213

Антон

преди 6 дни

Нищо НЕ може да задържи, който и да било служител в България при такива долни работодатели.

Много ясно, че ще има НЕДОСТИГ на кадри, след като все още компаниите в България се опитват да прецакат своите служители?!?
Не мога да повярвам, че все още чувам от работодатели въпроса "Имаш ли нещо против ако НЕ те осигурявам на реалната сума от възнаграждението?"

212

Писимист

преди 6 дни

Парламента им реши двойно увеличаване на заплатите в Румъния до края на годината;лекар мин. 2000 Е ,мед. сестра 900Е мин.Ние още с тях се мерим?Другия път с Молдова да правят сравнения....

211

Иван

преди 6 дни

Трябва да си ненормален да работиш за български работодател. Чорбаджиите в България НЕ спазват трудовото законодателство, НЕ те осигуряват на цялата сума от заплата, НЕ зачитат правото ти на отпуска, а много често не ти изплащат изработеното възнаграждение.
През изминалите години, нито един от работодателите не осигуряваше на реална заплата. Караха ме да работя допълнително, но времето не ми бе платено. Дните от отпуската не ми бяха платени след напускане, както и много изработени заплати.

210

Анонимен

преди 6 дни

Иначе разбирачите български са ГОЛЕМИ (голем - чудовище съживено от кар):-) Досега на Гергов, Сланинова, Борисов здраво място не им остана...родолюПците ги разбиха, и разпнаха...чудя се само - дали гореизброените "лидери" ги боли корема от смях ,четейки тези героични напъни, или коремните им преси са вече като на Брус Ли от постоянния им смях!
Борец до бореца...и родолюПец до РодолюПеца!
Мишка до Мишка - станала лъФ пред компютъра!Нахъсват се взаимно, и после....си лягат!!

209

Гост+

преди 6 дни

101:Каза ли на шефа си? Смешки - България се порути от див, необуздан преход правен от политици аматьори, които слушаха тези които искаха да заприличаме на това което сме сега

208

Анонимен

преди 6 дни

Най-голямото нещастие е, че голяма част от предприятия, съответно парите отидоха в неграмотници, които на запад освен за чистачи друго не биха работили. Те няма идея как се развива бизнес, че трябва да създават кадри, да уважават тези, които са в основата на бизнеса, а само ги интересува да си купят последния модел на маркова кола и да са добре. Докато завряният зет не бъди съден и вкаран в затвора няма да се оправим. 30 хиляди лева за консултантски услуги и тези консултации КТБ фалира.

207

101

преди 6 дни

За всичко си е виновен народа. Това което сам аи направиш с бездействие никой друг не може датиго направи. На нас все другите са ни виновни. Виновни сме си ние. Вместо да мрънкате какво сте се опитали да направите за да се промени нещо през последната година? Нима казахте на шефа си заплащането ти е смешно? - едвали

206

Анонимен

преди 6 дни

До Професор Ей такива "професори" като теб ни водят назад. От 89г. бившата ченгесарско номенклатура ни управлява и ограбва под името на различни партии : БСП, ГЕРБ,СДС,ДПС...И както се вижда, ще успеят да унищожат България. Народе!!!

205

Анонимен

преди 6 дни

Ей ги!!! Разбирачите...с "миячите на чинии" !!!
Тези горди българи омазани с говежди тор до ушите трудЯщи се в екарисажите, и кланниците на др.Гергов и &...вечер на чашка ментак , с надеждата да неокяровеят от метиловия спирт!
Тези горди българи борещи политическата хунта с прайдове, и гейпаради...с лозунги по форуми, и фейсбук! Тези горди българи ритани за кеф от 12 годишни "шведи"!Тези горди българи акушерки с бутилки в ръка пребиващи пеленачета! Видяли "лошия запад",продали розовите мускали!!

204

Невъзвращенец

преди 6 дни

С удоволствие ще се върна в България, ако комунистите се изнесат в Русия. Може и да не е в Русия, където на майната си искат да отидат! Аз поне им давам избор, а те на нас - не.

