7

Анонимен

преди 7 години

Ограничаването на демокрацията в САЩ не е престъпление, при положение, че се развива републиката. Конституцията на САЩ е републиканска и отиването към демократични промени е антиконституционно. Добре е да имате поне базови понятия от материята, върху която се изказвате. Иначе си пишете де. Никой не може да накара хората да спрат да се излагат.

6

Анонимен

преди 7 години

Дните на недоразумението Тръмп са преброени. Ще му предложат да си подаде оставката или да бъде импийчнат заради нерегламентираните си връзки с чужда държава с цел опростачаване на демокрацията в САЩ и омаскаряване на конкурентната демократическа партия. Тръмп може и да отърве решетките, но двете *** Манафорт и Флин със сигурност ще влезнат в затвора. Вече се доказа че са заработили по 2 петилетки затвор с руските си приятелчета.

5

Idealist

преди 7 години

Тръп ще направи Америка, по-добра, по-силна, по-предсказуема.по-истинска и по-достойна!

4

реалист

преди 7 години

Този или си прави пълен та.шак за да гледа сеир или е с Алцхаймер. Друго обяснение няма!

3

Анонимен

преди 7 години

Голям образ е тоя бай Дончо! Ще падне веселба с него.

2

Хм

преди 7 години

Абе каквото каже човекът,ако не е станало,то после се случва.Като историята с шведския атентат,дето не се беше случвал,ама след няколко дни наистина се получи...Може пък ЦРУ да е пропуснало да му каже,че атентатът се отлага с няколко дни?(хи-хи)

1

Анонимен

преди 7 години

Много сериозен човек.При неговото управление Америка ще се утвърди като мегасупер сила. Много на Ти с бизнес, правене на пари, жени ... дебел много, ттук при мас дуки :)))