11

един друг

преди 7 години

До 11: не, аз не вярвам, че хората взимат по 400. Всеки, който го каже е ясно, че лъже. Дори и в момента имам позната на 40 часова работна седмица, която твърди че взима 290 лева, при положение, че това е под минималната. Просто хората обожават да се изкарват жертви. Иначе хората в това Русе явно доста за се замогнали - поздравления и да не забравят, благодарение на кого е станало. Така че - умната на изборите!

10

Анонимен

преди 7 години

до 9 : Ша са видиш и ти като станеш пенсия , ко мислиш че ша си все с акъла ли???!!!

9

Анонимен

преди 7 години

За хлебец едно левче нямаЗа измамник пачките вадиЩО Е ТО?/пенсионер/

8

Анонимен

преди 7 години

При ГЕРБ хората се видяха с париняма какво да ги правят и взеха да ги оставят по кошчета и пързалки

7

До 6

преди 7 години

Явно и твоя акъл е колкото на измамените!Колко трябва да си наивен да мислиш, че те се обаждат е така случайно! Всичко се проучва предварително, кой е продал земя, къща, или е взел рента.....те си имат уши навсякъде и си плащат вероятно с дебели пачки!

6

Анонимен

преди 7 години

Още някой вярва ли на приказките за бедните пенсионери, дето нямат пари за кисело мляко?

5

Анонимен

преди 7 години

За няколко дена 10 такива статии това си е жива манипулация на обществото разхвърчаха се едни хилядата бабите и дядовците дават ли дават то че ни имат за балами имат ни ама чак толкова

4

пфф...

преди 7 години

Чета статията и ме хваща яд. Хваща ме яд, защото тези хора се обаждаха на мен преди около 1 месец. Сезирах всички възможни органи ... никой не ми обърна внимание. Единствено казах, че се престорих, че съм се хванал. За дядото уви, не е било така.Трябваше просто някой да обърне внимание ... Такава ни е управата, такава ни е държавата. Явно някой има интерес тази порочна практика да не спира! Започвам да си мисля, че тази дейност е тип бизнес, който бива толериран с пълна сила.Аборигения !

3

Armagedon

преди 7 години

Едно време имаше едни незабележими и неизтриваеми бои с които се оклепваха белязани банкноти .И след като престъпниците се докоснеха до такива банкното им оставяха трайна следа, която служеше в съда като неопровержимо доказателство за престъплението. Толкова ли много изпростя българина, че се хваща на всяка лъжа и измишльотина на престъпниците.

2

Анонимен

преди 7 години

Това е лудост, мале какви хора има, имат ли поне малко ум в главата!? После се чудим защо ни управлява Герб толкова години и един пожарникар и един физкултурник ни въртят на пръста си!

1

Анонимен

преди 7 години

Браво!