203

Професор

преди 6 дни

Разбора се, че комунистите. Особено Станишев и Орешарски ни върнаха 10 години назад.

202

Анонимен

преди 6 дни

Комунистите съсипаха държавата, а сега реват що всички бягат от нея!

201

Професор

преди 6 дни

Комунистите и неграмотните напускат страната. Интелигентните хора като мен остават тук и градят България. Благодарение на ГЕРБ и Генерала, страната е в подем. Най бързо растяща икономика в Европа. Мачкай Бойко комунистите ! още един мандат за герб!!

200

ХА-ХА-ХА !

преди 6 дни

Тук активизирани миячи на чинии ни обясняват колко са успели в живота и как ние, които живеем в България сме некадърници.
Да не съм живял на Запад, да им повярвам.
Ама съм живял и съм ги видял с очите си колко са "успели".
Разбира се за всичко са виновни комунистите.
Нищо не споменават обаче за Европа на различни скорости. Вероятно и за това са виновни комунистите.
Същите тези промити мозъци твърдят, че само България е зле, но мълчат за намалялото население на цяла Източна Европа ...

199

Анонимен

преди 6 дни

В България живеят по- малко от 4 000 000 биобългари...незнайно защо те са решили, че живеещите по целия свят над 10 000 000 българи са по-прости от тях...страхливци..предатели...и подобен бул-шит! А какво излиза - истински будните...истински несъгласните с мутрокомунистическа България дадоха най-ясния сигнал! Ние не желаем да живеем с обещания за светло бъдеще...да ни лъжат нагло в очите свинари, и сланиновки - докато откровено ни крадат, и трупат милиони.Не желаем децата ни да живеят в държавакатотази

198

Анонимен

преди 6 дни

В държавица опоскана от посткомунистическите огризки, търкат лотоизмами с напразната надежда, че щастието ще ги споходи.Един откровен и д и о т даже издига в култ Ветко Арабаджиев ( недоубитата мутра)Делян Пеевски ( с майката приватизирала спортния тотализатор) ...работят за милостиня...и са спокойни, че до пенсия няма да доживеят, така че не им се налага да се притесняват.Фукльовците смело лъжат за месечни доходи от 12 000€ ...ама не знаят как се пише Маледиви...макарче почиват там!!!! Държава ***

197

Анонимен

преди 6 дни

Ако човек си направи труда да прочете всички коментари(както аз го направих) какво вижда?
Шепа псевдопатриоти вкопчили се в последният им останал аргумент - родолюбието! Нихилисти, и опортюнисти, недоучили собствената си граматика илитерати...мъчещи се взаимно да се убедят, че собствената им мизерия е оправдана.Тежък е шпагата между собствената некадъртост, и нищета, и осъзнаването, че живота е кратък! Пишманполитически борци дето 28 години вече запрятат ръкави да оправят страната..и малък процентфукльовци

196

Анонимен

преди 6 дни

Както едно не безизвестно светило каза, колко му е програмисти да станат овчари и резултата е налице. Ако беше преди десетилетия Лили Иванова можеше да смени думата "детелини" с "магистрали" и щеше да има по-голям успех. Нов заем за саниране на светлото бъдеще няма ли?

195

муспи

преди 6 дни

Спокойно, няма история а има вечно повторяне на едни и същи събития. Турците правя и сега това което са правили 14 век. Европа се *** със социални илюзии на мислителите на 18 век, все еврейски дяволъци. България все гледа с ужас и чака само да се размине. Самият факт че България все още очаква да я унищожат, свидетелства че има невидима сила която е и вдигнала света от нищото. Ше свърши и това зло без да разберем защо и как за да дойде следващото. Парадът на злото е за да отблъсква свестните.

194

:)

преди 6 дни

Ако искате да млъкна , ми купете Ninja Narusawa Premium Set :))), 35 euro. Извинявам се, ама аз 70 лева няма да дам. Купих си 2 жесотки ризи от италия. Как ще дам такива пари за да изглеждам добре в играта бе, лелееееееееееее, тия ни мислят за някакви от дървото ...Я да се еб.ат :Д