60

Dinosaurus

преди 4 месеца

"Каквото повикало, такова се обадило" - ислямския тероризъм се скъса да "вика", сега му се "обаждат" - нещо за чудене? При това ударът е насочен към джамия - упорит разсадник на налудничави доктрини - а не към концертна зала, гара или друго обществено място, дето няма общо с религиозния фанатизъм. След като в джамиите се проповядва религиозна война, що да не се очакват адекватни последствия? Аллах е велик, да с ги закриля; чакат ги по 12 девственици на оня свят - честито; там са само мъже войни

59

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо няма на показаното ,само накакви крясъци . И ние трябва да приемем заради крясъците ,че нещо е станало . Просто ни мамят отново . Нещо като Шарли-АК 47-изстрел от упор в главата - пушек- и главата цяла- никаква кръв .

58

Анонимен

преди 4 месеца

Месец размазан за мюсли. Браво на водач

57

Анонимен

преди 4 месеца

Преди време си мислех,че единствената държава от Запад където няма да ударят ислямски терористи е Ирландия.В отговор старите кучета от ИРА ще ги разкатаят моментално на принципа „за един наш-десет ваши„.
Ясно е ,че след толкова удари най-после щеше да има и ответни.Най-малко на някой роднина на жертвите ще му писне.

56

д

преди 4 месеца

По интересна ще е реакцията на властта и медиите.Дали ще се разкрият като защитниците на ислямизма.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Това е амок.

54

БУДИСТ

преди 4 месеца

ЛУДИ СТЕ ВИЕ......... НА ВСЯКА ЕДНА СТАТУЯ В БУДИСТКИТЕ ПАГОДИ БУДА Е С СИНИ ОЧИ

53

Гошу

преди 4 месеца

"Който сее вятър, жъне бури"

52

На снимката - чисти

преди 4 месеца

англичани !!!1 Както каза преди много години Ибрахим Ругова на сърбите - не с пушки, с п.ишки ще ви победим !!! Дано англетата са го прочели и са видели урока на Косово !!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Абе защо ни занимавате с разни ислямски терористични отрепки ? Няколко си " заминали" и голяма работа. Те имат по 5 до 19 деца които са бъдещи терористи.

50

KING OF KINGS

преди 4 месеца

Браво кръстоносци!!!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Будиста е "тихичколуд" простете му...поне е безопасен

48

таксист

преди 4 месеца

да "бели"..явно пишеш от Карлуково, а бели престилки със сини очи те наблюдават...

47

БУДИСТ

преди 4 месеца

НЕ ПОЗНА........ БЯЛ СЪМ ЧИСТ СПРЕТНАТ ХУБАВ МЛАДЕЖ ВЯРВАЩ В ЕДИНСТВЕНИЯ БЯЛ(НА ЦВЯТ) БОГ ГАУТАМА СИДХАРТА БУДА(СИНЕОКИЯ) ТАКА ЧЕ ТЕЯ КАФЯВИ ИЗМИСЛИЦИ СИ ГИ НАВРИ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА ХАХАХАХА

46

хенри

преди 4 месеца

като им видях кмета на лондончани и ме заболя корема от смях! Тез англичани мноого прости станали ей. А пънк скин и други хубави неща са произлезли от там. Просто жалка картинка са..

45

таксист

преди 4 месеца

будиста със сигурност е кафяв, смърд, прост е и вярва в иляха. Крайно време беше с техните камъни по техните глави!

44

БУДИСТ

преди 4 месеца

РАЗЛИКА МЕЖДУ РАСА И РЕЛИГИЯ ПРАВИШ ЛИ? И ЯСНО ЛИ ТИ Е ЧЕ 70% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ОТ СМЕСИЦА МЕЖДУ РАСИ И ПОДРАСИ!!!! ТИ ЗА КАКВО ЧИСТИ РАСИ И НАРОДИ ГОВОРИШ СЛЕД КАТО МОЖЕ БИ КОРЕЙСКИЯ НАРОД Е ЕДИНСТВЕНИЯ ХОМОГЕНЕН И ЧИСТ НАРОД В СВЕТА!!!!!

43

БУДИСТ

преди 4 месеца

НЕ ГЛУПАКО........... АЗ СЪМ ОТ ИСТИНСКИТЕ БУДИСТИ И В СЛУЧЕЯ НЕ ВЗИМАМ НИЧИЯ СТРАНА ПОНЕЖЕ И ДВЕТЕ АБРАХИМИСТИЧЕСКИ РЕЛИГИИ НЕ МЕ ЗАСЯГАТ.......... ТОВА СА СИ ВАШИ ПРОБЛЕМИ МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЕДИНСТВЕНО БУДИСТКИТЕ СТРАНИ И ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ

42

Анонимен

преди 4 месеца

Ти сигурно си от "будистите" посещаващи редовно джамия и постят. И за теб ще дойде микробус...

41

НЯма тер акт

преди 4 месеца

Провеждат експерименти с нова нагло терористична видео терор техника ..С три натискания на бутона на мишката човек в зала оборудвана за следене снимане сканиране и увреждане на автомобили водачи и пътници е направил това престъпление..Експерти да проверят кой е терористи от коя зала е сниман автомобила.
Престъпника е сниман от няколко скрити камери вкл от екрани на няколко монитора плоски