239

до 276

преди 6 години

Ъхъм...друго си е твойте родители като се разболеят - да ги пратиш в ОБ Пловдив...хл ебарките там са всички размери...по всички етажи...място между 5те легла в 4квадрата стая няма...пълна е с чистоплътни роми...и лекари, които ги заобикалят с внимание!

238

АМАН от наркомани

преди 6 години

След изключително ненужно споразумение с Брюксел 1988 година Просперираща НАродна република БЪлгария бе ударена от нагли извънземни наркомани проникнали чрез носещо ни само щети контрактче с Брюксел .З а нула време диагностицираха всички възможни пътища за проваляне на просперитета на тази богоизбрана родина. Нанесени щети на народа за около 900 трилиона долара поради блокиране прераждането ан исключително важни експерти и личности обучени за справяне с невероятно трудни проблеми от настоящет

237

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против, че хора които са готови да заебат родителите си, дома си и дори понякога децата си, за пари, не живеят тук! Радвам се даже, не се връщайте, бачкайте, печелете, вижте света, а родителите ви като се разболеят и умрат, да пратите пари за погребение!

236

до Защо

преди 6 години

Ехххх...друго си беше със СССР...трабанти, лади , запорожци, корекоми - със следи на мазни пролетарски пръсти по лъскавите витрини!Изнасяхме тонове ориз за "големия брат"...за награда - ни пращаха двойно повече....семе за ориз!Друго си беше....уютно някак!

235

Анонимен

преди 6 години

Какво прокудило младите ли? Ще ви кажа мен какво ме прокужда...Прокужда ме скапаният български ген! Лошото отношение на хората, прекаленото философтване от мутри и дървени глави, безработицата, ниските заплати за висококвалифицираните и високите заплати за нискоквалифицираните, неуките и мърляви доктори, алчните и незаинтересовани адвокати, лошата образователна система, безхаберието на политиците, олигархия и монополизъм, лошата околна среда, лaйняното море, мръсните градове, фасове на улицата!

234

Защо?

преди 6 години

Защо избягаха и бягат българите от България? Ами бягат, защото вместо да живеем по-добре, стандарта на живот рязко се влоши след преврата през 1989 година. Защо се влоши също е ясно - така наредиха чуждестранните господари на България, а техните послушни демократични слуги, се престараха в послушанието си и ни пратиха на дъното на Европа и вече и доста африкански държави, ни изпреварват. Слугите на чужди господари управляват от 28 години в България, а състава им е разнороден: бивши престъпници,

233

Анонимен

преди 6 години

Германия е ТОТАЛНО ЗАВИСИМА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!Не дай боже ай-ти специалистите ни да вдигнат стачка - блокираме автомобилната им промишленост - раз войно! Две - квичащо!Божеее...събери си версиите

232

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

С 460лв мин.заплата се живее прекрасно в Бьлгария.

231

до 270

преди 6 години

Писнало ти е? Откога?Откакто татка ти остана само с каскет?Вече не е ли председател на ТКЗСто?Вониш на партийно бсп активистче от 100км.Кажи бе - какви са в парламента?Кой е кадърен от 28 години насам?

230

Анонимен

преди 6 години

Не ги слушайте тез Германци .. 45% от развойната дейност на един автомобил е Софтуер.. А къде се прави софтуера за автомобилите - в България.. САЩ са позволили на колонията Германия да прави автомобили и това е. . САЩ никога няма да позволят на Германия да прави процесори , и да има силен ИТ сектор .. защото ще стане прекалено силна..

229

Анонимен

преди 6 години

До До 267Е и кои са парламента? Едни и същи руски пpocтитутки се въртят там от 27 години

228

До 267

преди 6 години

Писна ми от зомбирани като теб. Направи си труда да видиш кой кой е, в парламента, примерно през 1992 година, за да пишеш лъжи. Второ, хората се делят на способни и некадърници, а не на комунисти и некомунисти. За некадърниците най-доброто оправдание, което успяха да измислят, е че всичко, което не харесват е дело на комунистите, а всичко, което харесват е дело на некомунистите. Трето, кой какъв е бил избщо не е важно. Важното е какъв е сега, а некадърника преди, стана некадърник с власт сега.

227

Анонимен

преди 6 години

До до 258 и 260Ще си избереш работодател от проруската партия на Нинова. Той ще ти крепи топките в памук и всяко тримесечие ще ти вдига заплатата.

226

Анонимен

преди 6 години

До 265"...За нередности с работодателя се сигнализира на компетентните органи."Пхахаха...най-готиния виц в темата!Работодателя....ако е милостив...ви гони дисциплинарно...ако не е - поръчва да ви пребият!България - страната на ред, и закон!Хахаха

225

до 258 и 260

преди 6 години

Хапят ви главите...ако си вярвате, че в България има "различни" партии!И последния хайванин разбра, че от 44 насам пребоядисани *** въртят театро, и се гаврят с вас!Наивници!

224

Анонимен

преди 6 години

Съвсем нормално е хората да търсят по-добър живот и изява. Затова и варварите са нападнали Рим преди 1600 одини. Този процес не може да бъде спрян със забрани и ограничения, както правеха комунистите през годините на руската окупация на Бълария. Нещо подобно се наблюдава и в т.н. путински републики Л/ДНР. За да получиш нов биометричен украински задграничен паспорт трябва да имаш стар такъв. Та цената на фалшивите стари паспорти в "републиките" е подминала 500 долара.

223

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да работите за друг? Не е задължително да го правите. Много хора в Бг имат фирми или са на свободна практика. За нередности с работодателя се сигнализира на компетентните органи.

222

Истината

преди 6 години

Истината е, че хората са най-големият капитал *** една държава, а демократите установили режима си след 1989 година, направиха и невъзможното да прогонят голяма част от българите от България, а на тези, които все още не са се предали и останаха в България, им взеха възможността да създават и отглеждат деца - това го направиха с мизерните заплати. 1 милион българи работещи в чужбина, означават поне 20 милиарда евро загуби за България всяка година, ако не и повече. А избягалите са не 1, а 3 милиона

221

Анонимен

преди 6 години

Един пример от един хотел по черноморието. Нямат персонал, никой не кандидатства на обявите им, или почити никой. Става въпрос за камериерки/миячки и помощници в кухнята, условията като на всяко подобно място, ми. осигуровки, не регламентирано раб. време, заплащане възможно най-малко. За миячи си намериха 2-*** роми от вътрешността на страната, а останалите позиции запълниха с 8-10 украинци. Мениджърката ми се оплаква, какво щяла да приви с ромите, а аз се смея и и викам радвай се че поне ги има

220

Анонимен

преди 6 години

От 17 години Манесман не съществува.