9

французин

преди 8 години

Асад не е терорист!!!! не, не, не........ само дето е избил 380 000 сирийци с касетъчни бомби. И след като изчерпа всичките си бомби извика Путин да продължи делото.(Турция сви перките на един су 24 .. ашколсун!)

8

Анонимен

преди 8 години

Забелязахте ли, че след пристигането на френския самолетоносач, самолетите му извършиха само един-единствен удар по обекти на сирийска територия и, след случая със сваления Су-24 и разполагането на комплекса С-400, никой освен ВКС РФ не лети над Сирия?

7

Анонимен

преди 8 години

MNOGO SAM DOVOLEN CHE ZABRANIHA TERORESTICNATA NKO ORGANIZAZIA NA SOROS V RUSIA.NAISTINA SOROS EDNA PRASCHINKA PRED GOSPODARITE SI ZIONISTITE MNOGO MNOGO DOBRA NOVINA

6

До анонимен 4

преди 8 години

Ако си мислиш,че някой разумен,човек,ще чете до край папагалското говоренеза Асад"терорист" много се лъжеш.

5

Щирлиц

преди 8 години

Прав е,кой създаде терористите?Западът.

4

До Браво едрогане

преди 8 години

Единственото което може да докаже поста ти,че главата ти е празна като к.у.х.а лейка

3

Анонимен

преди 8 години

До Момо1. Търсят някой да работи за тях,2. Неволно изпълняват ислямските директиви за трето прошествие - убийства на друговерци, раждане и глобална ислямизащия. 3. Семето което е посято при тях се корени в исляма.

2

Анонимен

преди 8 години

Терорист говори за терористи, За мен и Асад и Опозицията му и Ислямскя Държава и Турция и всички арабски емирства които кожата на ръцете им е прозрачна защото в живота си не са пипнали работа а главите им са пълни с идеи как подмолно да свършат християнския свят са ТЕРОРИСТИ !Помнете ! Путин както се обърна срещу Турция така ще се обърне и срещу Асад.Засиленото руско присъствие в Близкия Изток вещае мащабна война каквато до днес не е имало.В писанието пише : - ..."и рибана в морето ще заври"

1

Момо

преди 8 години

Добре де, но защо тези хора не бягат от войната в по-слаби икономически страни, а търсят да бягат в страни на 2000км от тяхната?