11

РЕАЛНО

преди 4 дни

До до 9

Това са реални данни от мрежата ,а соросите да мълчат!

10

до 9

преди 4 дни

1980г. България беше абсолютно фалирала,срината икономика до основи и беше на системи поддържана жива от Съветския съюз, така че тия глупости си ги говори в клуб на пенсионера пред блока с другите изкуфели комунисти

9

РЕАЛНО

преди 4 дни

Ще кажа само на психо-десните ,че през 1980 година България е била два пъти по богата и развита от Южна Корея,а за паметника дори Епъл строи подобна сграда ,така че по добре замълчете!

8

Анонимен

преди 4 дни

Незабавно премахване на тая грозотия, заедно с всички други паметници напомнящи ни за половин вековното комунистическо робство

7

Анонимен

преди 4 дни

През 2011 защо не си го взеха, а сега си го искат? Какво се промени? Толкова време изгубено.

6

Анонимен

преди 4 дни

На времето показали на бай Ганьо Емпайър Стейт билдинг в Ню-Йорк. Той го огледал и казал : 100 КИЛА ДИНАМИТ МУ Е МАЙКАТА.

5

ванчиту

преди 4 дни

Най-добри сме откъм рушене на историята! Добра лоша това е наша история. Какъв ви е проблема с комунистите толкова. Имало ги е сега са на доизживяване. Но сградата е там и има възможност да носи пари в държавата, а и да Уграмути повечето от младежта. Жалко "Не народ, а ***" доста актуално звучи винаги май. Хайде сега започвайте с минусите :))

4

Антикомунист

преди 4 дни

Аз съм За да се реставрира, в крайна сметка доста хора са дали здравето и живота си за този безмислен иначе паметник. НО си е част от историята в крайна сметка. Трябва обаче БСП да се забрани със закон, а членовете й в Сибир!

3

Анонимен

преди 4 дни

Остовете го така за поколения, нека видят с очите си какъв триумф на глупостта беше комунизма.

2

Maриян

преди 4 дни

Нека им на комунистите. Те друго освен да сеят разруха не могат.

1

Бъз

преди 4 дни

Пълна разруха - също като при камунизъма и соцализъма