19

Валди Тотев

преди 6 години

Джонатан Тейлър и НиколА,неговата съпруга са прекрасни чисти по сърце,душа и помисли хора.С Дими Димитрова ги познаваме от 2009г.Те наистина обичат България, имат много приятели тук и са едни артистични,и свободолюбиви личности,подчертавам ЛИЧНОСТИ.Да се пишат обидни класификации за хора които не познаваш е най-малкото глупаво и невъзпитано.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22България била бяла държава! Молете се да идват повече бели като този англичанин инак сте загубени!

17

Анонимен

преди 6 години

Все повече англичани ще бягат към белите държави!То в кралството все едно си в маалата,разлика никаква..

16

Анонимен

преди 6 години

До extremist 20По голями л..... от българите не съм срещал! Злобни, зависливи, подли, лицемерни, предатели и използвачи! При голяма част от англичаните това го няма! Ето за това държавата ни е гюбре а англия е 200 години по-напред от нас!

15

Анонимен

преди 6 години

До Манол 19И като е бял и *** какъв е смисъла! Простотията не мери на цвят! Тя просто консумира всеки който е *** като раздава награди според степентта!

14

extremist

преди 6 години

ТОЯ АНГЛИЧАНИН Е ПИЧ НА МЯСТО - ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО НЕГОВИ СЪНАРОДНИЦИ. БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ: УПРАВЛЯВА СЕ ОТ 240 НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛЯ

13

Ангел

преди 6 години

Винаги съм се чудел колко трябва да си Откачен че да се изнесеш от западна и богата държава и да дойдеш да живееш тук в България.И най-накрая си отговорих на въпроса.Трябва абсолютен перко.Всички Англичани мигрирали по нашите земи и хлопа дъската и то сериозно!

12

Anonimen

преди 6 години

Този е от нашите вземаме го...нищо, че изръси сума ти глупости във възхвала на "великия" ЕС

11

none

преди 6 години

Е да това му е хубавото на Европейския съюз че за всеки луд има място. Можеш да си избереш държава според нивото на лудоста си .....

10

Анонимен

преди 6 години

С теб сме, наш човек!

9

Анонимен

преди 6 години

Аахахахах...тоя няма да изтрезнява тъй като го гледам. Баш си е попаднал в райското алкохолизирано местенце- България. Красива природа, чиста домашна ракия и прекрасен климат!

8

щщд

преди 6 години

Англичаните са свободни по дух,слънцето не е залязвало над Британската империя. Това,че през годините страната им се напълни с *** и младото поколение го дава съвсем разхайтено не ги прави по-различни.Къде в Европа не е така? Никой няма право да му отнеме личния избор.

7

DreamTheater

преди 6 години

Повечето ученици днес не знаят кои са Хаджи Димитър И Митко Палаузов.А англичанинът написал е песни за тях.

6

Чичо Нико

преди 6 години

Не ни трябваш, другарю ингилиз. Ние тука си имаме достатъчно алкохолици, пропадняци и пияндурници. И то много по-добри от тебе. Какви ракиени шампиони тежка категория имамееее....ехеееее, ще те смачкат като стар фашистки вестник и ще те сгънат като гладен ученик вафла. Къде отиваш ти, на работа едва ли не и като че ли, може би. От тебе лъха на пияч лаик, аматьор, новобранец, самодеец, любител и абсолютен непрофесионалист. Ти си срам за ракията бе! Не си като Тереза Мей - дъ куийн оф джин.

5

Анонимен

преди 6 години

"Тейлър, който възпя ракията, иска политическо убежище у нас"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААААААААААА...........

4

w

преди 6 години

е пич дай да се смени - аз англичанин - ти българин - аз ще съм щастливи - ти доволен за известно време

3

Анонимен

преди 6 години

Този човек е дошъл тук заради природните красоти ,които ние не ценим !

2

66

преди 6 години

Един свободен по дух човек и творец!Колко такива имаме ние?Нашите нови "творци"възпяват чорбаджиите!?А писателите били критиците на обществото!

1

Анонимен

преди 6 години

Да поимисли пак. От тук бягат даже и мигрантите, ужасени от условията в които живеем, благодарение на престъпниците от герб.