136

Щиглиц

преди 8 години

убил е майката на македонец - тоя ме го мислете повече, няма да го има скоро

135

Не съм фен на Симеон

преди 8 години

но спомняте ли си интервютата му преди да дойде в София?Питаха го за много неща, включително и за това, какви коли карат сновете му. На много хора им се видя чудно, като чуха, че принцовете карат съвсем скромни марки автомобили, поне тогава беше така - бяха съвсем млади момчета, още не направили кой знае какви решителни стъпки в бизнеса.Та се питам, Крис Антъни спечелил ли е поне 5 лева сам, с труд?Знаем, че синовете на магнатите започват от най-ниската длъжност в заводите на бащите си.

134

пропаганда

преди 8 години

Еврейте нали ръсехаа акъл да не се дават много пари на поколенията даже и доста пропагандни филми направиха , от цялата история разбрах да не вярвам нито на филми нито на богати еврей то затова си е работста е умряла .

133

nikkin

преди 8 години

До Анонимен: Това е наследството на комунизма - тоталното унищожение на Вярата (ценностите). Като отхвърляш Бога, ти започваш да вярваш в себе си и приемаш себе си за Бог (безсмъртен, най-важен сред всички). Та така... ама един ден, всички ще обясняваме...

132

nikkin

преди 8 години

И какво значение има какъв конкурс бил спечелил? Аз навремето взех първа награда в същия конкурс, *** от лицея ми дишаха прахта, посланика на Италия лично ме награди, но никой не ми е купувал кола... за сметка на това, сега мога да имам всяка кола която ми харесва, но предпочитам велосипеда...

131

nikkin

преди 8 години

Значи възпитанието в семейството е най-важната клетка в едно общество. Горкото момче явно е било глезено от дете и са пропуснали да му обяснят основни неща като отговорност, смиреност, състрадание, мисъл за другите... факта че получаваш ей-така 10 годишна кошница 2 тона за РД-то ти без изобщо да си я заслужил само потвърждава тезата ми. Та жалко за момчето, защото като станеш убиец на 18, живота ти се променя изначално. Дано е за добро. Ако беше възпитаван по друг начин...

130

М

преди 8 години

"Мощното BMW е подарък за 18-ия му рожден ден от баща му Владимир Желев. Крис е доведен внук на Георги Иванов." Няма общо с Георги Иванов и не му е купил той джипа. Престанете с *** комплексарски заключения!

129

Анонимен

преди 8 години

И поетът Крис не е задържан????.Ха на бас че няма да бъде осъден ...дори условно.На 20ият си рожден ден го очаква кола от формула 1...АМИ той е поет човека,учи в частно училище.ЕЕ потроши колата ,но Не плачи сине поръчано ти е ферарито..А дали ще има данъчна проверка на баща му за произхода на парите.ЕХХХХ ...

128

adn

преди 8 години

Поезия да чете в затвора, той ще разбере на кого.

127

Анонимен

преди 8 години

Жоре, паметник наш, пиадистал, глупави селянки дали си е*ал? Колко косми, колко нафта има в музея на космонавта!

126

ZABOBOL

преди 8 години

Do 180-"...3-i dena kosmonavt...".Zabravil si priqtelio-nai-mnogo da beche 13 chasa i se prizemi kato prezrqla krusha.Inache da e jiv i zdrav dr. Kakalov/vj. prevod ot ruski/

125

Анонимен

преди 8 години

Внук на наш космонавт? Все едно имаме 1500 космонавта :) Кой от двамата?

124

Анонимен

преди 8 години

Ставийски 2. Сега ще го осъдят на 2 г. условно.

123

Анонимен

преди 8 години

Дай на комуниста пари да стане капиталист и гледай какво става. Заплати ниски като в Африка (даже в Африка са по-високи доходите), гърч като в Африка, права като в Африка. Заприличахме на африканска държава.

122

Курти

преди 8 години

Доколкото разбирам от статията Крис-Антъни убил жената, ранил мъжа а автора се притеснява че не е могъл да отиде на училище в понеделник. Ако това се беше случило в бяла държава това внуче щеше да полежи доста дълго време на топло ама БГ означава СВОБОДА.

121

антимасон

преди 8 години

Сорос е виновен

120

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо, че е карал този джип. На всеки пожелавам и по-хубава кола да кара. Проблемът е съвсем друг, но повечето политизирахте случката и нищо вярно не написахте. Проблемът е защо в България всички шофьори нарушават правилата за шофиране, вкл. и чужденците? Примерно около София едни от най-опасните са шофьорите с коли с немски номера.

119

Факт

преди 8 години

Докато КАТ все така спи,шофьорите все така ще карат в насрещнотои все така ще има катастрофи и загинали.Факт!

118

хх

преди 8 години

космонавтчето е забогатяло с рубли, защото продава родината си на руснаците.това са му заслугите, заради това е богат.в България да руско *** е доста изгоден занаят.

117

me

преди 8 години

Естествено, че има, защото те са му подарили каквото са му подарили за заслуги, а не защото е писал доноси срещу съседите си! Ако е забогатял заради привилегиите, че е космонавт, това не го прави забогатял незаконно. Ако е забогатял след това, има си прокуратура. Но да се очерня името на професията заради някакъв ***, просто не е справедливо. Възпитанието на децата е задължение на родителите. Кой нормален родител дава на дете с 2 месеца стаж такава мощна кола?! Че това си е убиец на пътя.