522

Сокол 9

преди 5 дни

552 Как смееш да наричаш украинския народ фашисти огледай се около себе си ,точно напротив съвременният рашизъммм е реплика на националсоциалзима

521

Слава Украини!

преди 5 дни

До Русия е велика

Смерть российским оккупантантам!

520

Сокол 9

преди 5 дни

542 Украйна беше перлата в короната на Руската Империя тя дава легитимност на 5 века история и е изворът на Правослвието по тези земи

519

до 542

преди 5 дни

Бра'чедь Крим е турски и е населен с татари. Русия го е анексирала в Кримската война. Както е анексирала България в Руско~Турската война. Това не значи че сме Руска колония.колкото и да ти е мъчно.

518

Сокол 9

преди 5 дни

540 Така е и за това ни мразят защото се страхуват от нас .
Неслучайно до 1917 година руските Императори са се титуловали като Царе Болгарский

517

Анонимен

преди 5 дни

Туй онуй ала бала. Аз да попитам~ Ако ние сме дали писменост и вяра на руския народ защо ние сме ''по малките братя''? Не сме ли ние в основата на руската нация~ нейни баща и майка?

516

Анонимен

преди 5 дни

536 Колко да е руски , може и 50 години а е руски като ГДР например и пак ще стане украински

515

Сокол 9

преди 5 дни

535 Поръчката за писмеността наистина е византийска и не касае изобщо нас . дори се пита в задачата защо НЕ Е КАСАЕЛА НАС като сме много по близо от Великоморавия . Но това няма пряко значение за днешната писменост защото тя вече се създава по поръчка на БЪЛГАРСКИЯ владетел и с БЪЛГАРКИ пари се осъществява от учениците на Кирил и Методий . Изобщо не знам защо я наричаме КИРИЛИЦА като тя не е КИРИЛИЦА а си е чисто БЪЛГАРСКА ПИСМЕНОСТ

514

ДО МНЕНИЕ

преди 5 дни

БРАВО 533! ЕТО ТОВА Е!
В *** ИСТАН СА ОТВИКНАЛИ ДА МИСЛЯТ БУЛГАРИС ТАНИТЕ. МХМ

513

стари учебници

преди 5 дни

То и в нашите училища преподаваха тази безсмислица, че поръчката за славянската писменост била византийска, за да можели лесно си разпространяват културата !??
Все едно англичаните да си разпространяват тяхната на тамилски.
Трябва да си направят реформата, това е.

512

Анонимен

преди 5 дни

Ако някой не знае да споменем че по времето, когато кирилицата се приема в Русия, държава България не съществува, анексирана е от Византия, затова Карпов фактологично е прав.

511

мнение

преди 5 дни

ГЕРБ забъркаха поредната каша. Направиха проблем и там, където нямаше. Под ръководството на американското посолство платените медии на ГЕРБ от години не внушаваха, че не сме славяни. Търсеха корените ни чак в Иран и Афганистан, само и само да ни отдалечат от братска Русия. А сега се оказа, че Кирил и Методий са славяни и ние си вкарахме автогол. Отвратен съм от некадърността и слугинството на гербаджиите, които както са тръгнали след 2-3 години ще почнат да губят и територия.

510

санкциите идат

преди 5 дни

а са да видиме. в новите санкции руснаците требвало да платит по 10 долара за вси4ките си милиони грайдани от както са взели азбуката, дмек милиярди и милиярди..

ето как македонската управа у Скопие бие тиквите кондомни у София.

извзеха ни авторството и собствеността на кирилицата и са от санкците уи че видиме

509

Пацu

преди 5 дни

Pycoфилистиците, разходете се до Крим, вържете си по един акумулатор на врата и се метнете в морето!

508

ВМПЧ та ВМПЧ

преди 6 дни

не е важно от къде кирилицата е потеглила за Сибир и Монголиа през Москва,а е важно
през къде кирилицата ще се върне от Сибир, Урал и Москва като нафта и газ за днешните Византийски територии. тоя виснал ВМПЧ* дето не е прочел даже колко струва една учебник по икономика, политика и дипломация да оди да вее пикалото си и да ока силно кЪф поженкарин бил с тоя опериран менисикус използвайки хемероидалните техники за резидба опърляне и залепване. (*ВМПЧ-виснал мъжки полов член)

507

Анонимен

преди 6 дни

Те преди си мислиха, че Ленин е създал азбуката... анимационния герой що не вземе думата , какво се ядосвате нямате вяра на латински те си приятели ли

506

Русофилски лъжи

преди 6 дни

До БГ - патриот
Ботев и Левски никога не са били безродни предатели-русофили!

505

ф

преди 6 дни

Бойко го върнете в 10 клас. Той още е на тоя акъл.

504

ЕЙ, НЕНОРМАЛНИКО

преди 6 дни

А НЕГО ЛИ ЯДОСВАТ ОФИЦИАЛНО ДЕКЛАРИРАНИТЕ 73 000 000 /СЕДЕМДЕСЕТ И ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА/НА ПЕЕВСКИ. ОФИЦИАЛНИТЕ, КАТО НЕГОВИТЕ 26 700 ЛВ. И НЕЗНАЙНИТЕ ИЗНЕСЕНИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ МИЛИОНИ, МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ. ТОВА МУТРАТА НЕ ГО ЯДОСВА. НЕ ГО ЯДОСВА КАК ТОВА МОМЧЕ НА 35 ГОДИНИ ГИ Е НАТРУПАЛО. МЕН ТОВА МНОГО, АМА МНОГО МЕ ЯДОСВА. И НАЙ-ВЕЧЕ НАХАЛСТВОТО И НАГЛОСТТА НА МУТРАТА БОРИСОВ.

503

Анонимен

преди 6 дни

До БГ - патриот

Карпов е руски дегенерат кримнашист, който руските гниди са поканили в България да прави реклама на пропадналия проект "русский мир"! А русофилите винаги сте били национални предатели и сте работели за гнусната руска кочина!