41

Анонимен

преди 6 години

Будиста е "тихичколуд" простете му...поне е безопасен

40

таксист

преди 6 години

да "бели"..явно пишеш от Карлуково, а бели престилки със сини очи те наблюдават...

39

хенри

преди 6 години

като им видях кмета на лондончани и ме заболя корема от смях! Тез англичани мноого прости станали ей. А пънк скин и други хубави неща са произлезли от там. Просто жалка картинка са..

38

таксист

преди 6 години

будиста със сигурност е кафяв, смърд, *** е и вярва в иляха. Крайно време беше с техните камъни по техните глави!

37

Анонимен

преди 6 години

Ти сигурно си от "будистите" посещаващи редовно джамия и постят. И за теб ще дойде микробус...

36

НЯма тер акт

преди 6 години

Провеждат експерименти с нова нагло терористична видео терор техника ..С три натискания на бутона на мишката човек в зала оборудвана за следене снимане сканиране и увреждане на автомобили водачи и пътници е направил това престъпление..Експерти да проверят кой е терористи от коя зала е сниман автомобила.Престъпника е сниман от няколко скрити камери вкл от екрани на няколко монитора плоски

35

Анонимен

преди 6 години

Сига ***, като домуси по Коледа.

34

Анонимен

преди 6 години

Нямам и капка съжаление за размазаните. За жалост е тяхна провокация с цел да се представят за жертви. Товарете ги на пробити кораби и да си ходят при камилите.......Най-сетне и те да се сетят да провокират. До сега провокациите бяха от християните за да се представят за жертви.

33

Анонимен

преди 6 години

Един е Бог и Христос е неговия Пророк! Христос Акбар!Шегата настрана, щом едните са си радикални, ще се радикализират и другите....А кое радикализира първите?Кое е първо-яйцето или кокошката?

32

the Ghost

преди 6 години

Докато не бъдат изнамерени от врата на врата и изгонени всички "***" от ЕВРОПА, така ще е. Друго спасение НЯМА

31

Анонимен

преди 6 години

Един е Бог и Христос е неговия Пророк! Христос Акбар!Шегата настрана, щом едните са си радикални, ще се радикализират и другите.

30

Анонимен

преди 6 години

Нямам и капка съжаление за размазаните. За жалост е тяхна провокация с цел да се представят за жертви. Товарете ги на пробити кораби и да си ходят при камилите...

29

Истината

преди 6 години

Нямало заговор,а?От самото начало беше ясна целта на мероприятието:Заливане на Европа с мюсулмани и нагнетяване на напрежение,като в последствие да избухне война и белите да бъдат смачкани и подчинени!Кой го прави също е очевидно-Богоизбраните!А защо?Ами белите са равностоен интелектуален конкурент на е.в.ре.ите,когато бъдат отстранени,другите не са проблем,лесно ще се справят с тях!И пътят към Световното господство е открит!Така че войната е неизбежна,дано само всички разберат поне причината...

28

Burzum

преди 6 години

Велик е Христос,Велик е Христос....Христос Суперстааааррррррррр.....хахахахахх

27

шматка

преди 6 години

Поне един месец по БТВ и НОВА ще гледаме мюсюлмански агитатори да изнасят лекции за толерантност

26

Анонимен

преди 6 години

Англия се превръща в супер пропаднала страна. Водят се по акъла на Америка и заедно ще загинат! Да се вземат в ръце и да се връщат на острова който без бой дадоха на ромите-мюсли!

25

Анонимен

преди 6 години

Изглежда като евтина постановка.Идеално се вписва в мантрата за афро-арабският мултикулти халифат.

24

Анонимен

преди 6 години

Евреите насъскват фанатици от свете страни, най накрая те ще спечелят. Двама се карат-третия печели.

23

Анонимен

преди 6 години

Трябва правителството на Великобритания да го награди и да оказва подкрепа на такива смели мъже, можеха да го въоръжат подходящо и да нанесе по сериозни щети. Слава богу започва съпротива срещу ислямската сбирщина.

22

Анонимен

преди 6 години

Сега за този случай ще се надава вой седмици наред, а за прегазените в Ница християни отдавна се забрави, защото не е политкоректно...