31

Румениге

преди 6 години

Що пишете тъпотии бе, 4 човека с 275 паунда - 7 дни , храна , напитки, сладоледи ... и английската кралица сигурно!

30

анонимен

преди 6 години

За българи, ценова дискриминация по 3, нали сме богати

29

Анонимен

преди 6 години

Ами аз щото съм българка, толкова ми излиза за четирима не 1 седмица, ами един ден.За това и няма да ходя там, ами в Гърция....

28

Анонимен

преди 6 години

най евтино продуктово позициониране-най ниски заплати,тава е бг туризма

27

Гойко

преди 6 години

Раздайте на персонала каски, че някой скачат на бой като се напият.

26

статистика брат

преди 6 години

"Към началото на сезона общият брой планирани полети на летища Варна и Бургас за периода юни-септември 2017 г. вече надхвърля с 8% броя на изпълнените полети през същия интервал на 2016 г"И това какво означава?Да бяха сравнили брой планирани миналата година към същата дата с брой планирани тази година.

25

Дзъ

преди 6 години

Българския хотелиер още да им л и ж е з а д н и ц и т е , а за нас 200 лв дневно... малко ни е

24

Анонимен

преди 6 години

До Saevar Знам, почти навсякъде е така.

23

Ат

преди 6 години

Пълна измислена лъжа,няма такива цени,дори тая година е двойно по-скъпо!Западняците ходят по други места в света,в България обслужването е лошо.

22

Saevar

преди 6 години

До Анонимен (27)пич в Испания тревата не е легална ама никой не пипа туристите, пушел съм на плажната ивица и по кръчмите, куките минават до нас, никой нищо не казва .. ама ако си местен ти е спукана работата.... хващаш ли идеята ми...

21

Анонимен

преди 6 години

Ако тревата стане ненаказуема или направо легална щяхме да удвоим туристите.

20

3456

преди 6 години

Nomer 12Sl.bryag moje da e kochina s evro bokluci no za teb si ostava samo mechta

19

Uk

преди 6 години

Thomson predlaga po 120 punda all inclisive v hoteli kato zornica ....

18

Анонимен

преди 6 години

Няма и ред за България на туристическото списание на Томас Кук-Кондор еърлайнс.Това е основния превозвач на западни туристи в България.В Англия не се предлагат българските дестинации и са само допълващи за суперпик сезона на отпуските.Разни острови имат по добра маркетинг стратегия от България без Боковци,магистрали,автоматчици и полицаи за туристите.

17

Сандо

преди 6 години

4 човека с 275 паунда изкарват точно макс 1 ден без спане на скънчака

16

Мнение

преди 6 години

Само на Слънчев бряг социализмът не си е отишъл. И тогава българите плащаха повече. Що ги няма тези цени и за нас. Друг е въпроса дали ще отида в тази ***

15

Анонимен

преди 6 години

Добре де, комунизма ли оживя. 50 квадрата за едната стая по 500 евро най- ниска въображаема цена в обзаведен вид взети от банката след 5 години са около 65 000. Тоест по 1100 приблизително на месец. Пускайки лордове две седмици си избивам лептата към банката. С останалата 1 седмица плащам на чистачка и готвачка и данъци. И накрая квото остане е около 200-300 лв умножено по 20 седмици за сезона... Тоест 6000 лева с които живея през годината??? Нещо ми изкуца бизнес плана... да му се не видяло???!

14

Анонимен

преди 6 години

кекс , евтин алкохол и балконинг . и да не забравяме телевизорите които обичат да хвърлят в басейните .

13

aaa

преди 6 години

И след такава едноседмична "почивка" на пияния и надрусан "турист" ще му трябва един месец да осъзнае на коя планета се намира,ако междувремено не се е метнал през някой балкон и не е станал на кайма.

12

Анонимен

преди 6 години

А в последно време започнаха и през другите месеци да варят. От картофи, пак с моого захар. Купуват полски картофи на едро и е много евтино производството. Всичко се поглъща от курортите и все е малко.