10

Анонимен

преди 7 години

Българи за плоча се кахърят - българи мигранти прекарват! Що е то??:))))))))

9

Анонимен

преди 7 години

Какво да очаквам от боксьор? Градина да копае? Всичките са силни като бици и почти толкова умни! Не стават и за *** за зеле.

8

WC

преди 7 години

До АнонименBALGARITE SME ELITNI OT DYPE IZLIAZALI SIRECH *** ZACHENATI....PRIMER ZA TOVA E BOIKO BORISOV I CHETATA MY...

7

Анонимен

преди 7 години

Аз пък мислех, че е Сарафа... :D

6

Анонимен

преди 7 години

Има и по-зле от нас. Руснаци, украинци, белоруси се наядоха с радиация, англичаните са плод на 10 века кръвocмешения, анериканците се изродиха след няколко десетилетия ГМО храни, африка е спинозна, в Китай 650 милиона работят в концлагеристки условия за купичка ориз, за да има прогрес на капитализма.

5

Анонимен

преди 7 години

Я появил се е и Динко втори, само че се казва Янко. Е, нищо де.

4

Анонимен

преди 7 години

Типично за българите. Не вярвам да има учудени. Тук колкото си по тарикат копеуе, толкова повече си ценен и уважаван. И най-често споменаваната дума е далаверка.

3

до Анонимен

преди 7 години

Не разбрахте лиот трафика на бежанци се оказа много по доходен бизнес и не случайно се толерира от правителството с разкриване на допълнително лагери.

2

протестиращ

преди 7 години

Спортиста малко бонуси получава та тръгнал да се прави на трафикант.Интереснокак са стигнали до С инеморец идругите задържани в дълбочина при условия че Оградата уж е завършена.Днешните задържани не са без знанието и съучастието на Гранична полиция.

1

Анонимен

преди 7 години

Молим любезно Тиквата да се изпъчи по телевизора и да каже, че контрабандата на цигари е преборена, ...хитро пропускайки да спомене, че всички трафиканти в момента се интересуват от бежанци и са загърбили наркотрафика и цигарите. Тиква, заповядай, кажи че сте сринали контрабандата.