481

Сокол 9

преди 4 месеца

542 Украйна беше перлата в короната на Руската Империя тя дава легитимност на 5 века история и е изворът на Правослвието по тези земи

480

до 542

преди 4 месеца

Бра'чедь Крим е турски и е населен с татари. Русия го е анексирала в Кримската война. Както е анексирала България в Руско~Турската война. Това не значи че сме Руска колония.колкото и да ти е мъчно.

479

Сокол 9

преди 4 месеца

540 Така е и за това ни мразят защото се страхуват от нас .
Неслучайно до 1917 година руските Императори са се титуловали като Царе Болгарский

478

Анонимен

преди 4 месеца

Туй онуй ала бала. Аз да попитам~ Ако ние сме дали писменост и вяра на руския народ защо ние сме ''по малките братя''? Не сме ли ние в основата на руската нация~ нейни баща и майка?

477

Анонимен

преди 4 месеца

536 Колко да е руски , може и 50 години а е руски като ГДР например и пак ще стане украински

476

Сокол 9

преди 4 месеца

535 Поръчката за писмеността наистина е византийска и не касае изобщо нас . дори се пита в задачата защо НЕ Е КАСАЕЛА НАС като сме много по близо от Великоморавия . Но това няма пряко значение за днешната писменост защото тя вече се създава по поръчка на БЪЛГАРСКИЯ владетел и с БЪЛГАРКИ пари се осъществява от учениците на Кирил и Методий . Изобщо не знам защо я наричаме КИРИЛИЦА като тя не е КИРИЛИЦА а си е чисто БЪЛГАРСКА ПИСМЕНОСТ

475

ДО МНЕНИЕ

преди 4 месеца

БРАВО 533! ЕТО ТОВА Е!
В *** ИСТАН СА ОТВИКНАЛИ ДА МИСЛЯТ БУЛГАРИС ТАНИТЕ. МХМ

474

стари учебници

преди 4 месеца

То и в нашите училища преподаваха тази безсмислица, че поръчката за славянската писменост била византийска, за да можели лесно си разпространяват културата !??
Все едно англичаните да си разпространяват тяхната на тамилски.
Трябва да си направят реформата, това е.

473

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой не знае да споменем че по времето, когато кирилицата се приема в Русия, държава България не съществува, анексирана е от Византия, затова Карпов фактологично е прав.

472

мнение

преди 4 месеца

ГЕРБ забъркаха поредната каша. Направиха проблем и там, където нямаше. Под ръководството на американското посолство платените медии на ГЕРБ от години не внушаваха, че не сме славяни. Търсеха корените ни чак в Иран и Афганистан, само и само да ни отдалечат от братска Русия. А сега се оказа, че Кирил и Методий са славяни и ние си вкарахме автогол. Отвратен съм от некадърността и слугинството на гербаджиите, които както са тръгнали след 2-3 години ще почнат да губят и територия.

471

санкциите идат

преди 4 месеца

а са да видиме. в новите санкции руснаците требвало да платит по 10 долара за вси4ките си милиони грайдани от както са взели азбуката, дмек милиярди и милиярди..

ето как македонската управа у Скопие бие тиквите кондомни у София.

извзеха ни авторството и собствеността на кирилицата и са от санкците уи че видиме

470

ВМПЧ та ВМПЧ

преди 4 месеца

не е важно от къде кирилицата е потеглила за Сибир и Монголиа през Москва,а е важно
през къде кирилицата ще се върне от Сибир, Урал и Москва като нафта и газ за днешните Византийски територии. тоя виснал ВМПЧ* дето не е прочел даже колко струва една учебник по икономика, политика и дипломация да оди да вее пикалото си и да ока силно кЪф поженкарин бил с тоя опериран менисикус използвайки хемероидалните техники за резидба опърляне и залепване. (*ВМПЧ-виснал мъжки полов член)

469

Анонимен

преди 4 месеца

Те преди си мислиха, че Ленин е създал азбуката... анимационния герой що не вземе думата , какво се ядосвате нямате вяра на латински те си приятели ли

468

Русофилски лъжи

преди 4 месеца

До БГ - патриот
Ботев и Левски никога не са били безродни предатели-русофили!

467

ф

преди 4 месеца

Бойко го върнете в 10 клас. Той още е на тоя акъл.

466

ЕЙ, НЕНОРМАЛНИКО

преди 4 месеца

А НЕГО ЛИ ЯДОСВАТ ОФИЦИАЛНО ДЕКЛАРИРАНИТЕ 73 000 000 /СЕДЕМДЕСЕТ И ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА/НА ПЕЕВСКИ. ОФИЦИАЛНИТЕ, КАТО НЕГОВИТЕ 26 700 ЛВ. И НЕЗНАЙНИТЕ ИЗНЕСЕНИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ МИЛИОНИ, МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ. ТОВА МУТРАТА НЕ ГО ЯДОСВА. НЕ ГО ЯДОСВА КАК ТОВА МОМЧЕ НА 35 ГОДИНИ ГИ Е НАТРУПАЛО. МЕН ТОВА МНОГО, АМА МНОГО МЕ ЯДОСВА. И НАЙ-ВЕЧЕ НАХАЛСТВОТО И НАГЛОСТТА НА МУТРАТА БОРИСОВ.

465

Анонимен

преди 4 месеца

До БГ - патриот

Карпов е руски дегенерат кримнашист, който руските гниди са поканили в България да прави реклама на пропадналия проект "русский мир"! А русофилите винаги сте били национални предатели и сте работели за гнусната руска кочина!

464

Анонимен

преди 4 месеца

Рекламата за големия шахматист,ум и човек развивана от комунистите едно време ,взе да издиша.
Всеки с претенцийте на Карпов,ще знае от къде е дошла азбуката на която пише.
Но това е в стила на руснаците. Имаше статия на руски учен ,който признаваше ,че в Русия ,се омаловажава ,дори не се споменава заслугата на руският Патриарх Киприян Цамблак ,за издигането на Московската Патриаршия ,изчистването й,от заблуди,развитието на книжовната дейност и обединението на руския народ.

463

Анонимен

преди 4 месеца

Русофилите са готови даже и от кирилицата да се откажат.
По-гнусни и предателски същества от тях няма.
Къде са Левски и Ботев ще има кого да гърмят.

462

Анонимен

преди 4 месеца

Путлераста Карпов ще поддържа мнението на кремълския психопат. А какво е мнението на Каспаров?