29

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е: 1.Депутатските и т.н. заплати на управляващите да са функция на минималните заплати! 2.Заплатите на всички изборни длъжностни лица трябва да са договорени като месечни заеми и само при изпълнени поети ангажименти в края на мандата да се изплащат от бюджета! 3.Наследниците на управлявалите трябва да получават в наследство и "активите" ,и "пасивите"им и при престъпни действия на родителите им като управляващи да носят съдебна отговорност !

28

плач

преди 6 години

Майка ми е с 43г стаж и взема великите 161лв. Направо нямам думи. Днес ми звънна да ми каже че има нужда от някакви спецялни хапчета от чужбина но кутията е $50. Какво да кажа на жената ... плаче ми душата. Взех и 3 кутии че миналата седмица и откраднали портмонето в църквата. Нямам думи!А тези нашите 240 в НС-то дето окрадоха народа дано до горят в ада.

27

Учител

преди 6 години

Изравниха ми пенсията с чистачката в училище, както и с етноса работил нискоквалифицирана работа. Браво на управляващите, по този начин искат да унищожат интелигенцията... Само да кажат кога ще връщат и комунизма тиквениците...

26

гол и бос

преди 6 години

Аз не мога да разбера, защо не се видят сметките на долуписалите и да не фалираме за няма и половин година. Защо да се мъчим да изкочим от блатото, като можем да потънем за един миг.

25

Бай Хой

преди 6 години

Вземете ни обвържете с пенсията на фалиралата Гърция поне. Та да живнат и нашите пенсионери които са работили цял живот, а сега се подигравате с тях. Картофи ли трябваше да садят или това беше друга изцепка за друга аудитория

24

Анонимен

преди 6 години

до гурбетчия за винаги! Абе, защо да ме храни бьлгарина! Бабите ромлянии и дядовците повечето не получават пенсии! А да не гов0рим за пенсионерите воени полицаи учетели другите професии какви пенсии получават Бьлгарите!

23

Сп??нс

преди 6 години

Един съсед - 50-тина годишен - беше с призната инвалидност и пенсия взимаше и си живееше в къща , гледа си градината , жена му си работеше нещо и се оправяха , докато един ден не получи някакво прозрение и си хвана пътя за чужбина , намери си не лека работа след няколко месеца прибра жената и детето. Скоро ще се пенсионира с минималната , но ЗАПАДНА пенсия . Та такива ти ми работи относно голяма част от инвалидните пенсии в бг.

22

Гурбетчия ЗАВИНАГИ

преди 6 години

800 хиляди възрастни работили дълги години да хранят бай Тошко и комунистите. Днес когато трябва да вземат ЗАСЛУЖЕНА С ТРУД ПЕНСИЯ ЩЕ ХРАНЯТ бате Бойко, мутру и Циг***ни. Бедни ми, бедни български възрастни хора.

21

УРАААА УРАААА

преди 6 години

УРАААААА робството и геноцида продължава с пълна сила след 141 години "освобождение" и то от българи гъзопродажници......какво чакаме още народееее,на РЕВОЛЮЦИЯ и да изметем националните предатели и убийците на народа

20

Анонимен

преди 6 години

До БалигоКакъв смисъл влагаш в думата "рибари"?

19

Да!

преди 6 години

До ДидоПодкрепям те!Който не е внасял осигуровки, трябва да получава социална помощ, а не пари от пенсионния фонд и така да ощетява трудовия пенсионер! Нека подаянието да е в сегашния размер на социалната пенсия.Откъде да се вземат пари? Сто пъти го повтарям: Спиране на помощите за здрави хора под 60 г. и въдворяването им на принудителен труд, ако отказват предлаганите им работни места /такива има!/. Принудителен труд и за неосигуряваните, които раждат - сами да изкарват хляба на децата си!

18

Дидо

преди 6 години

Управляващите трябва да знаят, че социална пенсия няма никъде по светаПенсия се получава за стаж и плащани осигуровки. За тези без стаж има социална помощ. Но парите ще се плащат от бюджета, а не от пенсионния фонд. Така всички работещи и работили пенсионери издържат тези, които са лежали на гърба на хоратаМинималната пенсия се изравни с пенсиите на работилите по 30гКак ще възпитаваме младите, като политиците показват, че няма смисъл да плащаме осигуровки.

17

Анонимен

преди 6 години

Докато тези изм..ници са начело, не очаквайте нищо добро за България и обикновения българин. Последователен и систематичен геноцид. Най-висока смъртност, най-ниски доходи! Много ефикасно! Браво.

16

Найдже

преди 6 години

В България ще останат бате Бойко, Айше, Ахмед... Сидеров, Мустафа... Каракачанов...

15

Анонимен

преди 6 години

Балиго, какво ли щеше да стане, ако някой реши, че ти отговаряш на критериите за вреден елемент и реши, че трябва да отърве България от тебе?

14

Будала

преди 6 години

Евала на бате Бойко и Обединената престъпн@ м***фия. 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ Вече се замислям да си стягам багажа за Българията.

13

Анонимен

преди 6 години

Ще увеличават пенсийте на циг***ните. Пенсийте на българския пенсионер който е работил 35-37 години ще остане същата.Благодаря на Обединените п..... Който ни излъгаха с предизборните си обещания.

12

Балиго

преди 6 години

Всичко е мафия!Чули ли сте някога на парламентарен контрол някой да попита колко от депутатите са рибари? Никога! Крият се един друг, обвързани са като свински черва, а всъщност вдички до един са рибари!

11

Hurka

преди 6 години

Bg isliamska darjava s burka.

10

Балиго

преди 6 години

Ако България се беше отървала от вредните си елементи, най-вече от рибарите, още преди сто години, сега пенсиите и другите доходи щяха да са космически!