22

!!!

преди 3 дни

До Анонимен
С огромна скорост българският етнос се редуцира в собствената си държава.Когато и ако се изпълнят очакванията Ви за подобрение на живота в България, белите ще сме успешно "интегрирани" от бързоразмножаващото се циганско население.Няма смисъл да се връщате- пейзажът ще е същия като в Англия, само че там ще сте равноправни , а тук живеем и плащаме данъци и осигуровки ,за да осигурим стандарта на ***.Успех от мен!

21

Mr from London

преди 3 дни

Великобритания е една от малкото страни, която позволява двойно гражданство. Така че българи, възползвайте се от този пропуск на британското законодателство, докато все още можете! Това е най-сигурното решение. Действайте, нямате много време за губене! Успех на всички!

20

Анонимен

преди 3 дни

Да ни ги връщат бързо, че сме на голямо дередже!

19

бай ганю

преди 3 дни

няма място за безпокойство сред пребиваващите европейци
предстои британското външно министерство да прави здрава пачка от издаване на предстоящи работни визи за престой на вече установилите се там европейци

18

Илю мина ти

преди 3 дни

Аз и братята от ордена сме виновни за всичко - за простотията ви, за невежеството ви, за суеверието ви. Моля, продължавайте да ни обвинявате и да ни използвате за отдушник на собствената си злоба, непросветеност и страх.

17

ODESSA

преди 4 дни

Комунизма си замина отдавна. Хващаш се да работиш. Без да хленчиш. Лентяите, комунделите ги пращаха по концлагери.чч РБ

16

ODESSA

преди 4 дни

Днес във Бремен, коренното население подпали ***. Полицията се организира, да спаси арийците от Африка.

15

ODESSA

преди 4 дни

Прав път. Честита баня де. Що е *** като ***? Кирлясал наркоман се прави на Батман по хотелите на туземците.

14

Анонимен

преди 4 дни

Кога ще има Bulexit, че ми омръзна да съм най - бедния европеец и да ям второ качество храни. И да нося дрехи секън хенд.

13

До Атакист 11

преди 4 дни

Атакисте, Балканите за 500 г под турско не можаха да се обединят срещу общия си поробител, след това, ако помниш историята, за кратко се обединихме и пожънахме победа срещу турците в Балканската война. Веднага след това обаче ни е6аха майката в междусъюзническата, така че още не можем да си имаме доверие с комшиите и след 100 г. И след 500 г няма да можем да направим траен балкански съюз. За каква Балканска федерация бълнуваш?

12

Анонимен

преди 4 дни

На практика на нас ни плащат милиарди, за да стоим в ЕС

Ако спрат парите никой няма да иска да остане в ЕС.

11

Анонимен

преди 4 дни

Всеки ден имa aтентaти
Но всеки ден имa демокрaция и бaнaни

Демокрaт гер берaст

10

Анонимен

преди 4 дни

Изт Европа се развива в ЕС, засега бавно, но ускорява темповете. Когато стане още малко по-добро място за живот, източноевропейските имигранти на мъгливия остров са с големии шансове да се завърнат по родните си места. Шансът такова нещо да направят неевропейските изселници е минимален. И знаете ли защо източноевропейците бихме се завърнали? Защото едвам изтрайваме кафявата паплач на Острова. Малко само да се подобрят условията в Бг и се връщам с цялото си семейство, дори за по-малко пари.

9

до 5

преди 4 дни

По-добре масонски от евразийски(в края на краищата).

8

АTAKICT

преди 4 дни

До Анонимен
2022---ГОДИНА НА ЗАКРИВАНЕ НА ЕС И СЪДАВАНЕ НА ОБФ---ОБЕДИНЕНА БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ ----ТОВА Е ИЗХОДА ЗА БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ПОПАДНАЛИ В СМЪРТОНОСТНИТЕ ЛАПИ НА ЕЗРОАТЛАНТИЗМА ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА БОИКО ДА СИ ОПИЧА УМА ----ТАИ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА И С НАРОДА НЕ САМО С РАБОТОДАТЕЛИТЕ---РОБОВЛАДЕЛЦИ ---ТЕ ГА И ИЗБРАХА НО ---1 КЪМ 5 В ПОЛЗА НА НАРОДА

7

До 8

преди 4 дни

Ти имаш нужда от професионална психиатрична помощ. Потърси такава,

6

Анонимен

преди 4 дни

До YOUTUBE

В България на живо - България в залеза на България.

5

YOUTUBE

преди 4 дни

В YOUTUBE

КЛИП -

ТУРЦИЯ В ЗАЛЕЗА НА ДЕМОКРАЦИЯТА

4

Анонимен

преди 4 дни

Горкичките британци! Европейците са нежелани, но за сметка на това арабите, негрите, индийците и пакистанците от бившите им колонии са добре дошли с цялото им многобройно домочадие. Значи всичко им е наред. Интересно какъв ли е процента на работещите измежду гореспоменатите желани имигранти?

3

Stamat

преди 4 дни

Ura, ura, ura!!!
Nai-nakraq tozi masonski proekt zapo4va razpada si.
Ura!