11

Поля Христова

преди 7 години

Отвратителен си...това момче е от моя град виждам го много често...за теб точния израз е ,,По -добре мълчи,може да минеш и за умен,,...какъв ти е проблема...

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7. ОТ 13

9

Анонимен

преди 7 години

Ти си дивак,който не разбира,че никой не си избира родината,кой да го роди,и какъв да се роди.Ти що не отидеш в Македония и тя е българска.Такива`патриоти`,дето си мислят,че могат да гонят,тоя и оня на някъде,много сте се излъгали.Тоя да върви натам,оня да върви на сам.Много регулировчици бе.Гледай си в краката,ти накъде отиваш.

8

Анонимен

преди 7 години

Вместо да дава пари за социални помощи за мексиканците, които крадат и проституират, защо не му купи една кола на човека социалното министерство. Или той заслужава по-малко, защото работи нормална работата, а не е към криминалния контингент?

7

LV

преди 7 години

До Анонименyou are an ***!

6

Кражби и Продажби

преди 7 години

Бюджета на социалното министерство е най-голям от всички други. В България се харчи най-много за соц грижи, пенсии, помощи итн. Проблема е, че ги получават много измамници които нямат право. При обира на пощата в Средец за пенсии се бяха наредили *** граждани на видима възраст 30-50 години. Нали се сещате, че единствената възможна пенсия която могат да взимат е ИНВАЛИДНА. А в същото време здрави и прави.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-да, абсулютно съм съгласна с вас. Ние хората с увреждания не сме приети в обществото като на равни, а като някакви болни същества, които ги гледат лелички в бели престилки. Никой не си дава сметка всъщност дали е така и, че ние също сме хора, които имаме своите умения и че можем, да бъдем полезни за обществото.

4

Кражби и Продажби

преди 7 години

За такива момчета като Сейхан няма пари, защото сигурно 30-40% от хората които се водят инвалиди са всъщност напълно здрави *** със фалшиви ТЕЛКОВЕ и източват социалните фондове. Имам познат който отговаря на всички условия за инвалид, но човека е горд и не го прави, а в същото време разни напълно здлави мързеливци бутат подкупи и си имат ТЕЛКОВЕ и ползват един куп помощи и привилегии

3

Анонимен

преди 7 години

До СОФИЯНЕЦИ аз съм от София, обаче честно срам ме е че в моя роден град живеят такива индивиди като теб!Дано никога не разбереш какво е чувството да си инвалид в България.

2

Анонимен

преди 7 години

държавата нехае за хората с увреждания.

1

Анонимен

преди 7 години

Това момче е изключително затруднено и въпреки всичко работи и е полезно на обществото. Всяка стотинка, дадена за негово улеснение в конкретния случай, е в пъти по-ценна от всяка стотинка, дадена на здрави, прави социални ***, които чакат на държавна хранилка.