимен

преди 6 години

още една причина да се бойкотира ***.

36

Аз

преди 6 години

Гай ***!

35

до 35

преди 6 години

"Чакайте сега малко...аз ако бях на някой на мястото от компанията щях да кажа на келнера..."Брачед, по-скоро такса "чаша" трябва да ни натресеш, защото за нея се изисква препарат и вода за да се измие, а на тирбушона к'во майка си ще му миеш?" Муахахахахаха"и той щеше да ти каже: " НИЕ НЕ ГИ МИЕМ! "

34

Незнайко

преди 6 години

Коментарът ми беше до номер 30 (тоя дето е бил три пъти в САЩ).

33

Анонимен

преди 6 години

Аз пък не бих платил, даже бих си удържал ''такса обида'' 50% от сметката, а ако ми вдигнат скандал, таксата може да стане и 100%.