126

До св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

***,я само погледни какъв итерес предизвикават тука статиите със Путин.Същото е и в Европа,както и в САЩ.Попрочети малко да видиш,какъв интерес предизвика филма на Оливър Стоун за Путин.За жалост в Европа няма политик от ранга на Путин( Орбан е мъжкар и добър политик,но все пак не е министър прецедател на велика сила)

125

Да живее РУСИЯ

преди 6 години

Какво да очакваме от една държава без суверенитет-Германия(дефакто окупирана от САЩ),Франция с президент банкерски продукт.Санкциите вредят най-вече на Европа и са в полза на САЩ,да това е да нямаш суверенитет.

124

Анонимен

преди 6 години

Джуджето трябва да е благодарен. Нали т'ва обяснява, че санкциите помагат. Следователно, всеки истински русофил трябва да се бори за още по големи санкции.

123

Анонимен

преди 6 години

ЕС удължи с година санкциите срещу собствената си индустрия и населението си в полза на интересите на САЩ и в частност мафиотските структури около Сорос. Това е заглавието на вярната новина.

122

Анонимен

преди 6 години

АКО ЩЕ И ОЩЕ 20 ГОДИНИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ САНКЦИИТЕ, ТОВА НЯМА ДА БУТНЕ СТОЛА НА ПУТИН, НИТО ЩЕ КАТУРНЕ РУСКАТА ИКОНОМИКА. БЕДНА КУБА ЖИВЯ 50 ГОДИНИ ПОД АМЕРИКАНСКА БЛОКАДА, А КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ И ДО ДНЕС НЕ Е ПАДНАЛ! ЗА БОГАТА НА СУРОВИНИ РУСИЯ НЕ ИСКАМ И ДА МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ КЛЕКНЕ А ПУТИН ОЩЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА В БРЮКСЕЛ!

121

с

преди 6 години

Что не пишете за португалия там какъв ужас пожари нали ес а не само русия крим там добре не ги меслете за тях

120

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаИ Каин и Авел са били братя. Видяхме какво правят евразийските пpимaти с православните си братя в Грузия и Украйна. Ние българите знаем от 1916 година как се посрещат такива братя. А вие русофилите като са ви толкова мили отивайте да живеете при тях. Няма да ни липсвате!

119

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаВсичко е въпрос на гледна точка. Например мухата лaйняpka смята лaйнoтo за велико а най-големите дрисльовци за гениални. Та и ти така. Само, че за разлика от теб мухата не бръмчи по форумите и не налага извратеният си вкус.

118

Анонимен

преди 6 години

На 1 януари 2020 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница!

117

Анонимен

преди 6 години

Единствено руски некези и руски зетьове защитават прогнилата руска *** и осихопата Путин. Трябва да си много увреден да наречеш русия велика а ненормалника путин гениален!

116

Анонимен

преди 6 години

Русофилията е форма на неграмотност, омраза и псевдоправославие. Идеологическата основа на русофилията е смесица от българофобия, еврофобия и ненавист към човешката цивилизация.

115

Китаец

преди 6 години

Сибир е китайски! Пукайте се руски ***!

114

Гост+

преди 6 години

Външните министри на васалите от ЕС единодушно се произнесоха или както каза Путин истински независимите държави се броят на пръстите на едната ръка

113

Баба Ванга

преди 6 години

Русия ке стане нормална държава тогава когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.

112

Русофилски лъжи

преди 6 години

Достатъчно е било един руски снаряд да падне на българска земя и русофила Вазов сменя позициите си и пише стихотворение против руските агресори. Но руските *** смятат, че не го е писал дядо Вазов а дядо Copoc!

111

Лермонтов

преди 6 години

Прощай немьlтая Россиястрана робов, страна господ...

110

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаРусия е мpъсна ***, чиято история е 100% лъжа. А безродните русофили повече от 130 години работите против България и в интерес на Русия. Русофилите предатели сте причинили повече злини на Родината и сте избили повече българи отколкото яъншни врагове. Вие сте проклятие за България заложено и възпитавано от Русия!

109

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великаА русофилите са българофоби, национални предатели и ***!

108

Реалист

преди 6 години

Защо трябвада се определят срокове за тези санкции.Срока е един.Докато върнат Крим на Украйна и престанат да си играят на война. Крайно време е Путин да помисли и за бедния народ.

107

Анонимен

преди 6 години

Крим сега бил много по-зле отколкото когато беше украински.Жителите му масово си връщали украинските паспорти за да могат да пътуват безвизово за ЕС пък и Украйна е по-добре икономически от Русия.