55

Анонимен

преди 3 дни

Обява
Заменям литър балканска изворна вода за литър катарски петрол !

Хората на земното кълбо са като мравките. Тук мравуняк, там мравуняк.
Ако искате да унищожите един мравуняк, прехвърлете в него мравки от друг мравуняк. Там със сигурност ще започне война и мравките ще се самоунищожат.
Мюсюлманите се разделиха на Суни и Шии. Сирия имаше и от едните и от другите.

54

Щирлиц

преди 4 дни

А български няма ли?Нали си имаме магистрали,та затова питам?

53

До 49

преди 4 дни

Интересно ми е защо идвате да се лекувате при "неграмотните":-)

52

ZULU

преди 4 дни

До 100% TURK-Kolko ti e trolskata zaplata bre sirvul na reco seytana,ako ne bese ataturk sega ste da nosis gritska pola i da tansuvas sirtaki v sentira na stambul.

51

Анонимен

преди 4 дни

Един полутурчин не съм видял да си скъса БГ паспорта, или да се раздели с него.ЩО ТАКА БЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, И СВРЪХНАПРЕДНАЛИ ИКОНОМИЧЕСКИ турци? И по какъв повод посещавате нашите сайтове, НАЛИ СТЕ турци , какво киснете постоянно тук.турция, турция, ама друго си е в България, това са думи на много добър мой приятел, Българин от Турски произход,когото много обичам.Не мога да ви разбера да плюете държавата където сте се родили, и да защитавате държава която не ви признава за истински Турци.

50

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 4 дни

ОТ ИРАН САМО 5 САМОЛЕТА ЗА КАТАР :)
ОТ ТУРЦИЯ ДО ВЧЕРА БЯХА 80 САМОЛЕТА ЗА КАТАР :)
ДНЕС ВЕЧЕ И ТУРСКАТА АРМИЯ Е В КАТАР :))))))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААА

49

Анонимен

преди 4 дни

Бре, бре, бре, бе много велика тази турци бре, ами ходете живейте там бре кюпеци.Къв к.р търсите в България, ама си скъсайте Българските паспорти.Да ама никога няма да го направите, сами знаете че там не ви зачитат за нищо, ама тук сте много отворени.Храни куче да те лае, това сте вие, получил образование в България, а иначе турция.Абе кюпеци ако се бяхте родили в турция дали щяхте да сте грамотни, над 50% в турция не могат да си напишат името.Краката трябва да целувате на Българските учители.

48

Анонимен

преди 4 дни

"ТУРЦИЯ В ЗАЛЕЗА НА ДЕМОКРАЦИЯТА"

БЪЛГАРИЯ...ИЗГРЕВА НА АПАШИТО...скоро в кината!

47

До PD

преди 4 дни

"Те и ИД пак с Турски стоки бяха заредени. И чак бедствено положението не е било. И за капак, Катарска делегация ходи в Москва, а не при султан Ердо, да целува ръка."

Да не си бил там като зареждаха на ИД бе Ганьо, но аз помна снимки от Сирия с бг оръжия!
И за капак Ердоган като отиде в Катар му казаха "Добре сте дошли в ДОМА СИ"... На вас македонците казаха ли ви такова нещо или братушките...ето ти похлупак. Америка и запада ционистите създадоха и хранят ИД...ама дано гаргата да им избоди очи

46

До 45

преди 4 дни

Америка кво прави в Сирия?!? Кои хвърляха сандъците с оръжия на ИД...я я пак? Пурко пурко...е за това никой не слуша вас...

45

Анонимен

преди 4 дни

Турция винаги е подържала ислямистките джихадистки режими. Ето и сега го показа по неоспорим начин. Да помагаш на Катар това означава да помагаш на ИДИЛ! Но вашата тиква банкянска от такива работи не отбира щото е прочел Винету а там не пише за такива работи. Турция подържа ИДИЛ защото иска да няма Сирия и да и заграби територии. В сирия има нефт и газ а това е трън в очите на Турчетата. Как може те да имат а турчетата да нямат? Затова е войната в Сирия затова умират милиони Сирииски жени и деца

44

До :-) :-)

преди 4 дни

"...а между другото голяма част от прираста на населението в Турция се дължи именно на кюрдите !!!!!"

Само да те питам...прираста на ромите в България до къде достигна...и дали от самосебе си без война държавата ще остане на тях :-) :-) :-)
Просто питам анализаторче! :-)

43

PD

преди 4 дни

Може да вързваш каруцата пред коня колкото си искаш, но фактите могат да бъдат проверени. Решението на турския парламент е след началото на събитията, обявяващи изолацията на Катар. И посещението в Москва, пак след началото на Събитията, показва, кой е основен играч, а не локален, като Ердо. И за излаза, на Средиземно море, Турция е безгласна. Не случайно най напред Сирия положи усилия да защити именно тези територии. И не случайно, Турците дадоха най много жертви там, войници и тайни служби

42

Анонимен

преди 4 дни

И чак бедствено положението не е било.
...
Не е било защото турците не започнаха веднага да доставят стоки от първа необходимост

41

Анонимен

преди 4 дни

И за капак, Катарска делегация ходи в Москва, а не при султан Ердо,
...
Катарска делегация ходи в Москва, но на Ердоган му казаха"добре дошъл у дома".

40

Анонимен

преди 4 дни

Те и ИД пак с Турски стоки бяха заредени.
...
Те и с руско оръжие са заредени. Асад и съюзници също купуват идилския петрол дори основното количество те го изкупуват. Не е удобна тема, но е истина.

39

Анонимен

преди 4 дни

Решението за аскера не е взето след кризата, а доста преди това. Ходенето на катареца до Москва е една от причините за кризата, а не част от решението и. Катарската газ все ще мине от някъде. Турция е незаобиколим фактор поради географското си разположение.

38

PD

преди 4 дни

За седмица след гласуването на решение, бази с аскер не се пълнят. А Иранците вече бяха там. А иначе Турците за далавера са готови на много. Те и ИД пак с Турски стоки бяха заредени. И чак бедствено положението не е било. И за капак, Катарска делегация ходи в Москва, а не при султан Ердо, да целува ръка. Така че, тези медийни филми, на някой друг, ги разправяй. А и гаргите се броят на есен, така че, да видим по кой маршрут ще тръгне накрая газа.

37

Анонимен

преди 4 дни

В YOUTUBE

КЛИП -

ТУРЦИЯ В ЗАЛЕЗА НА ДЕМОКРАЦИЯТА

36

Анонимен

преди 4 дни

Помоща на Турция, и ангажиментите и са преувеличени.
...
Преувеличени ама в магазините им турски стоки, а в базите им турски Аскер. А другата помощ никва се не види. По-скоро другата помощ е преувеличена. Реално хуманитарно на катарския народ помогна само Турция своевременно.