16

До 10

преди 6 години

Наистина си пълна шматка брат и даже не си ходил в Добрич. Има страхотен и много поддържан парк с езеро, голяма зоологическа градина, поддържани военни гробища. През април, когато в морската на Варна е студ ходя в Добрич в парка на разходка понякога.

15

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече класации, толкова по-зле живеее българина. Все едно е класация за Ада.

14

Анонимен

преди 6 години

северна България са я обърнали на резерват, там не се строи, там няма пътища, а заплатите са минимални, защо така драги управници?...

13

Анонимен

преди 6 години

Tui sa ala bala ***.Az neznam grad ili selo v BG,kudeto da si kupia po eftina hrana v magazina,spryamo uk,de.I kakuv e kriteriyat??Varna za grad na znanieto,tui e vyarno vse mnogo znayat,razbirat i polovinata sa vun,drugite po korabite i pridoshlite sa veche varnenci i kude praznicat mongolite 1 mai v morskata gradina i kato vlezesh v tozi vuv Varna shte razberesh kolko e bulgarski grada..semki

12

Анонимен

преди 6 години

няма добър град за живеене в България, всички са изоставени, с изключение на София, Пловдив и Варна, другите са на фотосинтеза, няма пътища, няма инраструктура, заплатите около минималната, е... какво да чакваме да се случи хубаво в държавата?...

11

Анонимен

преди 6 години

По добре Стара Загора от колкото софия. Ненавиждам софия и от там минавам само транзит.

10

Гуфи

преди 6 години

Аман от награди. То не бяха миски, не бяха призове...най-добър град за живеене дрън дрън. Като си знаем какви кочини са ни всичките градове и реално какъв стандарт на живот задават средните заплати, човек може само да се изсмее при прочитането на такава табела на входа на който и да е град.

9

шматка

преди 6 години

Това е глупава класация.Ще се създадат толкова награди че за всеки град да има по нещичко.Навремето Бай Тошо така раздаваше медали....Слушателите казали София ама от Дарик решили друго.На каква основа е дадена наградата.Добрич пък бил най зелен.Че те в Добрич и парк като хората нямат.

8

az

преди 6 години

Kato student v St Zagora kolko zaraliiki sam minal.Mn sa dashni jenicite.Naistina e dobar grad za ....

7

бай ганю

преди 6 години

без тецовете този град ще се върне в каменната епоха

6

Анонимен

преди 6 години

Има ли хора с туии село Ла. Че какво му е доброто там?

5

шефа

преди 6 години

До Анонимен Ами изнасяй се щом няма място хубаво за теб , аман от мрънкалници никой ви не иска насила тук

4

Анонимен

преди 6 години

В България добри места за живеене няма и е крайно време да се спре с тези глупави класации.

3

заралия

преди 6 години

Град Стара Загора беше град преди години, сега е селяндурско свърталище на неграждани от опан, гълъбово, хасковско - харманлийско, ямболско и подобни.Толко е добър за живеене, че заплатите са 6 - 700 лева - и това се води добро заплащане.Мьекане повсеместно. Услугите (каквито и да са) под всякаква критика. Град, който периодично бива обгазяван от полигона, ама народът е кух и си трайка.Скоро, като спрат тецовете да функционират, тая клоака ще бъде закрита!

2

Пустиняк

преди 6 години

A МОНТАНЯ и Пустиняците от Северозапад какво са взели ?!!

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

София не може да се нарече град, още по-малко пък европейска столица. София е една замърсена индустриална зона с липса на паркоместа, велоалеи зони за отдих и още много. Презастрояването продължава независимо че въздуха е мръсен и места също няма.