50

ивчо

преди 2 месеца

народ от дребни душици с претенции, ско може полицията ангария да работи, по парче хляб и толкова. За семейства да забравят. При такова отношение не ще ви бръснат по пътищата а ше ви дерат. Наивен народ , манипулиран на принципа разделяй и владей.Като ви дразнят нещата с които се компенсират, 20 заплати ,пенсиониране, отпуск, стснете полицаи, военни, пазачи в затворите...ама си траете под завивкуте.

49

агент Пуйка

преди 2 месеца

Еничарите искат повишение на еничарските си заплатки само и само за да пазят КОМСОМОЛА от НАРОДНАТА ЛЮБОВ !!! Докога хората в институциите и държавата като цяло ще си продават достойнството и родата за няколко сребърника и ранно пенсиониране и почивни бази !? Предателите ... накъдето и да погледна ПРЕДАТЕЛИ ... не ПОП КРЪСТьО а всички вие сте ПРЕДАТЕЛИ В УНИФОРМИ !

48

Стоймен

преди 2 месеца

Пак ви питам....какао бихте дали от себе си? Искам да направя партия и да вкарам всички в белене

47

BG

преди 2 месеца

Скок в заплатите ?! Дадено, ама вързано с понижение на коремната обиколка и броя на цигарите изпушвани по време на работа !

46

Иван

преди 2 месеца

До Анонимен

И да зарежа жилище и семейство в Сливен за да ида другаде? И да плащам ипотека и наем?

45

Anonim

преди 2 месеца

Когато видя как си попълват нормативите по физическа подготовка тогава.В малките населени места се става полицай само и единствено с рушвети от 5000 лв и нагоре,случайно назначени няма.В администрацията се търкалят разни лелки и тетки дето ако ги опнеш в частия сектор ще се гътнат на първата седмица.Уважението се печели не с чоплене на семки и взимане на рушвети.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Кво викат рекетьорите и ортаци на престъпниците - че им били малко парите ли ?

43

Анонимен

преди 2 месеца

Това не са полицаи, а еничери

42

Анонимен

преди 2 месеца

Въобще не са им ниски заплатите. Един редови полицай щата му е 860 лв, но с всички допълнителни начисления, бонуси и извънредни стига месечно 1 700 лв чисти. Това не са никак малко пари. Повечето хора блъскат цял месец по 12 часа 6 дни седмично за да вземат 650 лв.
Отделно ранното пенсиониране и 20-те заплати. Хич не ги жаля.
Отделен е впросът че не вършат нищо.

41

Анонимен

преди 2 месеца

И аз, искам да си вършат работата полицаите, но уви.......

40

Анонимен

преди 2 месеца

Сравнете полицаите в Испания с нашите... нищо общо. Нищо!
Нашите са като болни - подути, брадясали, намръщени.

39

Анонимен

преди 2 месеца

неса глупости, има регистър на свободни длъжности - запознай се !!!
за Сливен може да няма - потърси другаде

38

Анонимен

преди 2 месеца

Тикветата си искат Бъчварова, да ги кърми.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко беше прав служителите от МВР, които са на бюро да не се пенсионират рано, но веднага се вдигна вой, щото просстия българин е съгласен да храни млади пенсионери, които никога не са плащали данъци!

36

мислете полицай

преди 2 месеца

Всеки опит за сериозни реформи и за нормализиране работата на полицията среща ожесточен отпор от синдикатите на МВР,те имат нужда от запазване на хаоса,корупцията,безделието в полицията,странно е че редовите полицай не разбират че ги използват и настройват народа срещу тях.На фона на тежкия живот в страната постоянно да искаш неща който не заслужаваш е кощунство.

35

Иван

преди 2 месеца

До приоритети

Недей писа глупости, на хартия се води че има совобни места, ако нямаш твой човек в момента в Сливен неможе да станеш военен.

34

Четете Алеко

преди 2 месеца

В "До Чикаго и назад" още преди 100 години Алеко се удивлява на спретнатия вид и желязно поведение на американските полицаи.
Нашите са наследили крадлив и мързелив характер от Бай Тошовото време!
Който не става за нищо, вземаха го за полицай, да бие хората.

33

тжбу7йй40983мд'

преди 2 месеца

То и аз искам повишение на заплата, ама все от някъде трябва да дойдат тея пари... със събиране на повече данъци незнам зали е стане, то скоро само НОСЪРчета ще останат в България а те данъци не плащат, другия вариянт е Боко и Комунистите от другите групировки в парламента просто да започнат да крадът по малко. (но при тяхната алчност, дали е възможно)

32

приоритети

преди 2 месеца

като са ниски заплати няма мераклии народе, трябва да се дигнат заплатите
в МВР има свободни повече от 1000 места ,
в армията има повече от 5600 свободни места,
кой бяга от хубавото аз да питам ?

31

dl

преди 2 месеца

Прави впечатление,че на първо място се поставя въпроса със заплатите и други социални придобивки.Нито дума как да се подобри работата им и отговорностите.Това си е направо рекет!Нито един гражданин не е доволен от работата на полицията.Цяла армия чиновници,администрация 50000 души.Ако бяха толкова уличните полицаи,би било добре.За кой ли път трябва да се каже,че е крайно време да започнат да си плащат осигуровките от джоба,както това важи за останалите работещи.Да се приложи и за администрацията