31

Анонимен

преди 7 години

В санираните блокове мирише на пръднало. Особено като пуснат и парното.

30

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ Ако някой е крадялНие надграждаме краденето

29

Тъпанар

преди 7 години

До Мале мале!!!"...Значи от дадения до сега милиард - 50% са откраднати..."За съжаление, не си прав - поне 75% е откраднато...Прави ми впечатление, че в нашата мила татковина, последните години (30 да речем), всичко, което се прави (дори и хубавите неща) се правят с цел обогатяване на някаква клика - СРАМ!

28

Анонимен

преди 7 години

Вместо хората да теглят непосилни кредити да си купят ново строителство на шпакловка и замазка по 1000 евро на квадрат в работническите квартали, с тези милиарди държавата можеше да построи нови жилища, които да продава по 200 евро на квадрат на работещите българи без жилища и да продължи да строи с приходите. Ама е по хубаво да се краде и съсипва, нали *** гербави?

27

Анонимен

преди 7 години

Опаковани отвън стари сгради се спарват, защото не се изгражда вентилация, новите материали не "дишат" и в сградите мирише *** спарено и мухъл.

26

Анонимен

преди 7 години

Лиленце,Боко,санирайте си затворо!

25

Анонимен

преди 7 години

Аз казах вече -ако държавата строи на общински терен, като при бай Тошо, тогава ще струва макс. 350 лв. 1 кв.м. и държавата да продава, не да подарявя жилища.Тогава как успяха да построят цяла България, а сега не можете да я боядисате?

24

Анонимен

преди 7 години

При лошият тоталитаризъм за тези милиарди щяха на всяко младо българско семейство да построят по един апартамент - тогава държавата строеше по 70 х. жилища на година и хората чакаха за по голямо и по хубаво, а сега мутрите строят по 7 хил. и няма кой да ги купи, щото чиста площ 45 кв в Люлин или Младост, купена с кредит струва повече от средния семеен доход за 40 години.Честити евроценности!

23

Анонимен

преди 7 години

Ако, след, като го прочетеш, ти се стори много сложно( най-вероятно), консултирай се с юрист( истински ), за да разбереш, колко си прецакан !

22

Анонимен

преди 7 години

350 е но ако не гониш печалба и не плащаш данъци и мястото е твое има ток и вода иначе съм съгласен .

21

Анонимен

преди 7 години

Прочети законът за етажната собственост, не обиждай и знай, че ти си прецакания !

20

Цв.

преди 7 години

Нещастен лъжец и аз съм саниран-нищо подобно няма.Защо заблуждаваш хората?

19

Анонимен

преди 7 години

Чл.11,т9, ако продадете жилището, ако го отдадете под наем, или го ползвате, като офис дължите цялата сума. Цената на топлоизолацията, защото не е саниране, е в пъти по-висока от пазарната цена, а цялата се плаща от републиканския бюджет, на мен не ми оттърва. Вече започнаха първите течове на новоопаковани сгради. На щастливите,,новосанирани" да им е ясно, че, ще си имат работа с търговски банки,а не с държавата...

18

Анонимен

преди 7 години

Строителната себестойност на 1 кв м ново жилище, при спазване на всички стандарти за качество и енергийна ефективнст, и с уговорката, че се строи на общински терен, е не повече от 350 лв на кв. За тези няколко млрд. лв. можеха да построят на ВСИЧКИ млади семейства с поне средно оброзование по един 3 стаен апартамент, който те да си ПЛАТЯТ напр. с кредит, вместо да работят в чужбина, щото тук нова гарсионера в Младост струва 140 х.лв. ама няма да могат да крадат милиарди, които пак ние ще плати

17

смЕх

преди 7 години

Смаян съм тия кражбата за нищо я нямат ! Правилно ли прочетох цената платена за от 260 лв. на само 140 лв. на кв.м. тия са направо за затвора моя апартамент го санирах с най-качествените материали и ми излезе около 50 лв. на кв.м.

16

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMА ти строител на платена от тази програма манипулатор ли си, или просто ***. Уфсъ?

15

Анонимен

преди 7 години

До BURZUM - лошо няма, така е! Ама Лилиту вика - ще се намлят сметките за отопление и ОСВЕТЛЕНИЕ! (???) Много е 'светната' нали?И още вика Лилиту - след 10 години от икономии ще се изплати 'инвестицията'. Може и така да е - при поне 4 пъти завишени цени на стиропора - може и да не стигнат 10 години. Това 'инвестиция' ли е? Ти лично ще си купиш ли да речем ел. крушка която ще се 'изплати' за 10 години и после ще ти дава икономии? Ако изобщо оцелее 10 години де...

14

Анонимен

преди 7 години

"...програма, като тя е насочена към 150 000 жилища и около 340 000 български граждани,..." А ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 000 000 СЪЩО БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ??? Това харчене на общи пари, пари от нашите данъци, за да се облагодетелстват подбрани "електорални единици", общини и ФИРМИ, си ечиста кражб. Кражба от бюджена и ограбване на гражданите. Инициаторите - "идеолози" и изпълнители на тази дискриминационна програма трябва да бъдат съдени за нарушение на Конституцията и злоупотреба с бюджетни средства.

13

Мале мале!!!

преди 7 години

"частично това е коригирано - от 290 лева до 140 лева на квадратен метър"Значи от дадения до сега милиард - 50% са откраднати - и те си го признават в прав текст! А къде е Прокуратурата да се 'самосезира'???

12

уплашен

преди 7 години

до 10Данъци ще се плащат, ама ще са европейски стандарт високи.Ду-*** да ви е яко !