24

Анонимен

преди 7 години

и защо не съобщавате фирмата или наименованието на сиренето? оставяте им време да си го продадат,а нас кучета ни яли?

23

Анонимен

преди 7 години

Ей, кораво племе сме и това е ! Едно време Тошо ни пръскаше с ДДТ и разни други отрови със самолети - не измряхме ! Дойдоха после партийците му /демократи/ и ни оставиха гладни голи и боси и вече близо 30 г. ни печат на шиш - пак не чезнем !? С изкуствена храна ни тровят - не мрем ! Радиации ни пускаха - нищо ! Изобщо .... експеримента продължава ! Само малко мръднахме в главите, полудяхме, ама карай ! Щото то и тия дето ни тровят щом живеят сред луди .... и те полудяват !

22

Анонимен

преди 7 години

не разбрахте ли че в България законите така са направени че да защитават мутрите защото съдии прокурори политици знаят че в тях са парите и рано или късно идва времето да им снасят

21

Анонимен

преди 7 години

Ясно за какви закони говоримПрикриват мошенниците

20

ДДТ

преди 7 години

Да не е ,,Бор Чвор'' или ,,Елена'',защото те са ми любимите.Докато не разбера за кой млеко производител става въпрос,никакъв БОР ЧВОР и никаква ЕЛЕНА.

19

Щирлиц

преди 7 години

Е само едно ли?Ц,ц, скромно,предизборно някак си..

18

Тоя па .."някой

преди 7 години

ТИ НЕ БАЧКАЙ -------------И ЧАКАЙ НЕКОЙ ДА ДОИДЕ ДА ТЕ ХРАНИ С ИСТИНСКИ ЛУКАНКИ И .....ОВЧЕ СИРЕНЕ ЗА ИЗНОС.......!!!!!ЩО ,НЕ.....???!!!!МОЖЕ ПА ...ТАТО ДА СЕ ВЪРНЕ ОТ АМЕРИКА ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААААА , ДЕ.......???!!!!!!

17

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

КОЙ ДА КАЖЕ , БЕ ***...??!НАЛИ ИМА "РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТИКА".....ха,ха,хааааааааааааааааДА .."ПИТА БЕНОВСКА "---------НАЛИ ЗА ТОВА И ПЛАЩАТ !!!????????????????АЗ ---НЕМА ДА ПИТАМ ......!!!!ЩО ДА МЕ СЪДЯТ----КАТО НЕ МИ ПЛАЩАТ , ЗА ТАЯ РАБОТА.....ХА,ХА,ХАХАААА..... ??!!!

16

някой

преди 7 години

На това му се казва редуциране на населението под "вещото" ръководство на управляващите, които и да се те вече повече от 25 години.На умишленото укриване на нарушителите, най-вече на масовото производство на хранителни продукти, увреждащи здравето на хората, как му се казва, господа управляващи?Защото тези нарушения са вследствие или на вашата некадърност или вашето умишлено бездействие или и на двете.

15

Анонимен

преди 7 години

Тази таинственост и неразкриване на фирмите, които продават фалшиви продукти и стоки, особенно тези които увреждат здравето е много характерно за БГ. На запад това е първото нещо което се казва - името на фирмата и мизерията, която прави.Обаче тия тука се правят на ощипани моми и мълчат като бити пед*р*си. А най-интересното е, че се оправдават със закона. Закон който само тука го има, а в останалите европейски страни - не. Ама това в БГ умишлено се прави - кучетата си лаят, а кервана си върви

14

Анонимен

преди 7 години

Satvorihago sashtoto e na. Saguba.Ne che tiya sa si svurshili rabotata.

13

Глупости....

преди 7 години

АМИ --ПРАВИ СА ОТ БАБХ!!!!!ЗАТВОРИЛИ СА ГИ... ГЛОБИЛИ СА ГИ -----КАКВО ПОВЕЧЕ!!!???????????КОЙТО ИСКА ......ДА ХОДИ , ДА ТЪРСИ И..... СЪДИ ШЕФА НА МАНДРАТА!!!НА ВАС....СТИСКА ЛИ ВИ..??!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Стига бе, даже и след като са го затворили ли няма да ни кажете името на предприятието? Потресаващи сте.

11

ТОВА СА ГЛУПОСТИ!

преди 7 години

БАБХ -----НИКОГО НЯМА ДА СПАСИ ОТ ПРОДУКТИ "МЕНТЕ"!!!ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА СЕ СПАСЯТ САМИТЕ БЪЛГАРИ ----КАТО СЕ ХВАНАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ "ЕВТИНИ СУРОВИНИ" , И ТО .....В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА!!КОГАТО ИМАШ ИЗЛИШЪК НА СУРОВИНИ -----ЦЕНАТА ПАДА !!!ТОГАВА----- И ГОТОВИЯ ПРОДУКТ ---ЩЕ ТИ Е "ИСТИНСКИ И ЕВТИН"...!ТОВА Е ИСТИНАТА !!!НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА БАБХ---ДА ВИ НАХРАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

gtf

преди 7 години

значи, заради *** закон бабх не може да ни спаси от продукт увреждащ нашето здраве и произведен от измамници - това се казва съучастие в престъпление. Моля, прокуратурата да се самосезира !

9

Извара

преди 7 години

Що не кажат коя марка *** са хванали

8

ПРОСТО СХЕМА ХА,ХА,

преди 7 години

НЕМА МАНДРА --СЪС НОРМАЛНО СИРЕНЕ......ЗАЩОТО НЯМА МЛЯКО В БЪЛГАРИЯ!ЕДНО--ЧЕ НЯМА ЖИВОТНИ ...И ВТОРО ---НИКОЙ НЕ ГЛЕДА ТАКИВА , ЗАЩОТО САМО С МЛЯКОТО, /като суровина/... Е НА ЗАГУБА!!!ЗА ДА СИ НА ПЕЧАЛБА---ТРЯБВА ДА ПРОДАВАШ "ГОТОВ ПРОДУКТ"----СИРЕНЕ ,КАШКАВАЛ , ИЗВАРА , МАСЛО ...И.Т.Н...!!!!А , ЗА ТОВА , СЕ ИСКА ТЕХНОЛОГИЯ , РЪЦЕ И ...АКЪЛ!!!!

7

родпчанин

преди 7 години

и млекото не е млеко. аз моето млеко си го ям с вилица. И саламите не им са от месо.Затова е болен народа .Вредната храна нанася повече вреди на здравето от тютюнопушенето.

6

рара

преди 7 години

Това предприятие толкова ли е секретно,че несе знае кое е.Или собственика е някой за когото нетрябва да се и т.н.т ......... да си го тълкува всеки.

5

bzzzz

преди 7 години

Докато не започнете да им пишете имената, всичко е без смисъл.