36

Анонимен

преди 7 години

Сега да бъдат уволнени всички служители, които не са ги възпрепятствали!

35

Анонимен

преди 7 години

Че то в България има ли закон , който да работи???

34

внимание нинджи

преди 7 години

Тея не са със бурки а са нинджи.Костенурките нинджа.

33

РОССИЯ

преди 7 години

нинджа не ни трябват а тази със забрадката която е това е приемливо чисто просто жената си е покрило главата от студа тека и може да се каже макар че съм от мюслюмански произход бурките не ги приемам от дете зе мен това е че мъжете не се доверяват на жените си да не ги изневеряват и нарушение правата за жените те са свикнали от деца и като пирон които е забит в глаата тези жени всичко възможно ще направят само само да е с бурка за тях това е гордост

32

еделвайс

преди 7 години

Никой не пита "бежанците" защо са точно в тези европейски държави?! Това е най- важното! Отговорът е сложен, може би именно затова не им се дава думата.

31

БХК

преди 7 години

То положението в страните с бурки щото са цъфнали и вързали, че взели да разнасят своите обичаи по света. Нека си ходят. Нали в Сирия беше по-хубаво?Ама де гиди Първанов и социалисти около него.

30

Я, па Я

преди 7 години

Накрая на цивилизования свят ще му писне и ще ги заличи от лицето на земята тези умопобъркани ***. По добре по скоро за да не стане късно после и да се лее прекалено много кръв. Все пак трябва да се закопаят някъде. Вижте ги само, където исляма граничи с други религии навсякъде се водят воини. Вътре между себе си също се трепят като за световно, все другите са им виновни. Долна мързелива и смрадлива ***.

29

Анонимен

преди 7 години

Бъргария просто трябва да стане непривлекателна за такива индивиди.Например по заведенията за обществено хранене трябва да има изложена реклама на свински бекон. На къртина или пластмасов сандвичи.

28

burkina faso

преди 7 години

Както пише ре.заното аверче по-долу, това няма да спре наплива на ***. Трябва сериозни мерки, максимално ограничаване на правата им на територията ни и строг контрол от властта, което в нашия ***.дерално-либерален свят няма да дтане.

27

Анонимен

преди 7 години

Нинджата до тази с кърпата е толкова стелт, че ми отне време да я видя. Може да не са я видели и други докато са обикаляли..

26

Анонимен

преди 7 години

Много от институциите, които лежат на наш гръб, не спазват законите. Ако поне началниците им бяха в ред щеше да има наказания и уволнения след този експеримент. Институциите са назовани и да не се ослушват. Законите трябва да се спазват.

25

До 20

преди 7 години

Ти само жената с шалчето ли видя? Случайно да забеляза, че до нея стои една нинджа цялата в черно забулена отвсякъде? Как да знаем, че това отдолу не е някое камикадзе, което се прикрива? Или обирджиите с маските? Забрана за покриване на лицето на обществени места и това е. Като и иска да е забулена - да си стои вкъщи.

24

Край

преди 7 години

Че то кои се интересува от "законите" писани от 240 лъчо-мозъковци. Да не би колите да ги свалиха от тротоарите, или кучетата в градинката пред МВР да са с наморници, или ром да е платил глоба последните 25г.. Не става само с писане трябва и акъл.

23

Анонимен

преди 7 години

До Турчин

22

анонимна

преди 7 години

Следващият път се разходете голи в Африка. Така де, може и там да приемат такъв закон и да глобяват всеки, който не е гол.

21

Анонимен

преди 7 години

България се топи като мартенския сняг, вече нямаме и 6 млн.От всичките ми приятели сме останали 3-4 "последни мохикани", и само един има едно дете.

20

Анонимен

преди 7 години

И как не се намери поне един човек, който да сигнализира на полицията? Такава дама-нинджа видя ли, звъня без да ми мигне окото. Нашите ченгета може да не са от най-качествените, но като им размърдаш бутовете, действат. И репортерките да не се направят на свети води ненапити, а да си платят глобата! Експеримент, мексперимент - това е държава, а не опитно поле или лаборатория!

19

Анонимен

преди 7 години

Голям майтап, че кой смее да им направи забележка, току-виж извие ал... ак...р и натисне бутончето.

18

Хюлия

преди 7 години

А репортерчо Бориславчо коги ще му наметнете хиджаба?

17

Годзилчо

преди 7 години

Кой закон се спазва в тази държава та и този?