44

Иван

преди 6 години

До АнонименИ да зарежа жилище и семейство в Сливен за да ида другаде? И да плащам ипотека и наем?

43

Anonim

преди 6 години

Когато видя как си попълват нормативите по физическа подготовка тогава.В малките населени места се става полицай само и единствено с рушвети от 5000 лв и нагоре,случайно назначени няма.В администрацията се търкалят разни лелки и тетки дето ако ги опнеш в частия сектор ще се гътнат на първата седмица.Уважението се печели не с чоплене на семки и взимане на рушвети.

42

Анонимен

преди 6 години

Кво викат рекетьорите и ортаци на престъпниците - че им били малко парите ли ?

41

Анонимен

преди 6 години

Това не са полицаи, а еничери

40

Анонимен

преди 6 години

Въобще не са им ниски заплатите. Един редови полицай щата му е 860 лв, но с всички допълнителни начисления, бонуси и извънредни стига месечно 1 700 лв чисти. Това не са никак малко пари. Повечето хора блъскат цял месец по 12 часа 6 дни седмично за да вземат 650 лв.Отделно ранното пенсиониране и 20-те заплати. Хич не ги жаля.Отделен е впросът че не вършат нищо.

39

Анонимен

преди 6 години

И аз, искам да си вършат работата полицаите, но уви.......

38

Анонимен

преди 6 години

Сравнете полицаите в Испания с нашите... нищо общо. Нищо!Нашите са като болни - подути, брадясали, намръщени.

37

Анонимен

преди 6 години

Тикветата си искат Бъчварова, да ги кърми.

36

Анонимен

преди 6 години

Бойко беше прав служителите от МВР, които са на бюро да не се пенсионират рано, но веднага се вдигна вой, щото просстия българин е съгласен да храни млади пенсионери, които никога не са плащали данъци!

35

мислете полицай

преди 6 години

Всеки опит за сериозни реформи и за нормализиране работата на полицията среща ожесточен отпор от синдикатите на МВР,те имат нужда от запазване на хаоса,корупцията,безделието в полицията,странно е че редовите полицай не разбират че ги използват и настройват народа срещу тях.На фона на тежкия живот в страната постоянно да искаш неща който не заслужаваш е кощунство.

34

Иван

преди 6 години

До приоритетиНедей писа глупости, на хартия се води че има совобни места, ако нямаш твой човек в момента в Сливен неможе да станеш военен.

33

Четете Алеко

преди 6 години

В "До Чикаго и назад" още преди 100 години Алеко се удивлява на спретнатия вид и желязно поведение на американските полицаи.Нашите са наследили крадлив и мързелив характер от Бай Тошовото време!Който не става за нищо, вземаха го за полицай, да бие хората.

32

тжбу7йй40983мд'

преди 6 години

То и аз искам повишение на заплата, ама все от някъде трябва да дойдат тея пари... със събиране на повече данъци незнам зали е стане, то скоро само НОСЪРчета ще останат в България а те данъци не плащат, другия вариянт е Боко и Комунистите от другите групировки в парламента просто да започнат да крадът по малко. (но при тяхната алчност, дали е възможно)

31

приоритети

преди 6 години

като са ниски заплати няма мераклии народе, трябва да се дигнат заплатитев МВР има свободни повече от 1000 места , в армията има повече от 5600 свободни места, кой бяга от хубавото аз да питам ?

30

dl

преди 6 години

Прави впечатление,че на първо място се поставя въпроса със заплатите и други социални придобивки.Нито дума как да се подобри работата им и отговорностите.Това си е направо рекет!Нито един гражданин не е доволен от работата на полицията.Цяла армия чиновници,администрация 50000 души.Ако бяха толкова уличните полицаи,би било добре.За кой ли път трябва да се каже,че е крайно време да започнат да си плащат осигуровките от джоба,както това важи за останалите работещи.Да се приложи и за администрацията

29

Анонимен

преди 6 години

Милицията и полицията е от същите екземпляри, нали все са български мързели и туммбаци!

28

Анонимен

преди 6 години

Това е мислене, наследено от комунизма!Полицая е нагълл, дебелл и ***.Иска рушвети, пенсионира се рано, не плаща данъци, взема куфар с пари при пенсиониране...Но все реве за още !А много мраззи да работи.

27

Стоймен

преди 6 години

Какво? Бихте дали от себе си. За да живеете добре, ????

26

До 19 щепсела

преди 6 години

Бъркаш - точно полицаи са. Ако бяха милиционери щяха да си вършат работата. Може би не си бил роден и не знаеш, че милицията преди 1989-та си вършеше работата, макар че и тогава си имаха доста трески за дялане. Сега не трески, греди трябва да се дялат.

25

Жоро

преди 6 години

Ясно е, че заплатите за полицаите са смешни за труда, който се предполага, че трябва да извършват...лошото е, че не се вижда да вършат нещо :)