22

Анонимен

преди 7 години

Един столичанин в повече уринира на входната врата на жилищен блок в столичен квартал.От четвъртият етаж на блокът полита торбичка с ***,която пада до уриниращият.Започва словесен спор кой на кого е посочил пътят към София,кой да пасе кравите и т.н.Селският манталитет,комплексите,това къде и в каква среда си расъл и пасъл са от особено значение за поведението ти през целият ти живот.

21

Анонимен

преди 7 години

В Студентски град 90%колите не са със софийска регистрация.През последните 25г.в София дойдоха стотици хиляди от всякъде,които определят обликът на градът.Да мразиш тия които живеят в София, е все едно да мразиш тия дето живеят в Прага,Виена,Берлин.Всеки избира къде да живее.Ако можеш и ако ти изнася ходи където искаш.Няма значение къде си се родил,но когато си див селянин манталитетът ти не се променя.Комплексът ти за малоценност те кара да мразиш тези,които живеят по добре от теб.

20

Партиен член

преди 7 години

Това че , някой си е сменил адреса в личната карта и номера на колата със софийски не го прави софиянец.Повечето от тези които паркират така говорят с друг диалект различен от шопския.Все пак да дойдеш у големио град и да не те забележат...

19

Данъкоплатец

преди 7 години

До PDЛичи си, че добре сте обсъдили с авьерите софийския манталитет докато кесите на барчиту на централна (или на светофара? бар/кафе/клуб "Фюжън"/"Екселсиор"/"Гергана"?) и харчите минималната от бюрото по труда.

18

PD

преди 7 години

Софианци, малко преди освобождението сте били под 10 000, като 1/3 еврей, и 1/10 шведи. Тука проблема е в показността и тарикатлъка, т.е. аз съм толкоз важен, щото така ми е удобно и другите ще се съобразяват с мене. Обикновен Софийски манталитет, развит през годините когато се появи термина провинция. А ние щото ядем хлеб, и пиеме млеко и сме от Софето, сме мноого важни, така щото другите да са съобразяват с нас. София много отдавна е център на амбициозната първенющина

17

аз

преди 7 години

минаваш покраи колата поглеж д а ш и всички ГУМИ ,отминаваш, защо сним ки защо коментар

16

gost

преди 7 години

Ми то като едни мацки де една ги смятала за приятелки и место да идат с нея отишли където не трябва що ли не съм учуден мои добър ученически приятел постъпва така смен сигорно години наред мее лъгал а сега съм го разбрал е приятелю мои аз си извадих един извод познаи какъв е ако го четеш прав ти път и тая де тее насочила те е насочила *** назад

15

Анонимен

преди 7 години

Ми като няма полиция и кат ще спира както си иска.

14

blr0

преди 7 години

Тва са куки 100%

13

Прогресия

преди 7 години

Нагъл и ***.По-нагъл и по-***.Най-нагъл и най-***.Софиянец.

12

Анонимен

преди 7 години

Велоалеята не е засегната, така че много важно. Да си шофьор означава да знаеш как да се справяш с такива ситуации :) Аре, приятна разходка с колата из Софията.

11

Анонимен

преди 7 години

Това е селенжър отскоро даже номера на колата му е СВ. Никой да не си прави илюзии че в София живеят Софиянци. Софиянците след освобождението от османско иго сме били само 20 000 човека НАСЕЛЕНИЕ КОЛКОТО ЕДНО ГРАДЧЕ ОТ ПРОВИНЦИЯТА това го знам от дядо ми на който баща му е кореняк Софиянец. Този е спрял така както си спира на село насред мегдана А това спиране е като на селенжърски тарикат! От такива селенжъри спасение няма или ако има то няма да се хареса на селенжърите защото ще стане страшно!

10

Анонимен

преди 7 години

и нито една патрулка не мина, да състави Акт, да вдигнат колата да не пречи на движението??

9

Анонимен

преди 7 години

Няма софиянци в кл*аката. Там са с*ляндурите!

8

Анонимен

преди 7 години

Студентски град не е в София! Там са ***!

7

Анонимен

преди 7 години

Там е друга губерния! Доста трябва да си обигран, ако минаваш често. ..

6

Стамат

преди 7 години

Къде ще сте Вие когато диарията удари?

5

they call him skunka

преди 7 години

полицейска шкода!!

4

Men

преди 7 години

Мдааа по номера си личи че е столичанина. Хвала на такива ***, после защо по другите градове викат на софия голямото село.

3

аз

преди 7 години

Ако съм го видял с пълна газ и в него. Да му смажа новата кола с мойта барака. Да видим другият път ще паркира ли така.