111

Напуснал полицай

преди 6 дни

До 109 : г-н грамотен с цялото си уважение към вас.1-во аз не разкривам и не вкарвам в затвор защото бях на пътя.За помощ относно граждани помогнал съм за 10 години достатъчно с чиста съвест го казвам.2-ро както пише в един коментар НИЕ СМЕ ПРОСТ народ защото гласуваме и малко стачкуваме.Дано помните годината когато студентите успяха да влезнат в народното събрание,АЗ бях там. Това отново трябва да стане за да има ресурс народа не само полицайте

110

Анонимен

преди 6 дни

Много ми е интересно,защо в МВР има поне 6 синдикални организации?

109

Анонимен

преди 6 дни

До Напуснал полицай
Водя се и съм доказал,че съм грамотен и за това да те попитам:
Ти лично колко престъпления си разнищил,колко престъпника в затвора си вкарал и на колко хора си помогнал? С това се измерва работата на полицая,а не с посещаване на ПТП-та,кражби и резултати!
Далеч съм от мисълта,че с 800-900 лв.може да се издържа семейство и да се води нормален живот,но толкова!
А учителите,лекарите....какво ще посъветваш?
Накарай хората да те уважават,а после искай благинки господин напуснал!

108

Напуснал полицай

преди 6 дни

Г-да и дами, тъй като се начетох на коментари нека взема и аз позиция . 1500 лв заплати вземат онези на които им викат ,,ЧАНТАДЖИИ" или канцеларски плъхове които знаят за работата на полицая на пътя само по документация.Останалите които са на пътя тези които са първи на ПТП първи на скандал първи на кражба те започват с 662 лв заплата.Те заслужават покачване на заплатата .Седнете и прочетете уж се водим за грамотни.Вижте колко сержанти напуснаха и колко инспектори стоят и си натискат парцалките

107

бедния българин

преди 6 дни

Колко от вас работят по 8 часа на ден от тука ? Всички бачкате по 12 нагоре нали.
Колко от вас им вдигат заплатата постоянно ? полицая почва с 650 Лв , а след 2 , 3 години скача на 1000 !!!!
.... Колко от вас взимат 10000 лева при пенсиониране ???
Колко от вас стоят на работата и си спът или играят на телефона ?
ВСИЧКИ в полицията са връзкари които са там само за бързото пенсиониране малкото работа и многото пари на фона на останалата мизерия в страната.
И пожарната са по същата схема.

106

Защо ли

преди 6 дни

Когато Гербавите са на власт и полицейските синдикати еднага се активират за протести. Явно при другите този "номер" не минава. Боце си ги обича тях, пък и те трябва да го пазят.

105

Анонимен

преди 6 дни

Умните и можещите напуснаха и напускат системата, там остават само такива дето са най отчаяни- кой ще стои за 500/800 лв. В момента там започват работа братята на ХАНКО БРАТ.

104

За неразбралия

преди 6 дни

В момента на работа има около 44 000 служители на МВР, което включва пожарна , гранична, разследващи, паспортни служби, миграция, деловодители, криминална и охранителна полиция, чистачки и служби за контрол на оръжията, спасители и пр.

103

Анонимен

преди 6 дни

Докога полицаите ще извиват ръцете на ръководството. Като няма за всички, няма и за тях. А ако искат да поработят в частна фирма и да видят за какъв труд, каква заплата получават неполицаите.

102

Не разбирам

преди 6 дни

60 000 полицаи плюс над 100 000 охранители и пак сме с най-висока престъпност и не разкрити престъпления. Кого пазят май никой не знае. Изобщо какво се произежда в тая държава, че да има пари за толкова хрантутници?

101

Обран Селянин

преди 6 дни

Аааау, на личните бодигардове на "дискриминираните" ромове им писнало!!! С какво заслужавате по-високи заплати бе !?

100

косьо

преди 6 дни

Аз само да кажа, че полицаите си плащат данъците и то на реалната си заплата, а не като останалите *** дърпат 1500 лева плащат данъци върху минимална а после ми плащал заплатата да бе

99

бивше ченге

преди 6 дни

За последните 5 години сме напуснали системата 10 000 човека, след назначиха други и те успяха да напуснат. Кой ще блъска за 700 лева заплата, ще задържа престъпници, ще води разследвания, ще пише експертизи, ще посещава произшествия с личен автомобил ще води разговори с личен телефон и прочие

98

Бате Миро

преди 6 дни

Само да кажа на полицаите и техните синикати, че на мен като не ми харесваха условията на труд и заплащане, единственият правилен ход ми беше да си сменя работата Това беше и моят протест към работодаелят ми. Сега съм доволен, че съм взел това решение. Моля господа полицаите да ме последват.

97

писва вече

преди 6 дни

И на народа му писна от полицаите вече, ама на кой ли му пука?

96

ОК

преди 6 дни

само да кажат откъде да отрежем - от здравето ли, на учителите или на ромите? Айде, разберете се там хрантутниците...

95

че аз

преди 6 дни

кат гледам те полицаите си протестират постоянно )))))))))))))))))):

94

да излезем

преди 6 дни

на контрапротест! Няма да бачкаме до гроб за шапкарите хрантутници, после да взимаме мин. пенсия а те - не стига цял живот на сянка и висока заплата, после и хубавапенсия!

93

Анонимен

преди 6 дни

Е добре бе. Полицаите като са заети да протестират, тях кой ще ги бие :)?

92

Анонимен

преди 6 дни

полицаите стават протестиращи, сега пенсионерите и студентите е ред да ги млатят с палките :)