9

Анонимен

преди 7 години

Вярва ли някой, че това ще се спази? Аз категорично не! Нали за Лай::морието се взеха категорични решения, на колко от морето не може, на дюни и пясък също, повече от колко етажа и т.н. Спази ли го някой. Строят си, скачат хората, протестират и резултата е нула, нищо! Вижте един Синеморец. За 10 години освиниха земята, морето и пясъка. Помен няма от онази чистота която беше. Всичко е за пари и за сезона. За следващият каквото сабя покаже. Простотията, лакомията и корупцията убиват България.

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Ако стане като нашето градче,пишете я бЕгала....

7

Анонимен

преди 7 години

Копривщенци споделят пред телевизии, че в града няма добро водоснабдяване, инвеститорът, заради когото стана тупурдията, щеше да прави спатуризъм.Екологичен поминък биха били билките. Ако няма достатъчно естествени находища, биха могли да подпомогнат създаването им.

6

До снайпера

преди 7 години

Тя си продава тялото, не душата. Но няма на кого. Жалка и смешна е.

5

Анонимен

преди 7 години

Копривщица навремето беше село- град на *** сега армия няма няма от къде да се краде и хората искат промишлена зона? Интересно какво ще се произвежда и краде... питайте старшина Петър Вълов....... на времето ми открадна антената на вефа.

4

снайперче

преди 7 години

що не вземеш да се гръмнеш,душа?!

3

снайпера

преди 7 години

До Надя НиколоваЕми имат си и я продават, ти като нямаш завиждай!

2

Анонимен

преди 7 години

Между другото,западняците обожават такъв стар стил архитектура и атмосфера,късмет е,че сме реставрирали и съхранили този уникален Възрожденски стил.

1

Надя Николова

преди 7 години

На хора продали душата си на дявола не вярвам!