44

Поп

преди 8 години

Американците искат Русия ,да свалят гарда.Те имат едно наум ,ядоха го през 2 св.война.Предполагам ,че това няма да стане.

43

анонимен

преди 8 години

а зашо напълниха българия с оръжие уж за учение да си го правят в прериитеда се махат от българия не искам нато и ес нашето правителство изпитва търпениетона хората

42

дядомраз

преди 8 години

До ванМного добре но не всеки нормален млад българин е ненавиждал всичко руско. Зависи как е възпитан вкъщи!

41

Анонимен

преди 8 години

NATO samo imitirat borba s IGIL. po-dobre e da ne se prechkat zashtoto krizata s bejancite e po tyahna vina. posle da ne pitat koy mi sra v gashtite. koy rasipa IRAK, LIBIA. TUNIS, EGIPET, SIRIA i cyala AFRIKA?

40

Анонимен

преди 8 години

Сащ финансирали групировки срещу птавителството на Сирия. Е не, не са много нагли, като знаем, че Сирия е съюзник на Русия. Сащ хвърлят масло в огъня вече 10 и повече години

39

Българин

преди 8 години

Абе чакайте малко. Пентагона ли ще каже на Русия с какви ракети да си въоръжава техните собственни самолети Су-34. ХаХа.Тия американците нормални ли са? Май са се взели много насериозно и прекалено много са гледали филмчета от Холивуд.

38

Анонимен

преди 8 години

Те от западните държави все ходят на сватба без у'й и затова дават акъл на ляво и надясно. Ако си мислят, че ще контролират Сирия след падането й - нещо са се объркали. Освен ако не станат мюсюлмански колонии естествено.

37

Коце Маце

преди 8 години

Смръзи се кръвчицата на Америка и нейните послушни сателити,защото на вездесъщите им безобразия, ще се сложи КРАЙ /що се отнася до територията на Сирия /, която попада под ударите намощните ракетни комплекси на 24 часово дежурство, които Русияразположи там неотдавна !Не случайно международните осведомителни агенции /които не са все още под контрола на чичо САМ /тиражираха новината че след инцидентас руския самолет, нито един турски самолет /респ. на НАТО/ не се еотлепил от земята . . !?

36

Юнайтед Селс

преди 8 години

Винаги са прави. Като заговорят бисери им падат от устата. Когото са освободили никой вече не може да завоюва (щото го няма на картата).

35

бг

преди 8 години

Само по лайковете, разбирам ,че от хората които четат пост-а има поне 4-има с турски произход, които си мислят ,че като са свалили бомбардировач с изтребители, без предупреждение са голямата работа.Ми ако ви запукат братче? :)На 1 от 13000 хилядите им атомни ракетки сте,това е се едно да сте на 13000 хиляди светлинни години от истината ....Пробвайте на броеница да стигнете до 13к Л:

34

Анонимен

преди 8 години

До xpПа за кфо са им скапани турски домати и картофи :)виж ,че си правят ***.Те и тоалетна хартия с знамето на Сащ си направиха...

33

:)

преди 8 години

Пентагонът се надява, че Русия ще следва меморандума за разбирателство по отношение на сигурността на полетите и няма да насочва тези системи против самолетите на западната коалиция, добави говорителката.- Еми надявайте се, надеждата умира последна...

32

ван

преди 8 години

Русия изгуби един пилот и един самолет, но спечели подкрепата на много трезво мислещи хора по света. Дори и в Америка се говори против това, че Обама защитава действията на турците. И ако до преди няколко месеца както всеки нормален млад българин ненавиждах всичко руско то сега им симпатизирам по-силно от всякога

31

Алекс

преди 8 години

Като те ударят по джоба лесно си испускаш нервите, особено ако си самодържец като Ердоган. Интересно сега като има охрана на бомбардировачите дали ще стрелят в рамките на 30 секунди. :)

30

xp

преди 8 години

5 месеца се надъхвате..руски мечки..руски извънземни оръжия..не знам си кво....накрая таайното им оръжие - Спираме вноса на домати и картофи :d Хаххахаха селяни

29

Анонимен

преди 8 години

Правилно са решили руснаците да имат ракети въздух-въздух при полетите на СУ-34. Така турците ще се позамислят преди да се опитат да свалят руски самолети над сирийска територия.

28

Рюхо

преди 8 години

Еи, кои сте вие бе - Енергото - Е и на вас да ви *** майката.

27

Койнарев

преди 8 години

Му-ха-ха, правилно ще усложнии обстановката за турските ф16, а ако искате обстановката да се поотпусне малко може да си изтеглите своите самолети от там.

26

Анонимен

преди 8 години

Голям кеф е да гледаш как падат руските самолети от небето :)

25

Маски долу

преди 8 години

Да маските са долу и създателите на ИД гледат да се намесят за да спрат пълното унищожаване на терористите.Все пак нали ги създадаха за да могат за пореден път да заробят някоя държава(като Ирак и Либия например)