23

до 57 фак

преди 8 години

На Кадафи е оказана помощ да вземе властта, както и на Мубарак.Те са подкрепяни,до момента в който са решили ,че са независими и силни.Моля ,четете повечко,не е толкова трудно и информацията може да се намери ,ако човек се интересува...

22

VB

преди 8 години

Турция играе своя собствена игра. НАТО станаха на ***, че участват в нея.Ако НАТО искаха да бъдат обективни щяха да излезат с анализ всеки къде е сбъркал при свалято на въпросният самолет - минал за секунди през турското въздушно пространство и свален/ударен в Сирия.

21

Анонимен

преди 8 години

Какво реват тези руски *** при положение, че летат във въздушното пространство на друга страна без разрешение МНОГОКРАТНО!

20

Анонимен

преди 8 години

Путин не е прав затова не иска да се среща с Ердоган в 4 очи като държавник и като мъж

19

факт

преди 8 години

Какво ,,прикриха''..направо изръчкаха Ердоган да свали самолета и му вкараха таралеж в гащите. Помислете за всички марионетни лидери,васали на САЩ и тяхната съдба-Кадфи, Мубарак, Садам и още много от Африка и Ю. Америка...Това се надявам да стигне и нашите *** .И Ердоган го чака динена ***.Догодина ще се чуе-август. Запомнете това!!!

18

Анонимен

преди 8 години

Боли ли, боли май много "скъпи" съветски братя и сестри. Когато сваляхте граждански самолети над Владивосток и Украйна, май не болеше толкова.

17

Наблюдател

преди 8 години

Знаете ли колко пъти турски бойни самолети са нарушили гръцкото въздушно пространство? 50!! Нещо Столтенберг се прави на разсеян за това. Двоен стандарт от най-чиста проба!

16

(-_-)

преди 8 години

ЕС е картел, в който едни са господарите, а други слугите.. Има и придворни клоуни като нашата Росица. Що се отнася до Русия - тя ще постигне своето, защото е голяма, богата и най-важното - независима страна!

15

Анонимен

преди 8 години

Беззъбата руска мечка още плаче на умряло :) Отивайте да си събирате тенекийте и стига ревахте. Като не уважавате границите на държавите ще си събирате труповете и ще ги награждавате посмъртно. Смешната Русия може само да лае, докато и свалят боклуцитее от небето.

14

Анонимен

преди 8 години

А не бе, остана вас да прикрият, егати наглите копчета. Ошамариха ли ви турците - ошамариха ви, показаха ли ви, е изобщо не им дреме колко големи мускули помпате и колко си мислите, че сте велики - показаха ви. Айде сега тихо да се срамувате в ъгъла, че вече се излагате като второкласници...пияни гарги, които си мислят, че са орли....

13

odessa

преди 8 години

indjev vyv momenta podnebesnata imperia zastana do rusia

12

Шнур за рашките

преди 8 години

Рассия потъва. Ше си сипа от кеф!

11

дан

преди 8 години

До до 3 ЦРУ...........НЕКАДЪРНИ........ИЛИ МАФИЯ..................ОБЯВИХА ВОЙНА С ИРАК..............И КВО СТАНА

10

odessa

преди 8 години

az jivea vyv hamburg i si izkarvam parite sys fizicheski trud.

9

odessa

преди 8 години

sega lysnahte vsichki bylgarofobi.

8

Анонимен

преди 8 години

Русия от 80 г все фалира, но ви разби през Втората световна война и сега треперите от нейното оръжие.Откъде дойде кризата 2008 г., нали сте много стабилни в САШ?

7

Анонимен

преди 8 години

Ванга е беше дар свише бе , какво имаш против нея?

6

Стига вече!!!

преди 8 години

Престанете да плюете руснаците и Путин! Нещата се обърнаха и лошите руснаци вече са добри, защото сме в навечерието на тотална война между исляма и християнствоти и Русия е тази която ще ни спаси от турския ятаган, а не САЩ! И аз бях много против Путин и съм писал доста срещу него след анексията на Крим, но сега ситуацията е коренно различна и сме заплашени от неоосманизма на Турция! Самата Ванга го казва, че спасението на БГ е в Русия, преди не вярвах, но ето че настъпват такива събития, че све

5

Бг

преди 8 години

Путин затрий я тази турция че вечно ще създава проблеми

4

до 5

преди 8 години

Извинете, "какво" сложихте в сутрешното си кафе?. Или ви държи от снощният нарко-гей купон?.