17

наблюдател

преди 7 години

Да дойдат чехкинчетата!

16

Анонимен

преди 7 години

идеално, тъкмо на български мазни хотелиери да им стане гадно

15

Анонимен

преди 7 години

'тея па,чак па къмпинг- то е хотел до хотела .ако са скръндзи ще им препоръчам - квартирка евтина и кола под наем -ще обикалят и ще намерят чудни места за плажуване и исторически и природни забележителности .Готино е -сериозно .

14

бивш студент

преди 7 години

2008 бях на студентска бригада в САЩ.Така се случи че имаше и и много силна чешка група(70% момичета:-))))))Не искам да звуча като Минко ергена,но голяма веселба падна :-)))))

13

Анонимен

преди 7 години

сега прочетох пак статията ... за разлика от заглавието, в нея никъде не се казва, че чехите идват на къмпинги у нас. Просто се споменава, че това е новата мода при тях и сътоветно потенциал за нас. Само че ние нямаме къмпинги на които да ги посрещнем ... защото кемпера и караваната си искат инфрастукрура, не става с един багер на плажа.

12

Анонимен

преди 7 години

Къмпингът е оръжието на хигиената.

11

Анонимен

преди 7 години

къде ги тия супер яки къмпинги в България?? искам и аз!

10

Анонимен

преди 7 години

В България къмпинги на морето няма ! Едиственият законен къмпинг на юг от Бургас е половината от къмпинг " Златна рибка" Другата му половина е назаконна.А единственият къмпинг сертифициран за посреща хора е къмпинг Драгижево, д Велико Търново. Какво море ,какви 5 лева ? На същото разстояние от Чехия се намират къмпингите на Гърция ! Сравнявай !

9

Men

преди 7 години

До Я гледай....Я вземи виж колко от тях се връщат за 2-ри път. Щото има много подлъгани от снимки на чиста вода и дървета. После като се изкъпят в мътилката и се посерат не се връщат. Ама ти си ходи, няма да ти преча, в Гърция къмпинките са в пъти по добри.

8

Я гледай....

преди 7 години

До Men 1 *** те и по миналата година имаха разстройство , ама миналата пак дойдоха.Що така бе докторе?

7

Питам

преди 7 години

Чехите знаят ли че къмпингите у нас сзабранени , защото правели ***? Никакви каравани.Ние бандюгите за какво строихме скъпите хотели?

6

смЕх

преди 7 години

И де ги тия къмпинги ,че нещо не мога да се сетя само като видят за какво иде реч и веднага ще отпрашят за другаде.

5

Men

преди 7 години

До ааааааОбиколил съм. Има в България има точно 1 къмпинг който става. За сметка на това е до прашен път и незаконен хотел.

4

:)

преди 7 години

Хайде, народе, прави резервации, че чехите, руснаците, немците и т.н. идват и няма да има място за бг чалгаря с Голфа и двете щайги с доматите. Аз като по-*** ще отида я в Гърция, я в Испания, я в Италия. Все някой трябва да се жертва за всеобщото благо, нали така?

3

аааааа

преди 7 години

До MenБрейй много компетентни всички бе : ) евала, че си обиколил/а всички къмпинги и знаеш как е положението там.

2

Анонимен

преди 7 години

Само дето в България няма къмпинги. Почти. На комунистическо- мутренската мафия с бетонните хотели, такива туристи не са и необходими.

1

Men

преди 7 години

Проявяват интерес към снимките, почакайте като дойдат по къмпингите и от 10 дена вакания 7 са с разтройство. Нека после да пуснат реални снимки от баните и тоалетните и да ги сравнят с тия от брошурите. И накрая писачите да идат да ги питат ще дойдат ли някога пак.