15

Анонимен

преди 6 години

По днешни изчисления имаме нефт за 100 години напред, същият се търгува в долари, мислите, че САЩ и другите ще зарежат сигурен доход и ще преминат към слънчева енергия!

14

Анонимен

преди 6 години

Леле ще караме s класи евтино.

13

Незнайко

преди 6 години

Голям майтап!В Германия ще карат електрически коли на тон произвеждан от... въглища?!Ми да почнат направо парни автомобили да карат?А самолетите? Кога ще минат на ток? А Формула1 на ток?А кораби с батерии?Но най-много ще се накефя да отида в Индия и да се повозя на рикша на фотоволтаици! Яко!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Анонимен 9, много неграмотно пишеш, ех, това училище, ама за бъдещето обЯсняваш иначе...

11

Денди

преди 6 години

Чакам си Теслата!

10

Джингъл Белс

преди 6 години

Пълни глупости.

9

Анонимен

преди 6 години

Браво запада отново, ще вкара света в нова епоха . ДВГ вече е минало. След 20 години, ще му се смеете и ще обеснявате на децата си , колко мърляво в било. Също както и въглищата от живяха след като се появиха горивата. Просто развитие. Скептицизъм винаги , ще има от не обичащи новото. За щастие техния глас е малък и неважен .

8

Анонимен

преди 6 години

Баси пропагандата и тъпизмите. А енергията от къде бе франсета?

7

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен3Франция много ни обича,още от Първата световна,та затова...

6

анонимен

преди 6 години

А електро автомобилите от слънчеви лъчи ще бъдат зареждани а при производството на акумулаторите какво е замърсяването при обработката на оловото защо не го пишат за него.ЕС се оляха с тъпотиите и платените статии.

5

Анонимен

преди 6 години

Пууу, всяка седмица ни плашат. Долу колегата е писал за самолетите, аз да кажа за корабите- 20-30тона/денонощие гори 25-30хил БРТ кораб. Има супер големи с консумация към 200тона/ден. Горят мазут тъй като е по-ефтин от газьола, но всички си траят щото иначе нямаше да има евтини китайски потребителски стоки, а у нас даже и китайски чесън. Няма да можем по едно шкембе да ядем ра'бираш ли!

4

Анонимен

преди 6 години

Смехотворно. Има си изследвания, не знам защо не ги публикуват, да ги видят обикновените хора(а не специфично да ги търсят за информация).Автомобилите са виновни за около 3-5% от замърсяването в градска среда и около 0.5% от замърсяването в извънградска среда. Тоест, преминавайки на електромобили - нищо няма да се промени съществено. В същото време, преминаването на електромобили ще ангажира много(ненужно много) икономически ресурси. Но явно това е целта - принудително икономическо раздвижване

3

Анонимен

преди 6 години

Значи Франция чийто стандарт е десет пъти по висок от нашия иска да махне дизеловите и бензинови коли 2040 година а нашата държава дето е най бедната ни задължават по рано от тях да ги махнем а сега де

2

Анонимен

преди 6 години

А защо не забранят самолетите които бълват само за чес толкова отрова колкото автомобилите за 100 години. В момента гледам флайт радар това е програма която на живо дава всички самолети които са във въздуха и по летищата. Точно в този момент във въздуха летят 13 000 самолета в цял свят. А по умните да изчислят колко отровни гозове се изхвърлят само за един чес от тези зверове които само за един полет изгарят по 10 тона керосин.

1

Учуден

преди 6 години

А така,джиткайте на Пернишки ***!