246

АСЕН

преди 2 дни

В чужбина много се търсят компютърджии и математички, да работят съответно миячи на коли и секретарки с консумация.
Но поне плащат и като се върнеш в България със стар мерцедес, разправяш на туземците как 5 години си работил в IBM или NOKIA , като компютърен специалист.
И те със зяпнали уста, ръкопляскат шумно.

245

Слави

преди 3 дни

Българските богаташи не дават пари. Политиците ни са с едрия бизнес. 75% от всички работещи в България са на минимална заплата. Как да стоят тук децата ни? Защо? Държавата помага само на ромите.

244

анонимен 23

преди 3 дни

До Анонимен Мнозинството от емигрантите са хора със средно образование, но дори и тези с висше не се отличават от масата в България, която се характеризира с мързеливост, тарикатлък и крадливост. То на запад да работиш "голям келепир". Масово емигрантите от Източна Европа работят за някакви подаяния, нискоквалифицирани работи, но понеже са със слугински манталитет тях ги устройва това. На запад няма нужда от директори. И спрете, че там било много евтино и че е рая едва ли не

243

Луци

преди 3 дни

Да купуват панелки по 1000 евро квадрата, след 3 години като спрат еврофондовете и настане страшната мизерия , ще ги продават за по 500 .

242

Анонимен

преди 3 дни

и хиляда евро за квадратен метър панелката в София. :) ха-ха-ха

241

do Roki 249

преди 3 дни

Роки, не знам къде си бил, ама научи българския правопис. Това се учи в началния курс - до 4. Клас!

240

Анонимен

преди 3 дни

Роки пред Левски е едно холивудско изп.ражнение! Не мърси героя ни с такива личности!
Левски е най-светлата личност в нашата история!

239

Роки до 244

преди 3 дни

Напротив, бил съм в Москва - точно в такъв 4 звезден бардак! Платих 150 долара за една нощувка - хотелът вътре беше , пак казвам - като в Балкантурист през 70-те, не ми обеснявай ти на мен къде съм бил! Затова и останах потресен!

238

До РОки

преди 3 дни

Ти въобще не си бил в Москва ! Камо ли в 4 звезден хотел. Защото стндарта на живот там надминава и този в Швейцария! А в 4 звезден хотел е толкова скъпо че ще трябва да се разделиш с годишната си заплатка. Така че не говори плоска пропаганда. Хората четат и се информират прочети за материнский капитал и ще видиш колко пари отпуска държавата за раждане на дете в Русия говорим за десетки хиляди левове. А тук се плащат 200 лв за първо 600 лв за второ така че пропагандатата ти издиша.

237

Роки до 243

преди 3 дни

Колега, явно си говорил с някоя баба шизофреничка! Какви 4-ри деца в Русия, ти там ходили ли си изобщо да видиш в каква мизерия живеят така наречната "средна класа" , ако в България няма такава, то там пък изобщо! Стига се говорили глупости по 3-4 деца има ли и какво, лепило ли дишат по улиците? Руският народ при нито един техен владетел не е живял добре! В Москва 4 звезден хотел е като Балкантурист през 70-те на Златните...

236

Казано е

преди 3 дни

Един ден всички сърби ще се съберат под сянката на една слива.

235

Граовец

преди 3 дни

Сърбите и Гърците много обичаха руснаците и го ядоха здраво. Макетата и те. Българите ще останем защото знаем кой ние душманина.

234

Левски

преди 3 дни

Говореше често за бунт, за борба,кат за една ближна обща веселба, часът на която беше неизвестен; изпитваше кой е сърцат, сиреч честен, участник да стане във подвига свят; всяк един слушател беше му и брат. В бъдещето тъмно той гледаше ясно.Той любеше свойто отечество красно.

233

Анонимен

преди 3 дни

Онзи ден се заговорих с баба-рускиня на плажа. Та тя каза следното: "В момента в Русия да имаш три деца икономически е по-изгодно от две, а ако имаш четири е още по-добре, и затова повечето млади семейства у нас имат по три четири деца. Това е държавна политика и Путин я следи изкъсо. Целта е след двадесет години в Русия да живеят 200 млн. души. " Та така, другаре, магистралите са хубаво нещо но те не раждат и не гледат деца.

232

Левски

преди 3 дни

Девет годин той скита се бездомен, без сън, без покой, под вънкашност чужда и под име ново и с сърце порасло и за кръст готово, и носи съзнанье, крепост, светлина на робите слепи в робската страна. КЪДЕ СИ АПОСТОЛЕ !

231

Калин

преди 3 дни

Нормална ситуация по време на капитализъм! Ще има много богати и ще има много много много бедни! Само че сега границите са отворени /донякъде/ и много бедните бягат по-лесно е отколкото да вдигат бунтове и въстания защото несломимия български дух го няма той беше претопен с евроатлантическите ценности!

230

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен

Защо не зовеш към борба? Най-лесно е да се бяга. Но това го правят плъховете като потъва кораба и страхливците като усетят че не им изнася! Ти плъх ли си или страхливец?

229

Ани

преди 3 дни

Естествен завършек на социалистическия начин на живот. Природата не оставя празно място ще се върнем тези които не се подддохме на социалистическия начин на живот и ще заместим недъгавите.

228

Анонимен

преди 3 дни

Шуробаджанащината - давам ви реален пример от производствена фирма (около 120 човека персонал) в провинциален град - новия директор е 26 г. момиче със средно образование (специалност шивачка) и единствен стаж като сервитьорка.

227

Леле мале!

преди 3 дни

До Анонимен
ХАХАХАХАХА! Музиката била всичко - и физика и математика и програмиране... АЛИЛУЯ! Висша раса! ХАХАХА! Ей, Платон на времето е казал, че в перфектната държава няма място за хора на изкуството и аз май вече разбирам защо! Защото вместо да правите качествено и/или популярно изкуство и да печелите добре, вие само вдигате врява и се превъзнасяте сякаш САМ БОГ ви е пратил!
За твое сведение приятел, всичко на този свят е математика. Умния го разбира, а интелигентния просто не го оспорва.