12

Марин

преди 6 години

А законен ли е дом Морена в Княжево?

11

Цветелина

преди 7 години

След като няма свободни места в държавните домове,сме принудени да ги настаняване в нелегални такива.Но със сигурност затварят само тези които си нямат чадъри отгоре да ги пазят.

10

Къчо Карамасуров

преди 7 години

...и за ТОЗИ ПРОИЗВОЛ ЩЕ ГИ СЪДЯ , С РИСК ДА БЪДА...ИЗГОНЕН ,ОТ РАЗПАСАЛАТА СЕ Директорка...която прекръстих на ХЛЕБАРКОВА : Знаят, че има, но отричат, дори и като се подазват, а ОТ ТОГАВА АЗ НЕ СПЯ...В Стая 708-А и Спрях ДА ПЛАЩАМ Таксата, заради НАЛОЖЕНИЯ МИ ТОРМОЗ , УНИЖЕНИЕ , ОБЕЗПРАВЯВАНЕ - Преместен без ОБЯСНЕНА Истинска ПРИЧИНА ! Подозирам и Участието на мед-сестрата от 7 ет. в Д.С.Х.,ДЪРЖАЩА СЕ КАТО Надзирател...Юлияна РЪЖГЕВА с Нас, в СЪУЧАСТНИЧЕСТВО ЗА ТОЗИ Нелегален Дом...ЗА ТОРМОЗ !!

9

Къчо Карамасуров

преди 7 години

А в Д.С.Х...."Дълголетие"НАКАЗВАТ Непокорните (мен !)дето НЕ ИСКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ,с Насилствено Преместване в ДРУГА,Занемарена Стая ПЪЛНА С *** ,за които СЕ ОТРИЧА , Солидарно : Зам-Кмет по Социалните дейности, Общински Директор по същия Ресор-Йовчева, Директор-Отдел С.Д.в Община МЛАДОСТ и Директорката на Д.С.Х."Дълголетие" Зоя...Хлебаркова, ТЪЙ ЗАДРУЖЕН ГЕРБ-о-Матриархат+ зам-директорки Рангелова и Филипова ! Използват Стая 708-А за...КАРЦЕР,в който ми изсипаха Насилствено Багажа !

8

Анонимен

преди 7 години

щото ако бяха от кафявата раса щяха да осъдят България за расъзъм. Обаче да се извхърлят българите на улицата няма никакъв проблем.Не знам в кой момент ще взема сопата..

7

АTAKICT

преди 7 години

АСП--ЕТАТА ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ И ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НО СТАРИТЕ ХОРА ДА ИЗБИРАТ КЪДЕ ЩЕ УМИРАТ

6

Реалист

преди 7 години

До колкото знам при соца в ДСХ в Горна Банея се превежда цялата пенсия на пенсионера , като им се дават по лев на ден за дребни разходи.Наскоро мои познати изпратиха възрастен човек в ДСХ и се шашнах като ми казаха че се плаща по 800 лв.месечно.Как ви се струва? 400лв.заплата ,800лв. за издръжка на стар човек.Нещо не се връзва.Държавата може да подпомага частни училища , а не може частни ДСХ.

5

Анонимен

преди 7 години

Щото в легитимираните ужасът не е троен- мизерия, мухъл, глад и безразличиие.

4

@aa

преди 7 години

Поредната "хуманна" реакция на държавата. Няма милост към народа. Безбожници са законописците... Всичко е против обикновените хорица... За богопомазаните трябва да е лесно да крадат отвсякъде. Помнете-богатите също плачат! Дано по-често да м се случва,макар,че те чувства нямат...

3

ХВАЛА!!!

преди 7 години

БЪРЗО да се затваря частният дом и всичките стари хора на улицата!!!! БЪРЗО докато не е станало топло!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Това е готино, по този закон глобата е 10 хиляди лева, а ако произвеждаш нерегламентирано храна е 6!!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Солидирам, частната инициатива. Толкова стари хора в България умират заради ***,ата бюрокрация, че не е истина. Първо родата не се грижи за тях, второ държавата също. Какво им остава на тези хора, Вие кажете.