80

Dinosaurus

преди 4 месеца

До БУДИСТ
Моля, хайде спри със сказките. Да си чувал за "Хайд парк корнър" Там е мястото за "философски беседи"; каква връзка имат със статията твоите коментари? Не стига, че мюсюлманите "обясняват с огън и меч" на Европа, че само те са правоверни, ами сега и Будизъм... ходи из Изтока да палиш ароматни свещи по ступите... и се разкарай от тук; дотегна с пропагандата!

79

Анонимен

преди 4 месеца

Не се съмнявам че нападателите са англичани националисти, англичаните се палят на футболни мачове и скачат на бой, че след такъв масов ислямистки терор в родината си ще останат бездушни?! Англите са борбени племена, непримирими. Това отмъщение е било планирано и е било въпрос на време да се случи. Още по време на поредното кърваво нападение на Лондон бридж имаше хора, които не бягаха, а се опълчиха на убийците. Четох за един храбър фен на фк Милоул, който чувайки нападателите да крещят Аллах акбар, скочил от масата си в кафето и започнал да ги псува : *******Aз пък съм от Милоул!!! И хвърлял

78

Анонимен

преди 4 месеца

Във видеото нищо не се вижда . Ама нищичко . Така ,че нищо няма . Ама абсолютно нищо не се вижда . И защо трябва да вярваме в нищо, което виждаме .? Пак ни къпят ,т.е. лъжат .

77

БУДИСТ

преди 4 месеца

КАВКАЗОИДНАТА(ЕВРОПЕИДНА) СА СЪЩАТА ИСТОРИЯ.... БЕЛИТЕ КАВКАЗОИДИ СА ГЛАВНО В ЕВРОПА,САЩ,АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ И Т.Н А КАФЯВИТЕ КАВКАЗОИДИ СА ГЛАВНО В:БЛИЗКИЯ ИЗТОК,ЮЖНА АЗИЯ,СЕВЕРНА АФРИКА,ИНДИЯ,БАНГЛАДЕШ И Т.Н!!!!

76

Теди

преди 4 месеца

След" джахада" ще следва ван пред джамия после...

75

ЕЛИ

преди 4 месеца

мирише ми на провокация

това е работа на ислямската държава--настройване против християните

74

Анонимен

преди 4 месеца

добрите мю..слита .... Щом и това цензурират, значи е измама новината .

73

Сурай

преди 4 месеца

Сига следва джахад

72

Анонимен

преди 4 месеца

Фалшива новина . 4-5 секунди викове и това ....да го приемем за терористичен акт ? Видяхме масовката на СNN, как протестират *** срещу мюслимският тероризъм .Пак ни мамят -добрите *** и лошите християни .

71

Анонимен

преди 4 месеца

По-жалки от българите няма. Радват се на терористи. После квичат, че шведи, поляци и германци ги ритат и шамарят където ги сварят.

70

БУДИСТ

преди 4 месеца

МОНГОЛОИДНАТА РАСА ИМА 3 ТИПА:БЕЛИ МОНГОЛОИДИ,ЖЪЛТИ МОНГОЛОИДИ И КАФЯВИ МОНГОЛОИДИ(ГЛАВНО В ИНДОНЕЗИЯ,ФИЛИПИНИТЕ И МАЛАЙЗИЯ)!!!

69

БУДИСТ

преди 4 месеца

ПРАБЪЛГАРИТЕ СА БИЛИ ТУРАНИДИ И ПО ЦВЯТ СА БИЛИ:БЕЛИ,ЖЪЛТИ,КАФЯВИ(НО ВСИЧКИТЕ ТУРАНИДИ)

68

БУДИСТ

преди 4 месеца

НО АЗ ТИ ГОВОРЯ ЧЕ КОРЕЙЦИТЕ СА ЧИСТИ РАСОВО(РАСА И ЦВЯТ НА КОЖАТА НЯМАТ НИЩО ОБЩО) НАПРИМЕР СЕГА ИНДОНЕЗИЯ СА СЪЩО МОНГОЛОИДИ НО СА КАФЯВИ И СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ БЛЕДОЛИКИТЕ МОНГОЛИ КОИТО СА СЪЩО МОНГОЛОИДИ!!!!

67

БУДИСТ

преди 4 месеца

МАНДЖУРИТЕ СА ОТ МОНГОЛСКИ ПРОИЗХОД!!! И ТОВА Е ВЯРНО ЧЕ В РЪСТОВО ОТНОШЕНИЕ ОТ ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК НАЙ-ВИСОКИ ВМОМЕНТА СА КОРЕЙЦИ,МАНДЖУРИ,МОНГОЛИ,ЯКУТИ И Т.Н МОНГОЛСКО-ТУНГУСТКИ НАРОДИ!!!!

66

Анонимен

преди 4 месеца

А най-лошото за нас е, че Европа най-вероятно пак ще гори във войни. Арабите живеят от Нефт, друго няма. Свърши ли са до там, трябват им нови територии с природни богатства - Европа. И шейховете плащат на евро депутати да интегрираме тяхните фанатици. Това е ясно и на децата, Меркел се прави на ощипана по задника в метрото. Нашите деца ще плащат техните грешки както винаги е било.

65

БУДИСТ

преди 4 месеца

ДО 64:ЕМ ЧЕ ТЕ ПОВЕЧЕТО АЗИАТЦИ СА СМЕСИЦА МЕЖДУ БЕЛИ И ЖЪЛТИ А ЖЪЛТИТЕ ПЪК СА СМЕСИЦА МЕЖДУ БЕЛИ И КАФЯВИ(НАЙ ЧЕСТО СЛЕД СМЕСВАНЕ МЕЖДУ ЮГОИЗТОЧНОАЗИАТЦИТЕ И ИЗТОЧНИТЕ АЗИАТЦИ) ТА ПРОЦЕСА Е МНОГО ГОЛЯМ

64

Анонимен

преди 4 месеца

Кога ще разберете най-после, че този тероризъм е дело на отрочета на ЦРУ? Че тръгнали и да отмъщават на нямащи нищо общо мюсюлмани. Пропагадната машина добре си е свършила работата и си е постигнала целта. Блажени са вяращите, че врага са мюсюламните.

63

кака ти

преди 4 месеца

До Анонимен
Абсолютно вярно.... българите се котират даже по-ниско от арабите.... може би има защо.... по гадна нация от българите няма

62

Анонимен

преди 4 месеца

КОРЕЙСКИЯ НАРОД Е ЕДИНСТВЕНИЯ ХОМОГЕНЕН И ЧИСТ НАРОД В СВЕТА!!!!!
---
Корейците също са смесица между бели и жълти. Манджурите са били такива - двуметрови хора! Те са чувствително по-светли от останалите азиатци. А най-чистите в расово отношение може да се каже, че са само най-затънтените племена като разни маори, дравиди, ескимоси, *** в джунглите. Ние, белите, заради цивилизацията сме се омесили значително, но това е естествен процес.

61

ФХ

преди 4 месеца

Когато мюсюлманите ги нападат, те излизат и залавят нападателя. Християните в най-добрия случай звънят по телефона и се тагват във ФБ, че са saved.