11

Пешо

преди 6 години

Абе вие хем неможете да ги хванете хем давате акъли!По полека със съветите и не забравяйте че сте прости полицаи!

10

21

преди 6 години

За всяко обрано жилище да плаща МВР?!

9

Анонимен

преди 6 години

Те са в Комбина с телевизиите. Горещи срещи, Честно казано. Телевизиите заглавичкват жертвите 120 минути, докато професионалистите направят маркетинговото проучване.

8

Въпросче имам

преди 6 години

Прочетох съветите, благодаря!А сега бих запитала г-н Ангелов каква е статистиката по отношение разкриваемостта на тези престъпления, щото тяхната работа не е ли това, а не да ни съветват?

7

Анонимен

преди 6 години

И не забравяйте, че ако нараните крадеца ще бъдете осъдени.

6

Анонимен

преди 6 години

Значи.полицията иска да каже - взимайте мерки и се спасявайте сами .Нещо.за тяхната отговорност и мерки няма ли да кажат?

5

Потърпевша

преди 6 години

Преди няколко седмици ни обраха апартамента в столичен квартал. Дежурните дойдоха, описаха, взеха отпечатъци и ми пожелаха приятно чистене и някой от апашите да си е изпуснал личната карта вкъщи, за да могат ЕВЕНТУАЛНО да разкрият извършителите. Ако пък сме много ентусиазирани - да си търсим вещите по заложните къщи...Все още имам "ходене по мъките" в нашето районно и царящата се масова некомпетентност в "системата".Та, вместо само да ни съветвате, започнете и да ПОработвате, моля!

4

Анон

преди 6 години

Родна действителност- да погледнеш през прозореца и да имаш чувството, че живееш в затвор.

3

Анонимен

преди 6 години

Тагнах се, че съм на Халкидики. Сега ще седя на тъмно и ще ги чакам да дойде някой. Д..е да му е яко. Ресорпрома няма кой да ми го вземе. Пък ако искат задълженията към ЧЕЗ, Топлото и т.н да не чупят вратата под черджето са сметките!

2

zeus

преди 6 години

Никъде не прочетох апел МВР да си вършат работата вместо да работят комбина с крадците, ама прочетох по-рано, че искат по-високи заплати...

1

Анонимен

преди 6 години

Антибалконинг.