15

hahaha

преди 8 години

108 моторни превозни средства и самоличността на 96 човекаЗначи 12 водача не са проверени :)или тези са си платили ;)

14

Анонимен

преди 8 години

WOW какъв напредък!!!!!!!!!!!!!!!!!! София - европейска столица!!!!!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Снощи към 23'00 часа булеварда пред японския хотел беше запушен от стотици спрели по средата на платното коли (посетителите са от провинцията и това обяснява безумните паркирания) а тези написали КОЛОСАНОТО количество от ....2 акта.Да се смееш ли или да плачеш.

12

Корупция Софиийска о

преди 8 години

Общински купени мижитурки, само замазвате положението за ден два, а иначе сте на хранилка от мутрите пред парк бара и бившия Кемпински, жалки корумпирани плазмодии

11

КорумпСофия

преди 8 години

Дааа, много наши хора е имало и случайно са ги пропуснали. Едно виждаме а друго ни казват органите. Срамота.

10

Марги

преди 8 години

Каква потресаваща новина!

9

CLA 250

преди 8 години

Ей за кво топите само ?? Били се обадили е за кво? Искате самонарочно дан и натопите тцтц...много сте велики евала най големите...тцтц..типични българи...гледат да прават мръсно и се радват на сеира...НА КОЕ СЕ ПРЕЧИ КАТО СЪМ ПАРКИРАЛ?!

8

Анонимен

преди 8 години

чак до хотел маринела не стигнаха. бяха заседнали под моста на влюбените и правеха алкохолни проверки на ТАКСИДЖИИ, които нямаше как да са пили, защото бяха на работа. по-интересното е, че не хванаха нито един шофирал без колан. и изобщо, тези акции дават гласност най-вече на очакваното от всички тъпоумие в държавните органи. още един ден без изненади и без дори минимален ефект от някаква си там симулация на дейност.

7

Анонимен

преди 8 години

2 акта и 18 фиша?! абсурдно е да има само 2 репатрирани автомобила при акция, която се е провела на толкова обширна територия. свършеното за цяла нощ е проформа, финансирана от данъкоплатците, и би следвало да сте гузни. само един малък жокер: в малките часове на петък срещу събота автомобилите изобщо не са в центъра. можехте да го направите в четвъртък или сряда по обяд.

6

e-e-e,

преди 8 години

пак по татовски, всичкото пара в свирката. Голям шум, голямо кудкудякане, дандания само за два акта, сигурно за някой бараки-кочини

5

Шуробаджанак

преди 8 години

До ЛозенецАми плати си паркомясто, купи си гараж или се премести да живееш на село .... улицата е обществено място и е на разположение на всички !

4

Лозенец

преди 8 години

До ШуробаджанакИскам да си паркирам нормално и свободно пред домът си които е в близост и най вече да успея да си достигна до него.

3

Шуробаджанак

преди 8 години

До Лозенец....."не може да се паркира от скъпи возила"Ти какво искаш, да вдигнат тях че да паркираш ти ли? Всеки иска само ДРУГИТЕ да спазват правилата!

2

Анонимен

преди 8 години

За да правиш каквото си поискаш в центъра на София, се плаща такса спокойствие, на стресираните торби. Отчиташ ли се на корумпираната шуробадженакорушветчийска ***, нямаш никакви проблеми,даже корумпетата те пазят и предупреждават. Тези глобените явно не са в играта.

1

Лозенец

преди 8 години

Защо не дойдоха да видят и да вдигнат пред хотел Маринела в Лозенец, дори след като се обаждах??? там е АД и не може да се паркира от скъпи возила, явно са си платили на КАТ да не ги закачат.