10

до 15

преди 6 години

Па и нагли сте...ние сме промити!Вие няма как....какво да и промиваш - на празна ...стерилна колба?!!!

9

Анонимен

преди 6 години

И "нашенските тиквени алаходупничета"...ТЪРЧАТ!ТАМО СА РАИТЕ И АЛЛАХ ГРЪМОВНО ВЪЗДУХА РАЗПРА...Аллаходупници....сега какво - оправдани сте!Мозъчни инвалиди!

8

Анонимен

преди 6 години

Промити мозъци сте и това е...само бълвате обиди срещу мусюлманите,а щом стане въпрос за някой "християнин в Амок",вие се втурва те да защитавате и да го карате по Психолози,Психиатри и тен подобни,а то истината си е истина.

7

евтини театри

преди 6 години

Да,както предполагах .Просто постановка.Нали си представяте ония добитъци че могат да те заколят за добър ден?Изведнъж от нищото се появява бус който ги гази,културно паркира а шофьорът излиза крещейки "смърт на мюсюлманите"?Озверялата тълпа ще го разкъса и ето в този миг от джамията изскача имамът който без да обръща внимание на купчината мъртви и ранени първата му работа е да се хвърли като Матросов на амбразурата и да спаси животът на убиецът срещу справедливият гняв на ***...

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на него!Око за око, зъб за зъб!

5

Сурай

преди 6 години

До помацуМараба аби хади оставе ги тея исламофоби добре ча е бил имама инача штеши да има джахад

4

Ноа

преди 6 години

Така наречените няколко пъти "местни хора" вероятно не ще да са били англичани.

3

помацу

преди 6 години

Сега пак ще се чете статията избирателно.ИМАМА СЕ Е НАМЕСИЛ,за да го спаси,това как ли ще се изтълкува от Ислямофобията?

2

Анонимен

преди 6 години

С техните камъни по тяхнатс глава!

1

Турчина

преди 6 години

От 10 век насам терористите са християните. Звучност израз "Не всички мюсюлмани са терористи но всички терористи са мюсюлмани" падна в кофата