12

WTF?!

преди 7 години

Много RAZBORAÌ са писали тук, Индия не признавала iPhone за технологично превъзхождащ останалите телефони на пазара с това, че засега не позволява на Епъл да си открие собствен магазин там??? БГ логикаta е убийствена. Само да кажа, че във всички развити държави със преобладаващо заможно население няма да видиш друго освен iPhone, в Англия, Автсрия и САЩ имам лични наблюдения. От там насетне нама какво да говорим ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Години наред бях обиждан от нетолкова интелигентни фенове на епъл за това, че не желая да си купя скъп китайски телефон с американска надценка. Времето доказа правотата на хората, които се настроиха срещу епъл заради феновете им. Епъл е една от американските компании, които са от смесен тип. В смисъл, госпъл маркетинг с китайски технологии. Има ги няколко тракива там. Наемат си проповедник за шеф на маркетинга и той все ще намери кой да му повярва. Така е когато липсват инженерни познания.

10

........

преди 7 години

Кво да коментирам . Мразя се че съм Българин.А само преди месец техния ( индийския ) министър прецедател заяви " Нека да кажеме ясно -ние признаваме всички РОМИ по света за произхождащи от Индия "

9

Анонимен

преди 7 години

Всъщност ударът не е за магазините - предполагам няма проблем продуктите на Епъл да се продават заедно с всички останали телефони. Никой не им пречи и сега да внасят и да продават продуктите си. Ударът е в това, че не признават тези продукти за чак толкова усъвършенствани и специални. Което е директен удар по маркетинговата стратегия на Епъл.

8

Анонимен

преди 7 години

Айфон ползване е сама 25% във световен мащаб. Останолите 75% са Андроид. Там се продават много не чак толкова популярни мярки за Европа като Doogee, Cobot и тн. и са на огромна почит.

7

Валентин

преди 7 години

Представяте ли си нашите *** да направят нещо такова. И аз не. Сигурно щяха да се избият кой да се снима до първия магазин на Епъл, а Пле ньо щеше да разтяга локуми за технологичен прогрес, високи технологии и аталантическа солидарност.

6

Анонимен

преди 7 години

Правилно, какво е това Епъл.

5

Анонимен

преди 7 години

Китай и Корея са на "две крачки" от тях. Поне ще им е по-евтино за други телефони и няма да е толкова обвързващо.

4

до 2

преди 7 години

Това Индия дали ще остане без Айфони едва ли е толкова важно...Важното е друго - хората не си свалят гащите пред всеки чужденец и уважават своите интереси!Същото не може да се каже за българите...

3

Анонимен

преди 7 години

Демек Индия на държавно ниво не признава айфона за нещо повече от другите телефони :) Не е толкова свъх криейтив и хайтек, колкото Ти го описва. Е кво да прайш...

2

Айде, айде...

преди 7 години

До АнонименГледат си интереса, ама една шайка корумпирани държавни чиновници. Ако си мислиш, че Индия ще остане без иФони.... Просто ще се "отчитат където трябва и комуто трябва"...

1

Анонимен

преди 7 години

Нормално, хората си гледат интереса!Не са прости като българите, които си нарязаха заводите за скрап, разсипаха си образованието, здравеопазването, селското стопанство и икономиката, канадците им печелят от златото, а те бачкат за 400 лева и ядат ГМО ***!