66

Мдам

преди 6 години

До АнонименБаце преди 1989 година нямаше как да излезеш от страната. Само с яко връзки в партията. А да не говорим за излизане от СССР тогава щяха да те водят като изменник и фамилията ти бял ден нямаше да види.

65

Анонимен

преди 6 години

Иначе свестни хора има навсякъде, дори при комунистите. Повечето свестни комунисти бяха разстреляни от собствените си другари малко след деветосептемврийския преврат. Други бяха низвергнати и изолирани. Трети просто се отказаха...При строеве като комунизъм, фашизъм и други подобни, свестните хора трудно виреят, макар че винаги ги има.

64

Анонимен

преди 6 години

Комунистическите "реформи" винаги започват с "народен" съд и убийства.

63

Shopp™

преди 6 години

Направете един голем хамам в мазето и напълнете чинията с хетери и гейши.

62

Shopp™

преди 6 години

Само и единствено казино би могло да бъде печелившо на това място.Или публичен дом, но с много отбрана клиентела.

61

жал

преди 6 години

Някой не може да си опази менискусите от затлъстяване,а тлъгнал държава да управлява.Само луди му вярват!

60

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да оправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

59

отвратен

преди 6 години

Сегашнаото разклонение на бкп-герп си е присвоило привилегият да върти народа на малкия си пръст,а 50 000 да плюскат до про.иране.И това ако не е тероризъм-да гониш младото население ,защото тук няма бъдеще,да хвърляш на пенциите 200 лв,които не стигат само за плащане на сметки и ги обричат на гладна смърт и да лъжеш,че имаш 28бона,а криеш за вилата в ориндж каунти и сметки в чужди банки......нема такова нахалство!!!

58

Калеко Алеко

преди 6 години

Чинията на връх Бузлуджа отразява в най-голяма степен разрухата на една партия, която си беше присвоила привилегията да представлява "Народа", а на самият връх повече му отива името-"Хаджи Димитър", а не прозвището което го свързва с "Бузлуджанския конгрес" и една терористична комунистическа организация чиято история е свързана със събития, като атентата в църквата Света Неделя, и всякакви други подривни действия и престъпления в името на един "Комунистически интернационал" дирижиран от маскава

57

Анонимен

преди 6 години

1989 - 9млн2019 - 5млндемокрация баце

56

демократ

преди 6 години

абе най-демократично е да я оставим да падне, понеже е о комунизма. Чинията е олицетворение на цялата държава - да я затрием преди да я построим наново! Нашата любима бананова република

55

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Вижте страницата и ще се убедите,че комунистите не са убили нито един Фашист,които сега се трупат да коментират и клеветят комунизма на страницата.

54

Българин

преди 6 години

Трябва да се възстанови. Много туристи ще го посещават, а и със сигурност ще е супер дестинация за големи форуми.

53

галман

преди 6 години

А най-гадно е боковизъм-социализъм за нашите и фашизъм за вашите.

52

Анонимен

преди 6 години

Няма разлика между фашизъм и социализъм - те затова и толкова се мразят - преки конкуренти са.

51

Анонимен

преди 6 години

Друго постижение на соца - плановата икономика /тя не е задължителна, но странно, всички соц държави са с планова икономика/. И така, плановата икономика е напълно неконкурентноспособна /като самия социализъм/, по много причини - ниско качество на продукцията, голям процент дефекти /главно поради манията за преизпълнение/, липса на мотивация за работниците, висока себестойност, условия за разхищение и корупция /държавно ли е - може да се краде/ и т.н.

50

Анонимен

преди 6 години

мръсен *** маркс

49

Анонимен

преди 6 години

Социализмът превърна най-добрия земеделец в света в работник на конвейер. Социализмът взе българина, този свободен, весел и трудолюбив човек и го премести от неговата къща и неговата земя, в панелни кутийки, сиви и мрачни като всичко социалистическо. Социализмът, това е мрак и мъка. Управлява глупостта, а слепци водят слепци пипнешком към "светлото" бъдеще.

48

Анонимен

преди 6 години

ИЗГОНЕТЕ СЕМИТИЗМА, НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ

47

Анонимен

преди 6 години

Допълвам по отношение на заводите:Соцзавода, ако е строен 50-те, 60--те години, то оборудването му е от 20-те и 30-те години. Пример: Камионите ГАЗ /бензинови!?!/ произвеждани до края на 70-те, са модел края на 30-те. Друго - завод се строи в близост до: а-транспорт и б-ресурсите, с които работи. Соцзаводът се строи на месторождението на соцголемец, обикновено на земеделска земя, след което се започва строенето на път и жп линия до него, а ресурсите се докарват от стотици километри.